Enonkoski - Henkirikosepäily epäselvästä kuolemantapauksesta, heinäk.2023

Ratkaisemattomat henkirikokset vuodesta 2010 alkaen
Forum rules
Uusien ketjujen nimissä tulisi mainita vähintäänkin tapahtumapaikka ja vuosi.
Post Reply
User avatar
-Uta-
Posts: 5925
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Enonkoski - Henkirikosepäily epäselvästä kuolemantapauksesta, heinäk.2023

Post by -Uta- »

Nainen löytyi kuolleena ja mies kriittisessä tilassa Enonkoskella – tapaus toistaiseksi täysi mysteeri
Enonkoskella 26. heinäkuuta sattuneen tapauksen selvitys on käynnissä. Menehtyneen naisen kuolemansyyn selvittäminen on kesken, ja mies on edelleen kriittisessä tilassa.
https://yle.fi/a/74-20043642
HENNI JOKINEN
3.8. 13:50


Enonkoskella tapahtui heinäkuun viimeisellä viikolla epäselvä kuolemantapaus. Poliisi kertoo pariskunnan omaisen löytäneen naisen kuolleena ja miehen henkihieverissä heidän omasta kodistaan.

Mies on edelleen sairaalassa heikossa tilassa. Omainen löysi pariskunnan 26. heinäkuuta.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Paavo Ryynänen Itä-Suomen poliisista kertoo naisen kuolemansyyn tutkimuksen olevan käynnissä.

Ryynäsen mukaan tapauksessa on vielä paljon epäselvää, joten toistaiseksi poliisi ei voi epäillä tapahtuneen esimerkiksi rikosta. – Tässä vaiheessa kaikki on pelkällä spekuloinnin tasolla. Emme voi poissulkea onko paikalla ollut muita osapuolia, saati sitä, onko tilanteessa tapahtunut henkirikosta.

Ryynänen kertoo teknisen tutkinnan näytteiden lähteneen analysoitavaksi kiireisenä, mutta ei osaa kertoa kuinka pian tulokset valmistuvat.

– Tilanteen selvitys jatkuu, kunhan saamme näytteistä sekä kuolemansyyn tutkimuksesta tulokset, ja pääsemme mahdollisesti jututtamaan miestä, Ryynänen lisää.

Pariskunnan henkilöt ovat syntyneet 1990-luvulla. Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Itä-Savo.
User avatar
-Uta-
Posts: 5925
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Re: Enonkoski - Henkirikosepäily epäselvästä kuolemantapauksesta, heinäk.2023

Post by -Uta- »

Nainen kuoli epäselvissä oloissa Enonkoskella, kriittisessä tilassa löydetty mies selvisi – poliisi epäilee henkirikosta
Itä-Suomen poliisi on aloittanut henkirikostutkinnan Etelä-Savossa Enonkoskella kesällä paljastuneesta epäselvästä kuolemantapauksesta.
https://yle.fi/a/74-20047818
ANNIKA RANTANEN
31.8. 9:17


Omainen löysi 1990-luvulla syntyneen naisen kuolleena ja tämän puolison henkihieverissä näiden kodista heinäkuun lopulla. Nyt poliisi epäilee naisen kuolleen henkirikoksen uhrina.

Asian tutkinta on siirtynyt Itä-Suomen poliisissa Savonlinnasta Mikkelin poliisilaitokselle. Lisäksi poliisi kertoo kuulustelleensa eloon jäänyttä miestä ja tehneensä tapahtumapaikalla teknistä tutkintaa.

Poliisi ei kuitenkaan kerro, onko sillä tapauksessa epäilyä mahdollisesta tekijästä. Sen mukaan jutussa on kuultavana vielä useita ihmisiä.

Poliisi kertoi Ylelle aiemmin, että se ei voinut tuoreeltaan poissulkea rikoksen mahdollisuutta tai ulkopuolisten osapuolten osallisuutta tapahtumiin.
Post Reply