Mirja Mertanen-Wehnert 1991

Selviämättä jääneet katoamistapaukset
User avatar
Queen
Posts: 2687
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:42 am

Re: Mirja Mertanen-Wehnert 1991

Post by Queen »

Tämä tuli taas vastaani, kun yritin löytää eräästä kadonneesta tietoja.

Olisiko sillä mitään merkitystä, että Mirja katosi isänpäivänä?
Mahtoiko hänellä itsellään olla isää elossa tai olisiko hän mahdollisesti voinut lähteä käymään hautausmaalla? Sikäli olisi outoa kuitenkin, ettei olisi ilmoittanut perheelleen mitään asiasta, kai lapsetkin olisivat halunneet tavata pappaa.
Isänpäivä saattaisi selittää sen, että jos pariskunta olisi eronnutkin, Mirjan mies olisi saattanut isänpäivän kunniaksi tulla tapaamaan poikiaan.

(Kun luin juttua Minfosta, oli katoamista verrattu Järvenpään sarjamurhiin, vaikka siis tämä katoaminen tapahtui Helsingissä. JesseHames-nimimerkki oli kirjoittanut, että Helena "Hellu" Meriläisen tapaus sattui 13.11.1990. Tämä ei mielestäni pidä paikkaansa. Hellu mukiloitiin isänpäivänä 11.11.1990)
monoliitti
Posts: 1289
Joined: Tue May 30, 2017 5:04 pm

Re: Mirja Mertanen-Wehnert 1991

Post by monoliitti »

Minfoon vanhasta Iltalehti plus tulleen lainauksen mukaan perhe olisi ollut koolla katoamispäivänä. Silloin kyllä vaikea ymmärtää ,että Mirja olisi poistunut ilmoittamatta miehelleen ja katsomatta, että äijä samassa huoneessa 2 ja 4 vuotiaitten lasten kanssa.
Tämä alkaa vääjäämättömästi muistuttamaan Birgitta Silanderin katoamista. Olisivatko säännölliset naiset tehneet itsemurhan?
"läheisten henkilöiden" Kampaaja Paulan ja Volker miehen päälle lankeaa synkkä epäilyksen varjo.
Mies kertoo ,ettei huomannut Mirjan lähtöä. Mutta pitäähän hänen jokin varma aika antaa Mirjan viimeisestä kotona havainnostaan. Joka siis ennen naapurin havaintoa 15.30 ,koska vain tämä julkistettu. Tämän jälkeen on illalla kaiketi pitänyt puhelimitse ryhtyä kysymään tutuilta Mirjasta eikä poliisille ilmoitustakaan voinut aamuun jättää.
Post Reply