Bilderberg-ryhmä ja Suomen valtionjohto

Vaihtoehdot ratkaistuina pidettyihin rikoksiin ja onnettomuuksiin, salaliittoteoriat
Post Reply
User avatar
Harriet
Posts: 1164
Joined: Sun Nov 27, 2011 10:42 pm

Bilderberg-ryhmä ja Suomen valtionjohto

Post by Harriet »

Aihe on tällä hetkellä ns kuuma kun Urpilainen on kohun keskellä osallistumisellaan Bildeberg-kokoukseen. Matkan hän on tehnyt vielä verovaroilla.

Taustatietoja - Wikipedia

Bilderberg-ryhmä on epävirallinen vuotuinen konferenssi noin 130 vieraalle, joista useimmat ovat talouselämän, median tai politiikan vaikuttajia. Se on saanut nimensä alankomaalaisen hotellin mukaan, jossa ryhmä kokoontui ensimmäisen kerran vuonna 1954. Bilderberg-kokousten idean isänä pidetään Joseph Retingeriä. Ryhmän muita perustajajäseniä olivat Denis Healey, David Rockefeller ja Alankomaiden prinssi Bernhard. Prinssi Bernhard oli Bilderbergin puheenjohtajana lähes 20 vuotta. Nykyinen ykkösmies on merkittävän belgialaisen pankin hallituksen puheenjohtaja Etienne Davignon.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-ryhm%C3%A4

Urpilainen ei voi olla niin naiivi kun mitä se esittää, joten homma ns haisee. Urpilaisen osalta Bilderberg-matka on merkittävä siksi että kyseessä on ns epävirallinen foorumi,mutta Suomea siellä edustaa istuva valtionvarainministeri joka edustaa Suomea virallisesti (kun kerran valtion/veromaksajan varoillaa matkustaa) ja jos verovaroilla matkustaa niin on tilivelvollinen. Tämä on ristiriidassa Bilderberg-ryhmän linjan kanssa jonka mukaan kokoontumiset ovat salamyhkäiset ja julkisuuteen ei niistä juurikaan kerrota. Tilanne on ongelmallinen kun valtionviranomainen sitoutuu vaitiooloon - joka osallistujilta vaaditaan - mutta pistetään kansalaiset maksumiehiksi ja matkaan hän osallistuu virkansa puolesta eikä yksityishenkilönä. Urpilainen käänsi takkiaan tässä asiassa pariin otteeseen, olihan hän itse aikaisemmin vaatinut avoimuutta jne, lisäksi antanut ristiriitaisia lausuntoja matkastaan.
Urpilainen eteni urallaan työväen siivellä, mutta onko iso raha sekoittanut rouvan pään..
Suomen valtionjohdolla on näitä Bilderberg kytköksia joka kertoo jotakin Suomen demokratian tilasta. Ei ole mitään syytä uskoa Urpilaisen puheita jossa hän vähättelee Bilderberg merkitystä, ei päätöksiä, ihan kuin Davos talousfoorumi, ajatustenvaihtoa jne Kun osallistujat ovat aika merkittäviä henkilöitä niin kokous ei voi olla näin epäolennainen. Tietysti perättömia huhuja liikkuu, mutta se johtuu lähinnä salaseuran salamyhkäisyydestä.

Kiitettävästi media on ottanut tällä kerralla asian esille, kun yleensä tästä on aina vaiettu.

Urpilainen: Salaseurapuheet legendaa

Image


Urpilainen on parhaillaan eri maiden talouden, politiikan ja median vaikuttajista koostuvan Bilderberg-ryhmän kokouksessa Yhdysvalloissa.
Koska keskustelut eivät ole julkisia, Bilderberg-kokoukset ovat hedelmällistä maaperää salaliittoteorioille. Urpilainenkin on juttuja kuullut.

- Senkin takia tulin tänne mielenkiinnolla, kun kaikenlaisia huhuja liikkuu, hän sanoo.

Urpilaisen mukaan kyseessä on kuitenkin vain yksi seminaari muiden joukossa.

- Mitään päätöksiä täällä ei tehdä, ja sen takia kokouksesta liikkuvat jutut ovat aikamoista legendaa, Urpilainen päättää.

http://yle.fi/uutiset/urpilainen_salase ... aa/6149715

Katainen on taas väittänyt että salamyhkäinen Bilderberg kokous on normaali kansalaisfoorumi, aikamoista paskapuhetta sekin

http://bilderberg.infosota.fi/2009/12/0 ... isfoorumi/

Suomen valtionjohto ja Bildeberg

http://murobbs.plaza.fi/yleista-keskust ... atkat.html

Infowars Bilderberg 2012 osio
http://www.infowars.com/bilderberg2012/
Quilty as charged

SEURAA HEJACia TWITTERISSÄ: http://bit.ly/1JUp7t8
Post Reply