Tiedote Jenny ja Antti Wihurin rahaston apurahasta

Tekniset ohjeet ja tiedotukset ylläpidolta kirjoittajille ja lukijoille.
Post Reply
Lampje Pennonen
Posts: 48
Joined: Mon Apr 30, 2018 5:31 pm

Tiedote Jenny ja Antti Wihurin rahaston apurahasta

Post by Lampje Pennonen »

by härkä » Sat Oct 09, 2021 11:10 am
http://hejac.com/forum/viewtopic.php?f= ... 1&start=70

Tiedote :
9.10.2021

"Hejac ry:llä on ilo ilmoittaa että Jenny ja Antti Wihurin rahasto on myöntänyt meille 8000€ apurahan kadonneiden henkilöiden etsintää varten. Apurahan turvin hankimme etsinnässä tarvittavia laitteita, erityisesti vesistöetsintöjä varten. "
http://www.hejac.com/
Jenny ja Antti Wihurin rahasto on myöntänyt Hejac ry:lle 8000€ apurahan kadonneiden henkilöiden etsintää varten. Apurahan turvin hankimme etsinnässä tarvittavia laitteita, erityisesti vesistöetsintöjä varten. Laitteet tulevat olemaan yhdistyksen jäsenten käytössä joko pienen ryhmän apuna tai osana isompia etsintöjä.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä henkilöille joita kiinnostavat kadonneet ihmiset, ratkaisemattomat rikokset ja onnettomuudet, sekä edistää rikos- ja onnettomuushistorian harrastusta jäsenistönsä keskuudessa. Yhdistyksen toiminta on yhä enemmän keskittynyt kadoksissa olevien ihmisten etsintään.Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys mm. pitää yllä verkkosivustoa, järjestää tapaamisia, kokouksia, keskustelu- ja juhlatilaisuuksia.

Lisätietoja [email protected]

Lampje Pennonen
moderaattori
Post Reply