Myyrmäki - Postinjakajaan kohdistunut vakava väkivallanteko 17.11.2022

Ratkaisemattomat henkirikokset vuodesta 2010 alkaen
Forum rules
Uusien ketjujen nimissä tulisi mainita vähintäänkin tapahtumapaikka ja vuosi.
User avatar
-Uta-
Posts: 5723
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Re: Myyrmäki - Postinjakajaan kohdistunut vakava väkivallanteko 17.11.2022

Post by -Uta- »

Postimurhan tunnustajan puheissa erikoinen piirre – poliisi kävi tutkimassa rikospaikkaa, tapaus ei ole selvä
Tutkinnassa selvitetään, onko murhan tunnustanut henkilö voinut syyllistyä kyseiseen tekoon.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d9b9 ... 2af4a3171f
Joonas Alanne
Eilen klo 15:28


Image
Epäilty osallistui vangitsemisoikeudenkäyntiin etäyhteydellä.
Miehen kasvot ovat sumennettu kuvasta. PASI LIESIMAA


Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä kertoo, että Vantaan Myyrmäessä tapahtuneesta postinkantajan murhasta epäilty mies ilmoittautui poliisille muutama päivä sitten.

Mies oli mennyt Helsingin rautatieasemalla olleen poliisipartion luokse ja ilmoittanut syyllistyneensä kyseiseen rikokseen. Mies otettiin heti kiinni. – Hän kertoi pitävänsä itseään mahdollisesti tekoon syyllisenä henkilönä, kertoo Tyynelä.

Epäiltyä on päästy kuulemaan. Kuulusteluissa hän on Tyynelän mukaan kertonut ”tapahtumaan liittyviä asioita”.

Aiemmin tutkinnassa vangittiin toinen mies todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Syytä epäillä -kynnys, jolla tuore vangitseminen on tehty, on tätä huomattavasti alempi.

– Kun hän itse kertoo näin tapahtuneen, niin se ylittää tietyn kynnyksen. Nyt poliisin pitää selvittää, pitääkö hänen kertomuksensa paikkansa, Tyynelä sanoo.

Tyynelän mukaan epäillyn kertomassa on erikoinen piirre. Hän ei ole kertonut henkirikoksesta asioita, jotka eivät olisi olleet aiemmin julkisuudessa esillä.

– Tätä juuri tässä selvitellään. Tässä vaiheessa kertomus osuu yleisellä tasolla sinnepäin, mutta kaikki tiedot ovat olleet mediassa esillä.

Eli on hankala varmistaa, onko hän oikea tekijä?
– Juuri näin.

Iltalehden tietojen mukaan poliisit olivat eilen Myyrmäessä tutkimassa kerrostaloa, jonka luona epäilty murha tapahtui. Tyynelä ei tässä vaiheessa lähde kommentoimaan tätä asiaa.

Ei rikostaustaa
Teosta vastuun ottanut vangittu on 19-vuotias mies, jolla ei ole Iltalehden tietojen mukaan aiempaa rikostaustaa. Riitapuolella hänellä on useampia summaarisia eli velka-asioita enimmäkseen tältä vuodelta. Helsingin Sanomien tietojen mukaan hän asuu nuorten tukiasunnossa.

Häntä epäillään Vantaan Myyrmäessä 17. marraskuuta tapahtuneesta raa’asta henkirikoksesta. Postinkantajana työskennellyt 20-vuotias nainen joutui vakavan väkivallan kohteeksi myyrmäkeläisen kerrostalon pihalla ja kuoli myöhemmin sairaalassa.

Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä ja havaintoja rikokseen epäillystä henkilöstä matalalla kynnyksellä.
Vihjeet poliisi pyytää lähettämään sähköpostiosoitteeseen [email protected]
User avatar
härkä
Posts: 7725
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:26 am
Location: Laidun

Re: Myyrmäki - Postinjakajaan kohdistunut vakava väkivallanteko 17.11.2022

Post by härkä »

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009246882.html
Postinjakajan murhasta epäilty 19-vuotias mies vapautettu

Miehen tekemä tunnustus perustui mediasta saatuihin tietoihin, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Itä-Uudenmaan poliisi vapautti Myyrmäen postinjakajan murhasta viime perjantaina vangitun epäillyn, 19-vuotiaan järvenpääläismiehen.
Hänet vangittiin lievemmällä syytä epäillä -perusteella torstaina 1. joulukuuta. Tutkinnan perusteella henkilöä ei ole syytä epäillä rikoksesta, poliisi kertoo tiedotteessa.
Mies vapautettiin tutkintavankeudesta tänään maanantaina.

Poliisin mukaan hän oli lähestynyt poliisipartiota Helsingin keskustassa viime viikon alussa ja ilmoittanut surmanneensa postinjakajan Vantaalla. Hänet otettiin tutkintavangiksi epäilyn selvittämiseksi.
– Epäilty ei poliisin kuulustelujen ja teknisen näytön perusteella liity asiaan. Tunnustus perustuu mediasta saatuihin tietoihin, poliisin tiedotteessa kerrotaan.
Poliisi jatkaa Myyrmäessä 17. marraskuuta tapahtuneen postinjakajan murhan tutkintaa ja pyytää edelleen vihjeitä ja havaintoja rikokseen epäillystä henkilöstä pienellä kynnyksellä.
Vihjeet poliisi pyytää lähettämään osoitteeseen [email protected]
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.
User avatar
-Uta-
Posts: 5723
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Re: Myyrmäki - Postinjakajaan kohdistunut vakava väkivallanteko 17.11.2022

Post by -Uta- »

Näin tuttava kuvailee Vantaalla murhattua postin­jakajaa – ”Hyvin kiltti ihminen”
1998 syntynyt postinjakaja opiskeli koronapandemian keskellä restonomiksi ammattikorkeakoulusta.
Tuttavan on vaikea uskoa, että kukaan olisi halunnut häntä satuttaa.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009255273.html
Sanni Mattila
9.12. 18:15


ILTA-SANOMIEN tietojen mukaan Vantaan Myyrmäessä henkirikoksen uhriksi joutunut postinjakaja on 1998 syntynyt vantaalaisnainen. Hän asui yksin.

IS tavoitti postinjakajan tunteneen naisen, joka on lukemattomien muiden tavoin suhtautunut tapaukseen järkyttynein mielin. – Hän vaikutti todella kiltiltä ihmiseltä ja on varmasti täysin viaton tähän tapahtumaan. On hyvin vaikea uskoa, että hänellä olisi ollut perässään joku, joka olisi halunnut hänelle näin tehdä.

SOSIAALISEN median perusteella nuori nainen on opiskellut vantaalaisessa lukiossa ja kirjoittanut ylioppilaaksi vuonna 2017. IS:n tietojen mukaan hän on opiskellut myös restonomiksi ammattikorkeakoulussa.

Muissa some-profiileissaan hän on ilmaissut kiinnostusta muun muassa ratsastukseen. Ratsastusseuran vanhojen kilpailutulosten perusteella nainen on ainakin takavuosina ollut innokas ratsastaja.

IS:n tietojen mukaan naisella oli hyviä ystäviä, harrastuksia sekä huolellisesti hoidettuja lemmikkikissoja, joiden kanssa hän asui.

Läheiset ja tuttavat saattoivat tuntea naisen myös siitä, että hän oli valtavan viehtynyt vaaleanpunaiseen väriin, jota hän käytti runsaasti esimerkiksi kodinsisustuksessa.

EPÄILLYSTÄ murhasta on nyt kulunut kolme viikkoa. 24-vuotias nainen joutui raa’an ja motiiviltaan selittämättömän väkivallan uhriksi aamuyön tunneilla torstaina 17. marraskuuta Myyrmäentie 6 D:n edustalla. Poliisin mukaan tekoaika ajoittuu kello 3.30–3.38 välille. Naisen kodin ja surmapaikan välillä on reilun seitsemän kilometrin etäisyys.

Poliisin käsitys on, ettei tekijä tuntenut uhriaan. Kaksi murhasta epäiltyä nuorta miestä on sittemmin vapautettu tutkintavankeudesta. Ensimmäinen epäilty vangittiin todennäköisin syin epäiltynä murhasta, mutta sittemmin poliisille ilmeni, ettei hän mitä ilmeisemmin liittynytkään tapaukseen. Toinen epäilty puolestaan teki tunnustuksen, joka osoittautui mediatietojen pohjalta sepitetyksi.

Rikos edelleen yhä pimeänä.
User avatar
-Uta-
Posts: 5723
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Re: Myyrmäki - Postinjakajaan kohdistunut vakava väkivallanteko 17.11.2022

Post by -Uta- »

Myyrmäen postimurhaan liittyy niin yllättävä käänne, että murhatutkijakin hämmästyi
Postinjakaja kuoli väkivallan uhrina Myyrmäessä 17. marraskuuta. Tapaus on yhä mysteeri.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/09ab ... bec4df566c
Jatta Lapinkangas
Tänään klo 10:52


Postinjakajan surmaaminen Vantaan Myyrmäessä on täysin poikkeuksellinen tapaus Suomen rikoshistoriassa. Jo teko itsessään nostattaa monia kysymyksiä, mutta lisäksi siihen liittyvät yksityiskohdat ovat niin erikoisia, ettei sellaisia välttämättä näkisi edes elokuvissa.

Näin kuvailee henkirikosten ja vakavan väkivallan tutkimiseen erikoistunut psykologi Tom Pakkanen.
Hän on väitellyt sarjamurhaajista ja tutkinut vaikeasti ratkaistavia henkirikoksia.

Postimurha on täysin pimeä. Poliisilla ei ole ketään, jota epäilisi nuoren naisen murhasta.

Pakkasen mukaan Suomessa on perin harvoin se tilanne, että pari vuorokautta poliisin tutkinnan alkamisesta ei olisi jo jututettu rikoksen tekijää epäillyn asemassa. – Vielä harvinaisempaa on, että tekijästä ei ole mitään käsitystä, Pakkanen sanoo. Siksi on tutkimustietoon nojaten vaikea sanoa, minkälaisesta tekijästä Myyrmäen tapauksessa on kyse. Tätä Pakkanen kuitenkin pohtii nyt Iltalehden pyynnöstä.

Tyypillinen suomalainen henkirikos on sellainen, jossa ihmisen tappaa itselleen läheinen ihminen. Kun yhtälöön lisätään matala sosioekoniminen asema ja päihteet, on henkirikos vielä todennäköisempi. Usein tekijä otetaan kiinni tekopaikalta, tai hän saattaa jopa itse ilmoittaa rikoksesta viranomaisille. Myyrmäen tapauksessa ei vaikuta olevan mitään niin sanotusti perinteisen henkirikoksen piirteitä.

Toistaiseksi tuntematon tekijä hyökkäsi 24-vuotiaan postinjakajanaisen kimppuun Myyrmäentiellä kerrostalon pihalla kello 3.30 torstain vastaisena yönä 17. marraskuuta 2022. Teko keskeytyi kello 3.38, kun läheiselle roskakatokselle tuli ulkopuolinen henkilö. Tummiin pukeutunut tekijä pakeni paikalta. – Kyse on epätyypillisestä henkirikoksesta. Niinpä kaikki vaihtoehdot tekijäksi ovat epätodennäköisiä ja harvinaisia, Pakkanen sanoo.

Saalistaja?
Minkälainen ihminen sitten on Myyrmäen veriteon takana? Pakkanen jakaa vaihtoehdot karkeasti kolmeen kategoriaan: saalistajaan, opportunistiin ja uhrin läheiseen henkilöön. Kuten aiemmin mainittiin, yleensä surmaaja on uhrille entuudestaan tuttu. Poliisin mukaan ei ole mitään viitteitä siitä, että uhri ja tekijä olisivat tunteneet toisensa entuudestaan. Poliisi on kuitenkin sanonut pitävänsä kaikki vaihtoehdot avoinna. – Kyllä sekin ovi on hyvä pitää raollaan, Pakkanen toteaa.

Saalistaja olisi mitä todennäköisemmin psykopaattisia piirteitä omaava henkilö. Tällainen henkilö on etukäteen suunnitellut kohdistavansa väkivaltaa juuri kyseiseen uhriin tai lähtenyt tietoisesti etsimään tietynlaista uhria. – Saalistajille on tyypillistä käydä uhrien kimppuun, jotka ovat haavoittuvassa asemassa. Yksin keskellä yötä ulkona liikkuva nuori nainen kuuluisi tähän kategoriaan.

Tarttui tilaisuuteen?
Pakkanen huomioi, että suuri osa väkivallasta on impulsiivista. Tämä tilastollinen fakta ohjaisi Pakkasen mielestä ajattelemaan, että tekijä on opportunisti, joka on niin sanotusti tarttunut tilaisuuteen. Siihen viittaisi etenkin pimeä marraskuun yö. Vaikka paikka kerrostalojen edustalla on julkinen, tekevät kellonaika ja vuodenaika siitä hyvin yksityisen. – Olosuhteet ovat sellaiset, että todistajia ei ole ympärillä.

Julkisuuteen ei ole kerrottu, onko raakaa väkivaltaa edeltänyt minkäänlaista keskustelua vai onko tilanne alkanut täysin yllättäen. Pakkanen pitää mahdollisena, että tekijä on toiminut provokaatiosta. – Provokaatio voi olla myös tekijän pään sisäistä.

Mielenterveysongelmia tai muita tajunnan tilan häiriöitä ei myöskään voi poissulkea. Toisaalta teon keskeytyminen ulkopuolisen läsnäoloon kuvastaa Pakkasen mukaan sitä, että tekijän on täytynyt olla edes jonkin verran tietoinen toiminnastaan ja tilanteesta ylipäätään.

Verinen mies soitti
Jos itse teko on jo poikkeuksellinen, niin sitä ovat myös teon jälkeiset tapahtumat. Hätäkeskus ja sitä myötä poliisi sai heti veriteon jälkeen noin kello 3.48 puhelun autossa istuneelta mieheltä, joka kertoi väkivaltatilanteesta Myyrmäessä. Mies oli murtautunut autoon ja pyysi poliisi paikalle. Ennen poliisin paikalle tuloa mies ehti poistua autosta ja siirtyi taksilla kotiinsa Pikku Huopalahteen.

Hyvin pian kotiovelle tuli poliisi. Mies kertoi heille postinjakajasta ja väkivallasta. Hänen kasvoissaan ja vaatteissaan oli näkyviä veriroiskeita. Mies otettiin kiinni.

Esitutkinnassa selvisi, että mies oli syytön. Toinen postinjakaja oli päästänyt hänet Myyrmäessä miehen ex-tyttöystävän rappuun. Asunnolla oli tullut riitaa, jonka jälkeen mies poistui paikalta. DNA-tulosten myötä selvisi, että miehen päällä ollut veri oli hänen omaansa. Lopullisen vahvistuksen miehen syyttömyydestä toi kameratallenne. Mies oli tallentunut kameraan kaukana Myyrmäentien rikospaikalta kello 3.35. Mies ei voinut olla kahdessa paikkaa yhtä aikaa.

Väärän epäillyn puhelinsoitto muine yksityiskohtineen on Pakkasen mielestä juonenkäänteenä niin käsittämätön, että sitä ei pitäisi uskottavana edes elokuvassa. – Elokuvassa tuollaiselle vain pudistelisi päätään. Totuus on tarua ihmeellisempää, Pakkanen hämmästelee.

Käänne on kuitenkin hyvä osoitus siitä, että vaikka henkirikos vaikuttaisi jo alkumetreillä selvitetyltä, täytyy poliisin pitää kaikki tutkintalinjat avoinna. Pakkasen mukaan pimeäksi jääneissä henkirikoksissa tai selkeissä oikeusmurhissa yhtenäisenä tekijänä on se että poliisin tutkinta jumiutuu yhteen tutkintalinjaan. – Vaikka poliisilla olisi selkeä epäilty, niin pitää systemaattisesti miettiä myös muita vaihtoehtoja. Ja niin tässä näyttää tapahtuneen. Poliisi on ollut hereillä.

Valetunnustus
Kun ensimmäinen epäilty vapautettiin, marssi poliisin luokse seuraavaksi mies, joka tunnusti postinjakajan murhan. Nopeasti selvisi, että kyseessä oli väärä tunnustus.

Miksi ihmeessä joku tunnustaa rikoksen jota ei ole tehnyt? Pakkasen mukaan yleisin syy on, että ihminen ottaa tietoisesti syyt omaan niskaansa suojellakseen läheistä tai vaikuttaa esimerkiksi järjestäytyneen rikollisuuden piirissä. – Näiden lisäksi syynä voi olla myös poliisin painostava kuulustelu, mielenterveyden ongelmat tai pakonomainen tarve saada huomiota, Pakkanen jatkaa. Myyrmäen tapauksessa tunnustaja oli itse mennyt poliisipartion luokse ja tunnustanut teon.

Psykopaatti ei menetä yöunia
Pakkanen uskoo vakaasti, että Myyrmäen henkirikos ratkeaa vielä. Voi olla, että tekijä tunnustaa teon tai kertoo rikoksesta jollekin, ja vyyhti alkaa poliisille tulleen uuden vinkin myötä purkaantua.

Siihen ei Pakkasen mukaan kannata kuitenkaan tuudittautua. Etenkään psykopaatit eivät tunne huonoa omaatuntoa teoistaan.

– Omantunnon tuskat perustuvat temperamenttiin ja luonteenpiirteisiin, jotka vaihtelevat yksilöittäin. Jos ihmisellä on psykopaattisia piirteitä, ei uni häiriinny siitä, että on vienyt jonkun hengen.

Pakkasen mielestä Myyrmäen henkirikoksen ratkaiseminen vaatii ”vanhaa kunnon poliisityötä” – ja mahdollisesti hieman sattumaa.

– Osa vaikeasti ratkaistavista henkirikoksista selviää vähän sattumanvaraisesti. Pieni yksityiskohta voi johtaa tutkinnan oikealle linjalle.
User avatar
-Uta-
Posts: 5723
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Re: Myyrmäki - Postinjakajaan kohdistunut vakava väkivallanteko 17.11.2022

Post by -Uta- »

Myyrmäen postinjakajan murhan tutkinta siirtyy KRP:lle
- poliisi tutkii useampaa ihmistä ja on varma, että juttu ratkeaa: "Se on selvä"
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/myy ... #gs.tag25v
JULKAISTU 18 TUNTIA SITTEN

Vantaan Myyrmäen postinjakajan pimeän murhan tutkinta on siirtynyt keskusrikospoliisin vastuulle. Uusi tutkinnanjohtaja on varma, että juttu vielä ratkeaa. Poliisin kiikarissa on useita mielenkiintoisia henkilöitä. Keskusrikospoliisi on jo avustanut jutun tutkinnassa pidempään, mutta tähän saakka tutkintavastuu on ollut Itä-Uudenmaan poliisilla. Poliisilaitokset sopivat roolien vaihdosta tänään.

Tapauksen tutkintaa johtaa jatkossa KRP:n rikosylikomisario Olli Töyräs. Hän ei toistaiseksi kommentoi juttuun liittyviä yksityiskohtia, sillä tutkinnanjohtajuus on niin tuore. Hänen mukaansa KRP:ssä on kuitenkin jo sovittu konkreettisista toimenpiteistä, joihin tutkinnassa ryhdytään. – On asioita, mitä meidän pitää varmistaa ja selvittää. Tiedämme, että tapahtuma-alueella on tapahtumayönä liikkunut useita ihmisiä. Emme tiedä, keitä he kaikki ovat. Sen pyrimme selvittämään, hän sanoo.

"Se on totta kai selvä"
Tutkintavastuun siirtyminen KRP:lle tarkoittaa, että jutun tutkintaan voidaan panostaa aiempaa enemmän resursseja. Selvittämätöntä henkirikostutkintaa ovat tähän mennessä osin varjostaneet muut Itä-Uudenmaan poliisilla selvitettävänä olevat vakavat rikokset ja niihin liittyvät aikataulupaineet.

Töyräs uskoo, että juttu saadaan vielä ratkaistua.
– Se on totta kai selvä. Kyllä minä uskon ja luotan siihen. Se tehdään mikä voidaan.
– Jääkiekkotermein sanoisin, että jatkamme tämän jutun jauhamista eteenpäin. Jatkamme siitä, mitä paikallispoliisi on jo tehnyt.

MTV Uutiset tavoitti myös jutun aiemman tutkinnanjohtajan, Itä-Uudenmaan poliisin rikoskomisario Tero Tyynelän. Tyynelä kertoo, että ennen tutkintavastuun siirtymistä esitutkinnassa on selvitetty noin 20:a hyvää vihjettä.

Poliisi on kaivellut esiin tietoja useamman henkilön liikkeistä tapahtumayönä. Osaa henkilöistä on jopa kuulusteltu.

Poliisin listalla mielenkiintoisia henkilöitä
Tummiin vaatteisiin sonnustautunut henkilö hyökkäsi työvuorossa olleen 24-vuotiaan postinkantajanaisen kimppuun Vantaan Myyrmäentie 6:n edustalla viime marraskuussa. Rikos tapahtui torstaiyönä kello 3.30-3.38. Uhrille tehtiin silmitöntä väkivaltaa ja hän kuoli myöhemmin sairaalassa. Murhaaja pakeni yöhön, eikä hänen henkilöllisyyttään tiedetä.

Poliisi on saanut liudan varteenotettavia vihjeitä, jotka voivat ajan kanssa johtaa oikean henkilön jäljille. Rikoskomisario Tyynelä arvioi, että erityisen hyviä vihjeitä kertyi Itä-Uudenmaan poliisin tekemän tutkinnan aikana noin 15-20.

Niiden johdosta poliisi on selvittänyt useamman kuin yhden henkilön liikkeitä tapahtumayönä. Osa on saatu suljettua pois laskuista, osaa ei. – Osa on puhutettu ja osa on käyty muuten läpi ja joko poissuljettu tai pidetty listalla, Tyynelä sanoo.

Tyynelä ei paljasta, pidetäänkö jotain näistä henkilöistä tälläkin hetkellä potentiaalisena epäiltynä. Hän kommentoi asiaa ylipäätään salamyhkäisesti. Läpimurtoa ei tutkinnassa kuitenkaan saavutettu ennen tutkintavastuun siirtymistä.

– Ei ole (ketään) sellaisessa roolissa, että siitä voisi puhua julkisesti, Tyynelä sanoo.
– Asiat ovat kesken ja asioita selvitellään, hän jatkaa.

Runsaasti vihjeitä
Millaisia poliisin saamat vihjeet sitten ovat? Monenlaisia, luonnehtii Tyynelä. Vihjeitä on tullut paitsi tapahtumayöltä, myös menneisyydestä.
– On sen suuntaista, että joku mies on ollut jossain pusikossa mustissa vaatteissa – tai että vuosi sitten tai jopa lapsuudessa on ollut joku erikoinen hahmo, joka asuu vielä alueella, Tyynelä kertoo.
– Osa henkilöistä on mainittu nimeltä. Selvitettävissä olevien osalta katsomme, mitä historiasta löytyy tai onko henkilöllä historiaa. Jos sieltä paljastuu jotain, niin totta kai se kiinnostaa poliisia.

Poliisi on siis jo lähestynyt tällaisia kiinnostavia henkilöitä.

Rikoskomisarion mukaan reaktiot yllättäviin yhteydenottoihin ovat olleet monenkirjavia. – Kyllä ne ovat olleet vähän laidasta laitaan, Tyynelä sanoo.

Vihjeitä kaivataan yhä
Kaiken kaikkiaan poliisi on kuullut esitutkinnan aikana useita kymmeniä ihmisiä. Joukko on suuri, sillä asiaan liittyen on puhutettu Myyrmäentie 6:ssa sekä lähitaloissa asuvia ihmisiä. Tutkinnassa on selvitelty myös henkirikoksen uhriksi joutuneen 24-vuotiaan naisen yksityiselämää. Sieltä ei löytynyt mitään, mikä antaisi selityksen tapahtuneelle.

Poliisi kannustaa kertomaan hyvistä vihjeistä edelleen.
– Vihjeet ovat aina tervetulleita. Kyllä tässä on sellainen väkivallanteko kyseessä, että jos tekijä ei ole täysin paatunut, siitä on varmaan jotain traumoja jäänyt. Kyllä aina joku kertoo jollekin jotain.
– Jos tällaisia tulee ilmi, niin ehdottomasti ja erittäin mielellämme otetaan kaikki vastaan, Tyynelä sanoo.

Tekijästä on kerrottu julkisuuteen vain vähän. Tiedossa on, että henkilö oli väkivallanteon aikaan pukeutunut tummiin vaatteisiin ja että hän on noin 170-180 senttiä pitkä.

Aiemmin teosta on epäilty kahta miestä, mutta teoriassa on mahdollista, että henkilö voisi olla myös nainen.

Aiempien epäiltyjen ei uskota liittyvän tapaukseen mitenkään. Mahdollisuus on suljettu tutkinnassa pois käytännössä kokonaan.

Uusia vihjeitä toivotaan tästä eteenpäin KRP:n vihjepuhelinnumeroon 0295 418 622 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected].
User avatar
-Uta-
Posts: 5723
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Re: Myyrmäki - Postinjakajaan kohdistunut vakava väkivallanteko 17.11.2022

Post by -Uta- »

Image

Image


Image
Post Reply