Espoon Lippajärvellä tapahtuu

Rikos- ja aiheeseen sopivat uutisoinnit.
Forum rules
Merkittävän tuntuisille uutisille on suotavaa luoda oma ketju.
Post Reply
Bodominlapsi
Posts: 95
Joined: Mon Oct 26, 2015 12:18 pm

Espoon Lippajärvellä tapahtuu

Post by Bodominlapsi »

Ikävä juttu, mitä sitten onkaan tapahtunut. Paikka on minulle erittäin tuttu, etenkin Lippajärven eteläosaa olen pitänyt hyvin rauhallisena alueena. Lippajärvellähän ei käsittääkseni ole edes koskaan ollut anniskeluravintolaa (en ole varma myytiinkö alueella jonkin aikaa toimineessa pizzeriassa alkoholia).

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/esp ... ja/8774598

"Espoossa mittava poliisioperaatio: Tämä siitä nyt tiedetään
Espoo Petas poliisioperaatio
Poliisioperaatioon liittyvä taloyhtiö sijaitsee Espoon puolella lähellä Kauniaisten rajaa ja Jorvin sairaalaa. Taloyhtiön välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös päiväkoti.

Espoossa mittava poliisioperaatio: Tämä siitä nyt tiedetään
JULKAISTU 08.09.2023 16:23 (PÄIVITETTY 8 MINUUTTIA SITTEN)
Espoossa on käynnissä poliisioperaatio. Tehtävän taustalla on poliisin tviitin mukaan yhteen täysi-ikäiseen henkilöön kohdistunut väkivallanteko.

MTV Uutisten lukija kertoo, että Espoon Lippajärvellä on ollut erään talon pihassa useita poliisiautoja ja ambulansseja. Viranomaiset vetivät paikalla myös eristysnauhoja, ja ambulanssihenkilökunnan nähtiin avaavan paareja.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta vahvistettiin aiemmin iltapäivällä, että paikalla oli usean poliisipartion tehtävä. Poliisi ei kuitenkaan tiedottanut asiasta enempää.

Poliisin tviitin mukaan tilanne oli kuitenkin sen hallussa, tehtävään liittyvä alue eristetty eikä sivullisille aiheutunut vaaraa.

Taloyhtiö sijaitsee Espoon puolella lähellä Kauniaisten rajaa ja Jorvin sairaalaa. Taloyhtiön välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös päiväkoti. Poliisin mukaan päiväkoti ei liity tapaukseen.

Paikallisten asukkaiden mukaan alue on rauhallista pientaloaluetta.
"
Bodominlapsi
Posts: 95
Joined: Mon Oct 26, 2015 12:18 pm

Re: Espoon Lippajärvellä tapahtuu

Post by Bodominlapsi »

https://poliisi.fi/-/poliisi-tutkii-kau ... allantekoa

Poliisi tutkii Kauniaisissa 8.9. tapahtunutta väkivallantekoa
Julkaisuajankohta 8.9.2023 19.40

UUTINEN

Länsi-Uudenmaan poliisilla on perjantaina 8.9. ollut usean partion tehtävä Kauniaisissa lähellä Espoon rajaa. Tehtävän taustalla on kuolemaan johtanut väkivallanteko.

Poliisi sai tiedon tapahtuneesta hieman kello 15.30 jälkeen iltapäivällä. Väkivallanteon uhri on aikuinen mies. Hän menehtyi tapahtumapaikalla yksityisasunnon edustalla.

Poliisi on eristänyt tapahtuma-alueen ja suorittanut alueella tutkintatoimenpiteitä usean tunnin ajan. Tapahtuma-alueen eristämistä lukuun ottamatta poliisin ei juuri ole tarvinnut rajoittaa asukkaiden liikkumista alueella.

Poliisi ei vielä ole tavoittanut rikoksesta epäiltyä henkilöä. Etsintä on aktiivisesti käynnissä. Poliisilla ei ole tällä hetkellä tiedossa mitään sellaista, mikä viittaisi sivullisten henkilöiden olevan vaarassa.

Tapauksen esitutkinta on alussa, eikä poliisi tällä hetkellä ota kantaa esimerkiksi tekotapaan tai mahdolliseen motiiviin.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran aikaisintaan huomenna.


Edit.: Paikka on itse asiassa Kauniaisten puolella.
Lampje Pennonen
Posts: 48
Joined: Mon Apr 30, 2018 5:31 pm

Re: Espoon Lippajärvellä tapahtuu

Post by Lampje Pennonen »

Kts. myös: KAUNIAINEN - KUOLEMAAN JOHTANUT VÄKIVALLANTEKO 8.9. -23
https://hejac.com/forum/viewtopic.php?t=2637
Post Reply