Natalie Woodin kuolemaa aletaan tutkia uudelleen

Suomen alueen ulkopuolella tapahtuneet henkirikokset
User avatar
Tottijärven Tolppa
Posts: 224
Joined: Thu Nov 17, 2011 2:26 pm
Location: Pirkanmaa

Natalie Woodin kuolemaa aletaan tutkia uudelleen

Post by Tottijärven Tolppa » Mon Nov 28, 2011 1:24 pm

Kirjoittaja Harriet » Su Marras 20, 2011 8:37 pm

Kyseessä on siis epäilty henkirikos, hänen kuolema on todettu tapaturmaksi, mutta nyt syystä tai toisesta tapausta tutkitaan mahd henkirikoksena.
Los Angelesin poliisi alkaa tutkia näyttelijä Natalie Woodin kuolemaa uudelleen. Woodin on oletettu hukkuneen tapaturmaisesti vuonna 1981, mutta nyt poliisi on saanut tapauksesta uutta tietoa.

Erityisesti elokuvista Nuori kapinallinen ja West Side Story tutuksi tullut Wood oli kuollessaan 43-vuotias. Hänen ruumiinsa löydettiin Catalinan saaren poukamasta Kalifornian rannikolta. Ennen kuolemaansa Wood oli juhlinut saarella ja huvipurrella miehensä, tv-tähti Robert Wagnerin ja näyttelijä Christopher Walkenin kanssa.

Woodin perheenjäsenet ovat jo aiemmin pyytäneet viranomaisia tutkimaan tapauksen tarkemmin, mutta toimeen ei ole tartuttu. Hiljan poliisin murhatutkijoihin otti kuitenkin yhteyttä taho, jolla on lisätietoa Woodin hukkumisesta.

Los Angelesin rannikon poliisiyksikkö on ollut uusista tiedoista vaitonainen, mutta Los Angeles Timesin mukaan poliisit ovat halunneet jututtaa ainakin huvipurren kapteenia. Syynä on se, miten kapteeni on kommentoinut jälkikäteen Woodin kuolemaa.

Lehden mukaan poliisi on myös saanut nimettömän kirjeen, jossa on sanottu kapteenilla olevan uusia muistikuvia tapauksesta.

http://www.hs.fi/kulttuuri/Natalie+Wood ... 5549585368

Tässä kuvassa Wood aviomiehensä Robert Wagnerin kanssa Poliisi on sanonut että tässä vaiheessa häntä ei epäillä Pariskunta riiteli kovaäänisesti ennen Woodin kuolemaa/katoamista veneestänäyttelijä Christopher Walken oli myös veneessä, hän on palkannut lakimiehen tapaukseen liittyen

http://newsfeed.time.com/2011/11/18/l-a ... gonewsedit

mikkarin sivuilta löytyi kattavampi artikkeli aiheesta

Hollywood-legenda Natalie Woodin mysteerikuolemaa tutkitaan taasMitä todella tapahtui Natalie Woodille? CNN kertoo, että vuonna 1981 menehtyneen Hollywood-näyttelijän kuolemaa tutkitaan jälleen.

Los Angelesin poliisi on tiedottanut avanneensa uudelleen Natalie Woodin kuoleman tutkimisen. Wood hukkui 29. marraskuuta 1981 kadottuaan jahdiltaan Kalifornian rannikkolla. Hän oli kuollessaan 43-vuotias.

Nyt veneen kapteeni, joka oli paikalla näyttelijättären kuollessa, on luvannut paljastaa uutta tietoa kuolemasta ja on osoittanut syyttävän sormensa Woodin aviomiestä Robert Wagneria kohti.

– Tein virheen kun en kertonut poliisille totuutta, Dennis Davern sanoi NBC-kanavan haastattelussa.

Natalie Wood tunnetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa Nuori kapinallinen (1955) ja West Side Story (1961). Hän on Marilyn Monroen ja James Deanin rinnalla yksi 1950 ja 60-luvun suurimmista tähdistä.


Wood West Side Storissa Maria-roolissaWood löydettiin hukkuneen jahtinsa lähistöltä ja hänen luultiin pudonneen yritettyään kiivetä veneen vierellä olleeseen jollaan. Kuoliniltana jahdilla olivat Woodin lisäksi aviomies Wagner sekä vastanäyttelijä Christopher Walken. Kuolema merkittiin onnettomuudeksi, mutta huhut mysteerin ympärillä eivät ole koskaan vaienneet.

Nyt Dennis Davern paljastaa, että Wood ja hänen aviomiehensä riitelivät rajusti kuoliniltana. Los Angelesin poliisi kertoo, että kapteeni Davernin lausunnon lisäksi löytyy muitakin outoja todisteita. Eräs lähellä veneillyt todistaja, jota ei koskaan kuultu oikeudessa, kertoi kuulleensa naisen huutavan apua merestä ja miesäänen vastaavan tälle. Lisäksi ruumiinavauspöytäkirjan mukaan Woodin ruumiissa oli useita ruhjeita.
Wood oli venäläistä syntyperää, syntyessä hänen nimensä oli Natalia Nikolaevna Zacharenko
Hän on itse sanonut että hän on 'very russian' eli oikeasti venäläinen

Image resized to : 66 % of its original size [ 753 x 593 ]
Totuus julki vihdoinkin

81-vuotiaan Wagnerin edustaja kertoi näyttelijän ja tämän perheen tukevan poliisia tutkimuksissa ja uskovan totuuden selviävän. Wagner toivoo kuitenkin, ettei kyseessä ole vain julkisuustemppu Woodin kuoleman 30-vuotismuistopäivän takia.

Davern sanoi haastattelussa, että Wagner on vastuussa vaimonsa kuolemasta. Tämä oli kuulemma käskenyt Davernia olla etsimättä näyttelijätärtä sen jälkeen kun tämän huomattiin kadonneen veneestä.

– Minä haluan vain totuuden tulevan julki, Natalien sisar, näyttelijä Lana Wood sanoi CNN:n haastattelussa viime vuonna. Huhujen mukaan Wood pelkäsi vettä.

– Sisareni ei osannut uida. Hän ei olisi koskaan lähtenyt veneestä, varsinkaan pukeutuneen yöpukuunsa.

Wood ja Wagner olivat kahdesti naimisissa. Heillä on vuonna 1974 syntynyt Courtney-tytär. Woodilla on lisäksi Natasha-tytär (s. 1970) edellisestä avioliitosta Richard Gregsonin kanssa.


MTV3 Helmi

http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/ar ... itaan-taas
--------------------------------------------------------------------------------------
Re: Natalie Woodin kuolemaa aletaan tutkia uudelleen
Kirjoittaja lumparn » Ma Marras 21, 2011 12:51 pm

Kiinnostava ja osapuoltensa tunneettuuden vuoksi varmasti enemmän kuin kylliksi julkisuutta jatkossakin saava tapaus, jossa on puolensa ja puolensa. Toki helposti tulee mieleen aiheesta kirjoitetun teoksen Goodbye Natalie Goodbye Splendour myyntitavoitteet ja muu sensaatiohakuisuus, mutta toisaalta, mikäli nuo tutkintopyynnössä esiin nostetut valaehtoiset todistukset pitävät paikkansa, niin kyllä alkuperäisesstä tutkimuksessä näyttäisi puutteita olleen, ja tapauksen uudelleenavaamiselle olisi siten perusteet, ja niinhän viranomaiset näyttävät nyt asiaan regoineenkin. Kiinnostavaa seurata miten asia etenee. Hyvä lähde on tietysti vanhan kunnon Uncle Googlen ohella amerikkalainen rikoskeskustelupalsta Websleuths.com, jossa tapausta on ehditty käsitellä jo 10 sivun verran ja jatkoa varmasti piisaa. Siellä eritasoisten kommenttien ohella erityisen runsaasti linkkejä, joita on kiinnostavaa seurata. Tässä tapauksessa sellaisia ovat mm. alkuperäinen Natalie Woodin ruumiinavauspöytäkirja:

- http://cbsla.files.wordpress.com/2011/11/untitled.pdf

Sekä mainittu tutkimuspyyntö lausuntoineen ja liitteineen:

- http://tmz.vo.llnwd.net/o28/newsdesk/tm ... ration.pdf

Mainitun tutkimuspyynnön laatijan ja mainitun kirjan pääkirjoittajan sekä muutenkin tapauksen ehkä keskeisimmän aktivistin Margareta "Marti" Rullin blogi aiheesta:

- http://martirulli.blogspot.com/2011_11_01_archive.html

Ei liene yllätys, että mainitun opuksen GNGS hintapyynnöt Amazonissakin ovat ihan kohtuullisia muihin vastaaviin (yleensä käytetyt vain muutamia dollareita tai jopa vain senttejä) verrattuna...

- http://www.amazon.com/Goodbye-Natalie-S ... 1597776394

Mutta eihän sitä välttämättä toki ostaa tarvitse, vaan sen sisältö löytyy esim. täältä:

- http://books.google.com/books?id=AWSIUG ... ic&f=false

Robert Wagnerin (myöhempi) versio tapahtumista löytyy esim. täältä:

- http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/ar ... eared.html

Turmaveneen kipparin Dennis Davernin haastattelu:

- http://www.tmz.com/videos/0_jeh6zacv

Muuta aiheeseen liittyvää:

- http://today.msnbc.msn.com/id/45370201/ ... soo1Va8Cdk
- http://the-gossip-columnist-1.blogspot. ... ed-in.html
- http://www.tmz.com/2011/11/18/natalie-w ... soXSFa8Cdl
- http://ohnotheydidnt.livejournal.com/64511607.html

Jätän oman arvioni toistaiseksi tekemättä ja jään seuraamaan tutkimusten etenemistä. Olipa lopputulos mikä tahansa, on ennenkaikkea tietysti niin asianomaisten itsensä kuin ns. "suurenkin yleisön" kannalta suotavaa, että tapaus ja kaikki siihen liittyvät tekijät ratkeavat riittävän kiistattomasti ja että se saa oikeudenmukaisen päätöksen, vaikka toisaalta on myös kuta kuinkin varmaa, että olipa tulos mikä tahansa, niin aina jää "toisinajattelijoita" jossittelemaan asiasta... Kippis ja kulaus kriittisille ja rakentaville keskusteluille!


User avatar
Vulvados
Posts: 1827
Joined: Tue Nov 29, 2011 11:07 am
Location: Vulvania

Re: Natalie Woodin kuolemaa aletaan tutkia uudelleen

Post by Vulvados » Wed Nov 30, 2011 4:01 pm

Neljäs veneessä ollut eli mm. Kauriinmetsästäjä-leffasta tuttu Christopher Walken ei ole ollut kauhean puhelias tapahtuman suhteen, vaikka ko. jutun tiedosto-otsikossa näin vihjataankin (ja täysin päinvastoin kuin itse jutun otsikossa! :roll:). Oheisessa jutussa muutenkin runsaasti tapauksenkuvausta ja kuvamateriaalia asianosaisista.

Image

Witness? Christopher Walken curtly said 'I don't know' when asked how he felt about the reopening of the Natalie Wood case. He then kept walking without answering any more questions.


Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article ... z1fCHa54W2
Image"Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä - universumi ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestäkään aivan varma." -- Albert Einstein

User avatar
Vulvados
Posts: 1827
Joined: Tue Nov 29, 2011 11:07 am
Location: Vulvania

Re: Natalie Woodin kuolemaa aletaan tutkia uudelleen

Post by Vulvados » Wed Jan 11, 2012 3:37 pm

Alkaa näyttää vähän siltä, ettei tapauksen uudelleen avaaminen tuo mitään erityisen radikaalia uutta tietoa tai näkemystä tapauksesta, mutta seurataan nyt kuitenkin tilanteen kehitystä...

Image

Splendour, huvijahti, jolta Natalie Wood katosi

Detectives find no evidence of foul play in Natalie Wood's death

January 10, 2012 | 4:02 pm

The L.A. County Sheriff's Department has uncovered no new evidence in the death of Natalie Wood to suggest that her demise was anything but an accident, a top official said Tuesday.

William McSweeney, the sheriff’s chief of detectives, told The Times that several weeks of new interviews and other investigative work has uncovered no evidence that Wood's death was a homicide.

“At this point, it is an accidental death. Nothing has been discovered to suggest changing that at this time,” he said.

He said detectives are still looking at some aspects of the case, making sure smaller questions not answered in the original investigation are addressed. McSweeney said that in such cold cases files are never really closed and they can be pulled off the shelf anytime information comes in that's worth looking at.

But he said he's doubtful that more investigating will change the overall conclusion that her death was an accident.

On Thanksgiving weekend 1981, Wood, 43, was off Catalina Island on the yacht she owned with husband Robert Wagner when she somehow went into the water and died. Actor Christopher Walken, then her costar in the film "Brainstorm," was also aboard.

Officials at the time ruled her death an accident, but there has since been much speculation about whether there was more to the story.

Authorities at the time said that on the evening of Saturday, Nov. 28, the boat had anchored off Catalina and Wood, Wagner and Walken had dinner at Doug's Harbor Reef restaurant. Later, they returned to the yacht and had drinks.

Wagner and Walken told officials they had an argument. Wagner said in a 2008 interview with The Times that the argument concerned how much of one's personal life should be sacrificed in pursuit of one's career and art.

FULL COVERAGE: Natalie Wood investigation reopened

They eventually calmed down and said goodnight, Wagner said, but when he went to bed, Wood wasn't there. Wagner thought that his wife had taken a small inflatable boat by herself, as she had done before, his spokesman said after the incident.

After 10 to 15 minutes passed without her returning, Wagner went to look for her aboard a small cruiser, the spokesman said. When he couldn't find her, he contacted the Harbor Patrol. Authorities discovered Wood's body about 8 a.m. Sunday, about a mile away from the yacht. The dinghy was found beached nearby.

When the department reopened the case in November, detectives said several sources had come forward with new information.


Lähde: http://latimesblogs.latimes.com/lanow/2 ... probe.html
Image"Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä - universumi ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestäkään aivan varma." -- Albert Einstein

User avatar
Harriet
Posts: 1191
Joined: Sun Nov 27, 2011 10:42 pm

Re: Natalie Woodin kuolemaa aletaan tutkia uudelleen

Post by Harriet » Thu Jan 19, 2012 12:34 am

http://www.latimes.com/news/local/la-me ... 3110.story

Image

ei uutta näyttöä joka vahvistaisi henkirikosepäilyt.Vaikka tutkinta ei ole suljettu niin on erittäin epätodennäköistä että Woods kuoli henkrikoksen uhrina sanoo tutkija.

Olen itse samaa mieltä
Quilty as charged

SEURAA HEJACia TWITTERISSÄ: http://bit.ly/1JUp7t8

User avatar
Vulvados
Posts: 1827
Joined: Tue Nov 29, 2011 11:07 am
Location: Vulvania

Re: Natalie Woodin kuolemaa aletaan tutkia uudelleen

Post by Vulvados » Wed Dec 26, 2012 12:35 pm

Aihepiiri herättää edelleen keskustelua. Mutuna sanoisin, etten oikein usko tietoiseen surmaamiseen, mutta jonkinlaista välinpitämättömyyttä ja mokailua paatilla on mitä ilmeisemmin päässyt tapahtumaan päihtymyksestä, mahdollisista riidoista ja tunnekuohuista yms. johtuen ja niitä on sitten jälkeenpäin koetettu vaihtelevalla menestyksellä peitellä.

Image

Tuossa vuosipäivän aikaan viime kuussa aihe nousi taas esille useammassakin mediassa:

- http://www.foxnews.com/entertainment/20 ... ods-death/
- http://www.huffingtonpost.com/2012/11/2 ... 07237.html
- http://www.thecatalinaislander.com/arti ... talie-wood
Image"Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä - universumi ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestäkään aivan varma." -- Albert Einstein

User avatar
härkä
Posts: 5968
Joined: Tue Oct 11, 2011 1:26 am
Location: Laidun

Re: Natalie Woodin kuolemaa aletaan tutkia uudelleen

Post by härkä » Tue Jan 15, 2013 3:00 pm

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/119478 ... uoli+.html

Päivitetty 15.1.2013 12:47, julkaistu 15.1.2013 12:40.

Miten Natalie Wood oikein kuoli?

Kolmisenkymmentä vuotta sitten kuolleen näyttelijän kuolinsyy on saanut uusia sävyjä lisätutkinnan myötä. Natalie Wood hukkui 43-vuotiaana vuonna 1981.
Nyt kuolintodistukseen on lisätty kymmensivuinen täydennys, jossa on käsitelty mm. Woodin ruumiissa olevia selvittämättömiä mustelimia ja nirhaumia. Mikä johti näyttelijän kuolemaan, sitä ei voida varmuudella sanoa.

Uudistetussa kuolintodistuksessa mainitaan, että Woodin kuolinsyy on hukkuminen ja muut määrittelemättömät tekijät.
Näyttelijä oli vesillä näyttelijä-aviomiehensä Robert Wagnerin ja näyttelijä Christopher Walkenin kanssa. Aluksessa oli myös sen kapteeni.
Tutkimukset käynnistettiin uudelleen, kun laivan kapteeni kertoi Woodin riidelleen aviomiehensä kanssa ennen katoamistaan huvipurrelta yöllä 29. marraskuuta 1981.

Aluksella oli jolla, joka on kateissa.
Wood löytyi hukkuneena Catalinan saarelta.
Lapsinäyttelijänä aloittanut Natalie Wood näytteli mm. elokuvissa Nuori kapinallinen ja West Side Story.


Asiasta löytyy varmaan laajemmin englanninkielisiltä uutissivustoilta. Nyt en ehdi juuri hakemaan muuta.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.

User avatar
itäviitta
Posts: 471
Joined: Wed Dec 14, 2011 6:30 pm
Location: Vesistö

Re: Natalie Woodin kuolemaa aletaan tutkia uudelleen

Post by itäviitta » Thu Jan 17, 2013 2:27 pm

http://www.iltalehti.fi/viihde/20130116 ... uutisboksi

Leffatähden hukkuminen olikin murha?

Keskiviikko 16.1.2013 klo 18.02

Poliisi on saanut uutta tietoa yli 30 vuotta sitten hukkuneen Natalie Woodin kuolemasta.

Natalie Wood vietti viimeisen iltansa näyttelijämiehensä Robert Wagnerin (kuvassa) ja Christopher Walkenin kanssa huvipurrella. Wagneria ei epäillä Woodin kuolemaan johtaneista tekijöistä. (GLOBE PHOTOS/ZUMAPRESS.COM)
Muun muassa Nuoren kapinallisen ja West Side Storyn pääosassa nähty Natalie Wood löydettiin kuolleena Kalifornian rannikolta 29. marraskuuta 1981. Tuolloin vaikutti siltä, että 43-vuotias näyttelijätär olisi hukkunut tapaturmaisesti, mutta vuonna 2011 uudelleen aloitetut tutkimukset ovat saaneet uuden käänteen.

Kuolemansyytutkijan maanantaina julkaistun raportin mukaan Woodia olisi mukiloitu ja raavittu ennen kuolemaansa. Näyttelijättären käsivarsista, ranteista ja kaulasta löytyi ruumiinavauksen yhteydessä useita mustelmia ja haavoja, jotka olivat oletettavasti aiheutuneet ennen hänen hukkumistaan.
Raportin mukaan vammojen alkuperäksi ei voitu vahvistaa veneestä putoamista tai kiipeämisyritystä takaisin veneen kyytiin. Näitä pidettiin pitkään Woodin kuolemaan johtaneina tekijöinä.

Mystinen ilta

Woodin kuolinsyytutkimukset aloitettiin uudelleen marraskuussa 2011, jolloin Los Angelesin rannikon poliisiyksikkö sai vihiä siitä, ettei huvipurren kapteeni olisi aiemmin kertonut kaikkia muistikuviaan tapahtumaillasta. Ennen kuolemaansa Wood oli ollut juhlimassa Catalinan saarella ja huvipurrella miehensä Robert Wagnerin ja näyttelijä Christopher Walkenin kanssa.
Wood ja Wagner olivat kutsuneet ystävänsä Walkenin vieraakseen viettämään kiitospäivän viikonloppua vuonna 1981. 28. marraskuuta kolmikko kävi Catalinan saaren satamassa illallisella ja drinkeillä ja lähti sitten merille Splendour-paatilla.
Wagnerin The Timesille vuonna 2008 antaman haastattelun mukaan miesten välille syntyi huvipurrella kinaa, ja Wood meni kylpyhuoneeseen. Wagnerin mukaan hän ja Walken rauhoittuvat lopulta ja toivottivat toisilleen hyvää yötä. Kun Wagner sitten meni sänkyynsä, hän huomasi, ettei Wood ollutkaan siellä. Seuraavana päivänä Wood löydettiin hukkuneena Catalinan rannalta.

Viime vuonna Woodin kuolemansyyksi vaihdettiin "tapaturmaisen hukkumisen" sijaan "hukkuminen ja selvittämättömät tekijät". Tapaukseen liittyvät tutkimukset jatkuvat edelleen.

Lähteet: CNN, Los Angeles Times
Kierrä minut rannan puolelta

User avatar
Harriet
Posts: 1191
Joined: Sun Nov 27, 2011 10:42 pm

Re: Natalie Woodin kuolemaa aletaan tutkia uudelleen

Post by Harriet » Thu Jan 17, 2013 7:21 pm

Woods oli siis laivalla kahden mehen kanssa, molemmat siis tunnettuja - ainakin USAssa- näyttelijöitä.

Mielestäni tästä syystä olisi tapaturma tai jopa itsari todennäköisempi. Ellei molemmat ole syyllisiä, niin tämä tarkoittaisi että jompi kumpi miehistä suojelee murhaajaa. Miksi hän näin tekisi, tilanne on varmaan kummankin kohdalla kiusallinen. Kun hrnk rikoksesta ei ole varmuutta, niin en kyllä tajua miksi näin teoreettisesti, Wagner olisi poissuljettu. Walken on tosiaan esittänyt pahiksia, eikä kovin mukavan oloinen ja Wagner taas on komea nin Walken todennäköisempi murhaajaa. LOL

Walken on tosiaan menestynyt paremmin kuin Robert Wagner, Walken on ollut n 100ssa leffassa, voittanut Oscarin kun taas Wagner jäänyt mieleen komeana rakastajana n 'sata vuotta sitten'

Wagnerin ja Woodsin rakkaustarinassa oli draamaa ylin kyllin.
He avioituvat kahdesti, liitto päätyi eroon ensimmäisen kerran Woodsin uskottomuuteen, hänellä oli useita miessuhteita, silloin Hollywood hurmurin Warren Beattyn kanssa. Robert tunnustaa kirjassaan että meni mustasukkaisuuspuuskassa aseen kanssa Beattyn taloon.

http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-n ... ver-340698
Quilty as charged

SEURAA HEJACia TWITTERISSÄ: http://bit.ly/1JUp7t8

User avatar
härkä
Posts: 5968
Joined: Tue Oct 11, 2011 1:26 am
Location: Laidun

Re: Natalie Woodin kuolemaa aletaan tutkia uudelleen

Post by härkä » Sun Nov 02, 2014 7:41 am

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ts-it.html

Owner of yacht which Natalie Wood died on 28 years ago puts it up for sale claiming it's 'haunted' by West Side Story star

Image

Nyt Vulvadosilla olisi hyvä tilaisuus paneutua tähän tapaukseen syvällisemmin.
Paatti on kaupan.
Woodin henki tulee käupan mukana ja linkissä kerrotun mukaan se tulee jopa sänkyyn.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.

User avatar
Vulvados
Posts: 1827
Joined: Tue Nov 29, 2011 11:07 am
Location: Vulvania

Re: Natalie Woodin kuolemaa aletaan tutkia uudelleen

Post by Vulvados » Mon Nov 03, 2014 12:32 pm

härkä wrote: Nyt Vulvadosilla olisi hyvä tilaisuus paneutua tähän tapaukseen syvällisemmin.
Paatti on kaupan.
Woodin henki tulee käupan mukana ja linkissä kerrotun mukaan se tulee jopa sänkyyn.
Kiitos vinkistä, mutta haiskahtaa hiukan rahastusyritykseltä. Toivottavasti kauppaehdoissa on maininta siitä, että kaupan saa perua, mikäli Natalien henki ei ilmestykään sulostuttamaan jahdin uuden omistajan öitä... :roll:

Paatin myyjän kannattaisi ehkä kohdentaa markkinointiponnistelunsa spektrofiilien senssisivuille... :mrgreen: http://www.tumblr.com/search/spectrophilia
Image"Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä - universumi ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestäkään aivan varma." -- Albert Einstein

Post Reply