Holhoustoimen lakimies Leena Meri eduskuntaan

Rikosten koko muu kirjo henkirikosten lisäksi ajanjaksosta riippumatta
Post Reply
User avatar
Elizzza
Posts: 477
Joined: Tue Nov 20, 2012 8:18 pm

Holhoustoimen lakimies Leena Meri eduskuntaan

Post by Elizzza »

Leena Meri (PS) nousi varasijalta eduskuntaan.
Maistraatin holhoustoimen lakimiehenä Meri on tehnyt useita vuosia työtä vanhusten, lasten ja terveydeltään vajaakykyisten etujen ajamisessa.

– Olen voinut auttaa ihmisiä, jotka eivät pysty enää puolustamaan itseään. Näiden ihmisten arki on tullut tutuksi ja sydäntäni lähellä onkin toimia heidän oikeuksien turvaamiseksi, Meri sanoo.

Tuomioistuinten ruuhkiin helpotusta

Eduskunnassa Meri haluaa vaikuttaa oikeuslaitoksen työruuhkiin. Myös rikosoikeudelliset rangaistukset kaipaavat hänen mielestään tarkastelua.

– Rikosoikeudellisen rangaistusasteikon voisi käydä läpi. Nyt se ei vastaa kansan oikeustajua tietyissä rikoksissa kuten seksuaalirikoksissa. En usko sellaiseen julkisuudessa esitettyyn järjestelmään, jossa ihmisiä määrättäisiin pelkästään hoitoon ilman rangaistuksia, Meri luonnehtii.

Meri kannattaa tuomareiden toivomaa tuomarivirastoa, joka olisi samankaltainen ohjaava virasto kuin syyttäjillä
https://www.suomenuutiset.fi/meri-seksu ... aistukset/
matlockb
Posts: 1701
Joined: Fri Apr 27, 2012 6:30 pm

Re: Holhoustoimen lakimies Leena Meri eduskuntaan

Post by matlockb »

Tällaisia perhanan ääliöitä on eduskunta täynnä. Kuinka moni heistä on elänyt paria vuotta lukuunottamatta ns. "normikansalaisen" elämää?
Tuskin esimerkiksi nyt tämä Lohi ainakaan!

Suurin osa kansanedustajista haluaa, kuten esimerkiksi Päivi Räsänen ja poliisiylijohtaja Mikko Paatero, suomesta poliisivaltion, mielestäni tämä paska (maa) jo on sellainen ja rehellisesti sanoen se on yksi suurimmista syistä, miksi toivotan toveri Putinin tervetulleeksi enkä tätä paskaa onneksi joudu terveydellisistä syistä puolustamaan.
Post Reply