Tampere - Henkilöä ammuttu Hämeenpuistossa 21.8.2023

Rikosten koko muu kirjo henkirikosten lisäksi ajanjaksosta riippumatta
Post Reply
User avatar
-Uta-
Posts: 5925
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Tampere - Henkilöä ammuttu Hämeenpuistossa 21.8.2023

Post by -Uta- »

Yhtä henkilöä ammuttiin Tampereella Hämeenpuiston pohjoispäässä
https://poliisi.fi/-/yhta-henkiloa-ammu ... joispaassa
Julkaisuajankohta 21.8.2023 20.07
UUTINEN


Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen henkeen ja terveyteen kohdistuvasta tehtävästä maanantaina 21. elokuuta noin kello 17. Ilmoituksen mukaan yhtä henkilöä ammuttiin useasti.

Hätäkeskuksen kautta tulleen ilmoituksen mukaan Tampereen Hämeenpuiston pohjoispäädyn ja Nääshallin parkkipaikan läheisyydessä yhtä henkilöä ammuttiin ampuma-aseella useita kertoja. Tapahtumapaikalle saapui nopeasti useita poliisipartioita, mutta poliisin saapuessa paikalle epäilty tekijä oli poistunut alueelta. Uhri loukkaantui tilanteessa vakavasti ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon.

Tämän hetkisten tietojen perusteella poliisi epäilee, että epäilty kohdisti väkivallantekonsa vain yhteen henkilöön.

– Tapahtumapaikan sijainti ja tapahtuma-aika huomioon ottaen tilanteessa on ollut kuitenkin käsillä merkittävä vaaratilanne, sillä Hämeenpuisto on vilkas ja tapahtuma-aikaan puistossa oli useita henkilöitä, sanoo Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Ona Autere.

Poliisi eristi Hämeenpuiston pohjoispäädyn teknistä tutkintaa varten.

Poliisi on ottanut tapaukseen liittyen yhden henkilön kiinni. Kiinniotettua henkilöä epäillään alustavasti tapon yrityksestä. Rikosnimikkeet voivat muuttua esitutkinnan edetessä.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa, ja tapauksesta tiedotetaan aikaisintaan huomenna.
User avatar
-Uta-
Posts: 5925
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Re: Tampere - Henkilöä ammuttu Hämeenpuistossa 21.8.2023

Post by -Uta- »

Tampereen eilisen ampumisen tutkinta jatkuu aktiivisesti
https://poliisi.fi/-/tampereen-eilisen- ... tiivisesti
Julkaisuajankohta 22.8.2023 10.41
UUTINEN


Poliisi epäilee, että epäilty kohdisti väkivallantekonsa vain yhteen henkilöön.

Poliisi sai eilen tehtävän, jonka mukaan Tampereen Hämeenpuiston pohjoispäädyn ja Nääshallin parkkipaikan läheisyydessä yhtä henkilöä ammuttiin ampuma-aseella noin kello 17. Poliisin saapuessa paikalle epäilty tekijä oli poistunut alueelta. Uhri loukkaantui tilanteessa vakavasti ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Tämänhetkisen tiedon mukaan uhri jää henkiin. Poliisi epäilee, että epäilty kohdisti väkivallantekonsa vain yhteen henkilöön.

Poliisi jatkaa tapahtumien tutkintaa aktiivisesti eikä tutkinnallisista syistä voi kommentoida tutkinnan tilaa tai tapahtunutta tarkemmin.

Jos sinulla on havaintoja kyseisestä tapahtumasta, jätä vihjeesi sähköpostiin [email protected] tai soita (numerossa on vastaaja, johon voit jättää viestisi) numeroon 0800 90022.
Post Reply