Ulvilacase

monoliitti
Posts: 1372
Joined: Tue May 30, 2017 5:04 pm

Re: Ulvilacase

Post by monoliitti »

User avatar
jemma
Posts: 885
Joined: Mon Sep 30, 2013 11:25 am

Re: Ulvilacase

Post by jemma »

Tästä naapuripalstan vajakki voi valita jonkun enemmän tai vähemmän kauhean, polyesterisen tai polyesteriä sisältävän pyyhkeen/pikkuviltin, kun kehittelee myötähäpeää herättäviä tapahtumaskenaarioitaan saunan pukuhuoneessa.

Image

Oikeussalissa esitetyiltä tallenteilta saa kyllä kaivettua esiin, kuka pikku bodybuilderi sen murhan (Annelin sanojen mukaan) teki. On vain hiukkasen vaikea todistaa faktisia tapahtumia liki parinkymmenen vuoden takaa tai todentaa puhetta rätisevältä monotallenteelta, joka on yhtä täyteen pakattua audiosillisalaattia; Mäkis-sedän koostama "jonkinlainen ääniote", jonka (riittävästi) madalletusta versiosta ei kuulu pelkkää "madaltunutta hätäkeskuspuhelua", kuten pitäisi, vaan muuta puhetta, josta osa on normaalikorkuista - siis ei madaltunutta - Anneli Auerin puhetta (esim. "KATKASE!"-käsky kohdassa 1:54). Mielestäni on täysin käsittämätöntä, etteivät äänitutkijat - edes FBI - aikanaan kaivaneet esiin näitä madalletuilta (ja myös ultrakorkeilta) tasoilta helposti löytyviä "lisäpuheita". Esimerkkejä: "Tää on muuten paha juttu teille - paha juttu!" (miesääni 0:39>); "(Miks täs) nyt niin kävi?" (miesääni 1:12>); "(Ethä) tehny sitä?" (miesääni 1:41>); "Sä teit sen!...KATKASE!" (Anneli Auer 1:54>); "Sinne se jää..(Aa)!"(Anneli Auer 2:16>) "Sinne se jättää/jatkaa(?) viel askeljäl(j)iä se kai..." (Anneli Auer 2:28>); "Ai sä olet se tappaja" ("konemainen" miesääni 3:30>). Audiotutkimustekniikan kehittymistä odotellessa...

Liite 32 madallettuna
Perusasioita Ulvilasta I, II, III, IV ja V.
Viranomaiset ja harrastelijat, ottakaa käsittelyyn mikä tahansa Ulvilan hätäkeskuspuhelun wav-tallenteista, laskekaa virettä esim. 90-92% ja alkakaa tutkia mm. 350-700 Hz:n ja 1900-2400 Hz:n taajuusalueita.
Kaljaloota
Posts: 287
Joined: Sat Apr 26, 2014 6:16 pm
Location: Lähikauppa
Contact:

Re: Ulvilacase

Post by Kaljaloota »

Jemma on palannu hienoa.
User avatar
Frankie
Posts: 809
Joined: Sun May 11, 2014 10:22 pm
Location: Kun lykkää tehtäviä tuonnemmaksi, on se vaara ettei sitten enää koskaan pystykään

Re: Ulvilacase

Post by Frankie »

Terveisiä Turun Majakkarantaan :twisted:
"Tilannehan on hyvin kiristynyt ja kun siihen lisätään ydinaseet niin eiköhän tämä koko paska kärähdä ja kohoamme ylöspäin koko saatanan sakki." (Toimittajan kysyessä, uskooko Leskinen ylösnousemukseen)
User avatar
jemma
Posts: 885
Joined: Mon Sep 30, 2013 11:25 am

Re: Ulvilacase

Post by jemma »

Image

Pelkästään näistä kuvista voi päätellä, että paikalla ei ole ollut joku muutaman minuutin ajan heilunut "huppumies", vaan jotkut ihan muut - oletettavasti ruskean, teipein kasaan kursitun "kilven" kanssa touhunneet ja välillä ulkotiloissa liikuskelleet perheenjäsenet, joilla oli tunteja aikaa valmistella tilannetta (kuten hovioikeuden päätöksestä voi nuorempien lasten kertomana lukea). Paikka oli täynnä verisiä papereita, pyyhe- ja vaatekasoja, täyteen sullottuja pusseja, useita punaisia t-paitoja (kasassa olohuoneen sohvan päällä), keittiöveitsiä, likaisia hanskoja, kännyköitä, rojua, sotkua ja alkututkijoiden toimesta siirtyneitä (suurelta osin tarkistamatta jääneitä) tekstiilejä yms. Sänky näytti siltä, kuin siinä olisi käyty sisällissota. Lisäksi lattialämmitys oli - sattumalta - täysillä, nuorin lapsi oli - sattumalta - surmayönä ensimmäistä kertaa lastenhuoneessa nukkumassa ja Anneli oli - sattumalta - epäillyt keväällä, ettei Jukalla vain olisi joku toinen. Vanhimman lapsen kertomukset sisälsivät runsaasti outouksia ja ristiriitaisia kuvauksia "huppumiehen" poistumistavasta, uhrin kulloisestakin sijaintipaikasta, hätäkeskuspuhelun ja uhrin tilanteen suhteesta (uhri ja veitsi olivat tytön mukaan liikkumattomina lattialla jo silloin, kun äiti oli vasta "menossa puhelimeen") ja pesuhuoneen oven asennosta (ovi auki ja pesuhuoneessa pimeää). Terassin muovituolit olivat heppoiset ja lasten kokoa, eikä isokokoisen hemmon ikkunasta ulos pusertautumiseen voi uskoa kuin joulupukki. Uhrin talvikengät jäivät tutkijoilta löytämättä, mutta kummasti ne sitten löytyivät Annelin toimesta Turun muuttokuormaan.

Äänitallenteet olen saanut yhdistyksen kautta. Käsittääkseni ovat ihan yksi yhteen niiden oikeussalissa kuunneltujen kanssa. Viranomaisilla on toivottavasti käytössään hätäkeskuksen (autenttinen) aud-tiedosto, joka poltettiin välittömästi Mäkiselle, Joutsenlahdelle ja Koskiselle wav-muotoon "tutkittavaksi".
Perusasioita Ulvilasta I, II, III, IV ja V.
Viranomaiset ja harrastelijat, ottakaa käsittelyyn mikä tahansa Ulvilan hätäkeskuspuhelun wav-tallenteista, laskekaa virettä esim. 90-92% ja alkakaa tutkia mm. 350-700 Hz:n ja 1900-2400 Hz:n taajuusalueita.
Post Reply