Ylöjärvi, Kuru - Rikoksen uhri löytyi pääsiäisenä 13.4.2020

Ratkaisemattomat henkirikokset vuodesta 2010 alkaen
Forum rules
Uusien ketjujen nimissä tulisi mainita vähintäänkin tapahtumapaikka ja vuosi.
User avatar
Queen
Posts: 2736
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:42 am

Re: Ylöjärvi, Kuru - Rikoksen uhri löytyi pääsiäisenä 13.4.2020

Post by Queen »

Hiljattain luin tästä tapauksesta kirjasta, mutta koska olen palauttanut ko. kirjan muiden mukana kirjastoon, en ole ihan varma oliko kyseessä Kari Erikssonin (erittäin hyvä) kirja: 8xmurha.
Joka tapauksessa tähän liittyy rivitalon lähellä ollut firma (kuljetusfirma?) ja sen kaksi työntekijää, isä ja poika.
Epäilty nainen oli kävellyt firman pihaan ko. ajankohtana. Naisen mies eli uhri oli viittoillut rivitalon ovelta naiselle eli hän oli vahvasti hengissä tällöin.
Aika pystyttiin toteamaan rekan piirturista. Tämä rekkakuski (isä) oli lähtenyt ajoneuvolla liikkeelle tuolloin. Nainen oli kysynyt miehiltä saisiko kyytiä Kurun keskustaan. Rekkakuski oli tiuskaissut, että ei ole aikaa moiseen kyyditykseen.
Poika oli kertonut menevänsä eri suuntaan omalla autollaan. Keli oli ollut pöperöinen. Nainen oli lähtenyt kävelemään Kurun suuntaan.
Nainen oli myöhemmin kertonut, että kun hän oli kävellyt jo pitkän tovin, tuo poika oli ajanut hänen ohi autollaan kohti Kurua, mutta yritti olla sen näköinen kuin ei olisi nähnytkään naista. Poika itse oli kertonut samaa. Hän ei halunnut kyyditä naista. Muistaakseni poika kertoi, että nainen oli tuolloin puolessa välissä matkaansa.
Näistä ajoista laskettiin, olisiko nainen voinut käydä jossain välissä murhaamassa uhrin ja lopputulos oli, että ei olisi ehtinyt.

Lisäys: Rivitalossa ei asunut ketään muita asukkaita.
Post Reply