Madeleine McCann, Portugali 2007

Poliisin etsimät kadonneet henkilöt
Post Reply
Kissaihminen
Posts: 374
Joined: Sat Jan 07, 2012 6:07 pm

Re: Madeleine McCann, Portugali 2007

Post by Kissaihminen »

Jajjaa wrote:Mulla on itsellä 4v5kk, 3v6kk ja 1v lapset enkä itsekkään todellakaan jättäis, en ulkomailla, enkä ..
Sinulla Jajjaa on kotona melkoinen tohina :D

Kun Madeleinen katoaminen tuli ilmi, paikalle alkoi tulvia toimittajia, kuvaajia, tv-kameroita ja lähetysautoja. Kukaan asiaan liittyvä ei voinut liikkua mihinkään ilman kuvaaja- ja toimittajalaumaa. Uutisnälkä oli valtava!

Kun Portugalin poliisi vuoti jonkun asian paikalliselle toimittajalle (oli totta tai ei), se julkaistiin heti portugaliksi. Brittilehdistö käänsi saman jutun englanniksi ja julkaisi sen, jolloin portugalilehdistö kertoi brittien vahvistavan asian! Suomen lehdistö kopio perässä näitä "totuuksia":

Image

Muistaakseni vanhemmat kuvailivat Madeleinea vilkkaaksi ja joskus rasittavaksi lapseksi. Hän oli kuitenkin heidän esikoisensa, joten vanhemmilla ei ollut samanlaisia vertailukohtia kolmevuotiaasta kuten sinulla Jajjaa.

Vaikka hyvin monet lasten epämääräisistä katoamisista liittyvät perheeseen, en mitenkään usko, että vanhemmat ovat syyllisiä Madeleinen tahalliseen kuolemaan. Miksi joku tekisi sen ulkomailla?

Oli miten oli, pidän Madeleinen vanhempia kuitenkin pääsyyllisinä katoamiseen. Ehkä tyttö heräsi yöllä ja lähti etsimään vanhempiaan, ehkä vanhempien rutiinien vuoksi pedof*** löysivät sopivan hetken hänen sieppaamiseen.
Jajjaa
Posts: 7
Joined: Mon Mar 18, 2019 7:13 am

Re: Madeleine McCann, Portugali 2007

Post by Jajjaa »

Katsoin muutaman jakson tuota dokumenttia. Tuo kalmanhaju voi olla kukarahnsa, ruumiakoirathan voi haistaa monen vuoden takaisia kalman hajuja, samoten veren haju ei tarvitse olla täysin tuore että haistavat. Eli siis ruumiin haju on voinu tulla mistä vaan ruumiista, veren hajusta en ole varma haistaako ne vaan veren vai tietyn dna:ta omaavan veren? Mutta verikin on voinut tulla mistä vaan vaikka kynsinauha revennyt ja tipahtanut verta? Noihin koiriin en välttämättä itse luottaisi kyseisessä tapauksessa ja eikös nuo hajut löydetty eri paikasta toinen sieltä sohvan takaa ja toinen tai olla toisesta huoneesta? Tuo muratin käytös oli kyllä vähän omituinen ja sen lisäksi muistan hämärästi jonkun jutun missä sanottiin että madeleinen dna:ta olis löytynyt muratin talosta? Samoin muistelisin että joskus oli jotain juttu siitä että gerry ja kate olisi ollut yjteydessä muratiin (puhelintiedot) mutta en muista oliko se ennen vai jälkeen katoamisen? Sit dokkarissa ihmettelin kun gerryltä kysyttiin tunteeko gerry murattia ja gerry vastasi vaan että en kommentoi....
Kissaihminen
Posts: 374
Joined: Sat Jan 07, 2012 6:07 pm

Re: Madeleine McCann, Portugali 2007

Post by Kissaihminen »

Jajjaa wrote:Tuo kalmanhaju voi olla kukarahnsa, ruumiakoirathan voi haistaa monen vuoden takaisia kalman hajuja, samoten veren haju ei tarvitse olla täysin tuore että haistavat ...
Juuri näin. Mieleen tulee Raija Juutilan katoaminen Kangasalla vuonna 1993, joka oli kauan mysteeri. Koirat merkkasivat kuolinpaikan kotitalosta 19 vuotta (!) myöhemmin.

Tuo Robert Muratin osallisuus tapahtumiin on kyllä melkoinen kysymysmerkki. Sekä portugalia että englantia puhuvana hän halusi auttaa, mutta oli turhankin innokas, esitti kysymyksiä tutkinnasta ja oli vähän kaikkialla. Murat oli aikanaan epäilty, mutta hänen talostaan ei löytynyt mitään.

Madeleinen katoamisyönä hän jostain kumman syystä soitti Sergey Malinkalle, joka hoiti hänen nettisivujaan. Kumpikaan ei muista koko puhelua?
User avatar
Queen
Posts: 2736
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:42 am

Re: Madeleine McCann, Portugali 2007

Post by Queen »

Lapset söivät iltaruuan Tapas-alueella ennen klo 17.30 Gerryn seurassa. Tällöin heidät on varmasti nähty ja tämän ajankohdan valehteleminen olisi ollut tyhmää eli uskon, että isä on lasten kanssa syömässä ollut.
Tämän ajankohdan jälkeen ei Maddesta ole varmaankaan ulkopuolisilla havaintoa.

Edellä oli pohdintaa, miksi juuri Madde vietiin perheestä. Syy voi olla Jaijaan mainitsema eli, että tyttö ei tarvinnut enää vaippaa. Yksi syy voisi olla, että jos haluttiin vain yksi lapsi, kaksosiin ei välttämättä kannata koskea, jos lapsi aiotaan kasvattaa isoksi.
Varastettu lapsi voitaisiin tunnistaa toisen kaksosen "toimiessa mallina". Maddestakin näitä "kehityskuvia" on teetetty vuosien varrella.
Voisi tietysti ajatella, että jospa se pikkuisen omaatuntoa vaimentaa, että McCanneille jäi vielä kaksi lasta.

Lasten huoneessa oli toinen tyhjistä sängyistä sijoitettu ikkunan eteen, ulkoseinän puolelle siis. Jos kidnappaaja olisi tullut ikkunasta (kun se luukun lukituskin oli vähän niin ja näin), eikö hän silloin olisi joutunut siirtämään sänkyä tai astumaan sen päälle ja jälleen ulosmennessään hänen olisi pitänyt panna sänky paikoilleen, jos hän olisi sitä siirtänyt. Eikö tästä olisi jäänyt mitään havaittavaa jälkeä huoneeseen?

Jaijaa: Mukavaa, että olet tullut pohtimaan kanssamme rikosjuttuja. Muistuttaisin sinua kuitenkin paristakin asiasta:
-Olethan muistanut rekisteröidä kaikki lapsesi Hejaciin? Nuorena se on aloitettava, jos aikoo päästä tuloksiin.
-Mitään iltasatuja prinsessoista ja nalleista ei tarvita. Paljon parempaa lukemista ovat Alibit, PPK-kirjat ym. :mrgreen:
User avatar
härkä
Posts: 7725
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:26 am
Location: Laidun

Re: Madeleine McCann, Portugali 2007

Post by härkä »

https://www.thesun.co.uk/news/8906844/m ... -evidence/

MADDIE HOPE Madeleine McCann case could be solved in just ‘ONE week thanks to vital DNA evidence’
Dr Mark Perlin has offered to re-analyse 18 'inconclusive' DNA samples from the Madeleine McCann investigation
Image

Tohtori Perlin uskoisi aiempien dna-otteiden avulla voitavan ratkaista asiaa.
Esillä mm. koirien löydökset ja epäselvät dna- tulokset.
Kestäisi vain noin viikon verran. Sama labra tutkinut 911 - uhren henkilöllisyyksiä

Dr Mark Perlin has offered to re-analyse 18 "inconclusive" DNA samples from the investigation – but Met Police detectives have so far snubbed the suggestion.
Poliisi ei kuitenkaan vielä ole tukenut tätä ehdotusta.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.
Iitin Tiltu
Posts: 132
Joined: Fri Apr 20, 2012 9:40 pm

Re: Madeleine McCann, Portugali 2007

Post by Iitin Tiltu »

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0b2 ... 390eb46fe8

Madeleine McCannin katoamisesta tulee kuluneeksi 12 vuotta: IL keräsi yhteen esitetyt teoriat – kohuttu Netflix-dokumentti nosti esiin kahden muun lapsen käytöksen

Äiti salaisen palvelun agentti, vanhemmat polttohautasivat tai Madeleinea ei koskaan ollutkaan... Osa tapauksesta esitetyistä teorioista on hurjia.
Madeleine McCannsin vanhemmat sanovat, että he ostavat edelleen lahjoja kadonneelle tyttärelleen.
Viimeinen varmistettu havainto Madeleine McCannista tehtiin 12 vuotta sitten Portugalin Algarvessa, kun hänen vanhempansa jättivät 3-vuotiaan tytön nukkumaan hotellihuoneistoon kahden sisaruksensa kanssa.

Sen jälkeen Madeleinea on etsitty poliisivoimien, yksityisetsivien, yli 13 miljoonan euron ja valtavan mediahuomion turvin. Varmaa on vain, että lähes jokaisella on mielipide siitä, mitä Madeleinelle tapahtui 3. toukokuuta 2007.

Kate ja Gerry McCann näyttävät taiteilijan tekemää kuvaa siitä, miltä Madeleine saattaisi tänä päivänä näyttää.Kate ja Gerry McCann näyttävät taiteilijan tekemää kuvaa siitä, miltä Madeleine saattaisi tänä päivänä näyttää.
Kate ja Gerry McCann näyttävät taiteilijan tekemää kuvaa siitä, miltä Madeleine saattaisi tänä päivänä näyttää. EPA/AOP
Lapset jätettiin yksin

Tapahtumien eteneminen Madeleinen katoamisiltana ei ole täysin selvää. Suurin piirtein ne menivät kuitenkin näin:
McCannien vanhemmat, Gerry ja Kate, lähtivät syömään ystäviensä kanssa läheiseen tapas-ravintolaan ja jättivät lapset nukkumaan hotellille. McCanneilla oli Madeleinen lisäksi mukanaan ”Maddieta” vuotta nuoremmat kaksoset, jotka oli niinikään jätetty nukkumaan hotellille.
McCannit olivat sopineet ystäviensä kesken, että joku käy katsomassa lapsia aina silloin tällöin varmistaakseen, että kaikki oli hyvin. Myös muilla pariskunnilla oli lapsia, jotka oli jätetty nukkumaan huoneistoihin.

Tapas-ravintola oli McCannien mukaan aivan lähellä hotellia ja heidän mukaansa huoneistoon 5A, jossa Madeleine ja kaksoset nukkuivat, oli heidän pöydästään näköyhteys.

Jossain vaiheessa, yhdellä tarkastuskierroksista, Kate McCann huomasi huoneiston oven ja ikkunoiden olevan auki ja Madeleinen kadonneen.

Etsivä syytti vanhempia

Melko pian tutkinnan alun jälkeen huomio keskittyi Gerry ja Kate McCanniin, jotka etsivät tytärtään julkisuudessa näyttävästi.
Goncalo Amaral, portugalilainen poliisipäällikkö, joka johti Madeleinen tapauksen tutkintaa sen alkuaikoina, kertoi hyvin suoraan jo pian katoamisen jälkeen, että uskoo vanhempien surmanneen tyttärensä, piilottaneen ruumiin ja lavastaneen asuntomurron.

Yksi teoria oli, että vanhemmat olisivat vahingossa antaneet Madeleinelle yliannostuksen unilääkettä, mikä olisi tappanut lapsen. Tätä puoltaa seikka, joka esiteltiin tuoreessa, Madeleinen katoamista käsittelevässä Netflix-dokumentissa.

Robbyn Swan ja Anthony Summers, jotka ovat kirjoittaneet kirjan Madeleinen katoamisesta, kertoivat, että kun Madeleinen katoaminen huomattiin, McCannien huoneistossa 5A alkoi tuntien hullunmylly, jossa poliiseja ja ystäviä ravasi paikalla alvariinsa.
Silti kaksoset, jotka olivat nukkuneet samassa huoneessa, eivät heränneet vaan jatkoivat uniaan tohinan keskellä. Tämä saattaisi viitata siihen, että lapsille oli annettu jotain lääkettä helpottamaan nukahtamista tai unessa pysymistä.

Erityisen raskauttavana vanhempien syyllisyyteen osoittavana asiana pidetään myös ruumis- ja verikoirien tekemiä havaintoja. Koirat merkkasivat sekä McCannien huoneiston että perheen käyttämän vuokra-auton.

Entinen poliisipäällikkkö Goncalo Amaral ja Gerry ja Kate McCann ovat käyneet oikeutta Amaralin esittämistä syytteistä, joiden mukaan McCannit olisivat itse lapsensa katoamisen takana.Entinen poliisipäällikkkö Goncalo Amaral ja Gerry ja Kate McCann ovat käyneet oikeutta Amaralin esittämistä syytteistä, joiden mukaan McCannit olisivat itse lapsensa katoamisen takana.
Entinen poliisipäällikkkö Goncalo Amaral ja Gerry ja Kate McCann ovat käyneet oikeutta Amaralin esittämistä syytteistä, joiden mukaan McCannit olisivat itse lapsensa katoamisen takana. EPA/AOP
Vanhempien syyllisyyteen uskovat ovat myös löytäneet McCannien tarinasta useita epäjohdonmukaisuuksia.

Portugalilainen toimittaja Felícia Cabrita nostaa dokumentissa esiin, että vanhempien ja näiden ystävien versiot siitä, miten lasten vointia käytiin tarkastamassa, ovat ristiriidassa keskenään. Yksi sanoi käyneensä katsomassa lapsia 20 minuutin, toinen 30 minuutin ja kolmas tunnin välein. Käytännössä joku olisi jatkuvasti menossa tai tulossa pöydästä, mikä tuntuu kummalliselta illanvietolta.
– Sehän olisi ollut kuin Stravinskyn ooppera! Cabrita ihmettelee.

Lisäksi Cabrita sanoo, että ravintolan työntekijät ovat kiistäneet McCannien ja näiden ystävien kertomukset siitä, miten lasten vointia käytiin Madeleinen katoamisiltana tarkistamassa.
McCannit myös väittävät, että ravintolasta oli näköyhteys huoneiston parvekkeelle, mutta dokumentissa Cabrita sanoo, ettei tämä pidä paikkaansa.
Myös McCannien syyttömyyttä puoltavia seikkoja löytyy valtavasti.
Esimerkiksi Sky Newsin rikostoimittaja Martin Brunt huomauttaa, että melko suosittu unilääketeoria on monilta osin melko outo.

Bruntin mukaan olisi todella vaikea uskoa, että rakastavat vanhemmat ja koulutetut lääkärit eivät tekisi yliannostuksen huomattuaan hälytystä vaan sen sijaan hävittäisivät tyttärensä ruumiin ilman autoa vieraassa maassa ja sen jälkeen menisivät jatkamaan illallista ystäviensä kanssa kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Yksi 12 vuotta sitten kadonneen Madeleine McCannin tärkeimmistä tuntomerkeistä on oikean silmän pupilli, joka on ”levinnyt”.Yksi 12 vuotta sitten kadonneen Madeleine McCannin tärkeimmistä tuntomerkeistä on oikean silmän pupilli, joka on ”levinnyt”.

Asuntomurto tai onnettomuus

On myös ehdotettu, että Madeleine olisi herännyt kesken asuntomurron ja joutunut sen takia siepatuksi. Praia da Luzin alueella oli Madeleinen katomaisen aikaan raportoitu useita murtoja, kertoo Telegraph.

Yksi perheen ystäväporukasta on kertonut, että tarkastuskäynnillään lasten luokse hän näki miehen, joka kantoi sylissään pyjamiin puettua lasta. Tätä on pidetty tärkeänä vihjeenä ja jotkut jopa uskovat, että McCannien ystävä näki tuolloin Madeleinen sieppaajan.

Toinen teoria on, että Madeleine olisi herännyt asunnossa ja lähtenyt sieltä etsimään vanhempiaan. Jos Madeleine todella olisi lähtenyt vaeltelemaan Praia da Luzin kaduille yksin, hän olisi voinut joutua siellä onnettomuuteen. Weekin mukaan alueella oli Madeleinen katoamisen aikaan käynnissä useita rakennusprojekteja, mikä on johtanut spekulaatioihin siitä, että Madeleine olisi joutunut onnettomuuteen yhdellä työmaista. On tosin epäselvää, miksei hänen ruumistaan olisi tässä tapauksessa löydetty.
On myös esitetty, että kadulla harhaillessaan Madeleine olisi voinut joutua auto-onnettomuuteen. Yksi teoria on, että rattijuoppo oli törmännyt tyttöön ja kuljettanut ruumiin muualle kätkeäkseen rikoksensa.


Alueella toimi ihmiskaupparinki

Kammottavin teoria siitä, mitä Madeleinelle on saattanut tapahtua, liittyy kansainväliseen ihmiskauppa- tai pedofiliarinkiin.
Tapausta tutkimaan palkatut yksityisetsivät kertoivat löytäneensä todisteita siitä, että Praia da Luzin alueella toimi Madeleinen katoamisen aikaan ihmiskauppaan osallistuneita henkilöitä.
Yksi teoria on, että Madeleine olisi siepattu ja kuljetettu Portugalista Marokkoon. Tätä tukee myös se, että Marokosta tehtiin jonkin verran silminnäkijähavaintoja Madeleinesta, vaikka mitään näistä havainnoista ei olekaan koskaan pystytty vahvistamaan.
Siinä teoriassa, jonka mukaan järjestäytynyt rikollisorganisaatio olisi Madeleinen sieppaamisen takana, on myös ehdotettu, että Madeleine olisi myyty rikkaalle perheelle, joka oli ehkä jotenkin menettänyt oman lapsensa.

Äiti MI5-agentti

Näiden suosittujen tutkintalinjojen lisäksi Madeleinen tapaus on kirvoittanut myös erittäin mielikuvituksellisia teorioita lapsen katoamisesta.

Niistä viimeisimmän mukaan Madeleinen äiti Kate McCann olisi ollut katoamisen aikaan töissä Britannian salaisella palvelulla, mikä olisi johtanut tämän tyttären katoamiseen. Asiasta kirjoittavan Sunin mukaan teorian oli julkaissut portugalilainen toimittaja.
Toinen erikoinen teoria on, että Madeleine McCannia ei koskaan ollut olemassakaan, vaan hänet olisi keksitty. Tytön tarinan takana olisi brittihallitus, jonka tavoitteena oli kääntää yleisön huomio muualle muista uutisaiheista ja kerätä rahaa valtiolle.


Vielä yksi teoria on, että Madeleine olisi jo löytynyt elossa, mutta valetta on pidetty yllä, jotta tytöllä voisi olla normaali elämä. Tab-julkaisun mukaan tämän teorian kannattajat uskovat, että Madeleinen tapauksesta on tullut niin tunnettu, että media ei jättäisi tyttöä koskaan rauhaan, joten on parempi pitää yllä valhetta siitä, että tyttö on edelleen kateissa.
Madeleinen vanhemmat ovat kertoneet, etteivät he luovu toivosta tyttärensä löytämiseksi. He uskovat, että Madeleine on edelleen hengissä.

Julkisuuteen on annettu kuvia, joissa yritetty kuvitella, miltä Madeleine saattaisi nykyään näyttää, jos hän on vielä elossa. Tapauksesta on edelleen avoinna Scotland Yardin tutkinta.
User avatar
härkä
Posts: 7725
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:26 am
Location: Laidun

Re: Madeleine McCann, Portugali 2007

Post by härkä »

Portugalilainen toimittaja Felícia Cabrita nostaa dokumentissa esiin, että vanhempien ja näiden ystävien versiot siitä, miten lasten vointia käytiin tarkastamassa, ovat ristiriidassa keskenään. Yksi sanoi käyneensä katsomassa lapsia 20 minuutin, toinen 30 minuutin ja kolmas tunnin välein. Käytännössä joku olisi jatkuvasti menossa tai tulossa pöydästä, mikä tuntuu kummalliselta illanvietolta.
– Sehän olisi ollut kuin Stravinskyn ooppera! Cabrita ihmettelee.

Lisäksi Cabrita sanoo, että ravintolan työntekijät ovat kiistäneet McCannien ja näiden ystävien kertomukset siitä, miten lasten vointia käytiin Madeleinen katoamisiltana tarkistamassa.
McCannit myös väittävät, että ravintolasta oli näköyhteys huoneiston parvekkeelle, mutta dokumentissa Cabrita sanoo, ettei tämä pidä paikkaansa.


Ote IL:n jutusta.
Ilmeisesti ravintolan työntekijät ovat oikeassa. Miksi he valehtesivat ?
He eivät kuitenkaan ole tulleet esille , ainakaan näkyvästi. Mistä sitten johtuukin ?

Näköyhteys Tapas-baarista huoneistoon on suhteellista. Aivan suoraa näköyhteyttä ei ole.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.
User avatar
härkä
Posts: 7725
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:26 am
Location: Laidun

Re: Madeleine McCann, Portugali 2007

Post by härkä »

https://www.cmjornal.pt/exclusivos/deta ... Exclusivos

Judiciária segue novas pistas de rapto de Maddie Mais inspetores avançam com investigação a novo suspeito de ter levado a criança do aldeamento da praia da Luz, há exatamente 12 anos.
NOTÍCIA EXCLUSIVA PARA ASSINANTES. Para ler faça Maddie McCann Direitos Reservados Uma nova pista e um novo suspeito - que a Polícia Judiciária tenta manter no mais absoluto segredo - levaram a que fossem colocados novamente mais meios a investigar o paradeiro da criança inglesa, desaparecida há exatamente 12 anos, num aldeamento da praia da Luz, Lagos. O processo, que foi enviado para a PJ do Porto para ser todo ...
EXCLUSIVOS CM Este artigo é exclusivo para Assinantes Correio da Manhã Se já é Assinante, faça o seu loginOUAssine 1 mês por 1€.


Sopivasti vuosipäivän aikaan on löytynyt uusi epäilty ( pedofiili ).
Tutkitaan hänen toimiaan. On ollut Luzissa Maddien katoamisen aikaan.
Alkuperäinen juttu on maksumuurin takana , jos joku haluaisi vaikka sen tilata ?

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/m ... n-14991903

Earlier today, leading Portuguese daily Correio da Manha reported Policia Judiciaria have been given extra resources to look at a “new clue” and a “new suspect”.

The newspaper also claimed that “Portuguese police admit to being nearer to knowing what happened to Madeleine McCann” and said authorities had “many doubts” she was still alive.


Linkistä yllä.
Aiemmin tä'nään Curreio da Manha on uutisoinut Portugalin poliisin saaneen lisäresursseja tämän vihjeen tutkintaan.
Lisäksi sanotaan Maddien olleen elossa vihjeitten mukaan.
Tarkoitetaan ilmeisesti , että elossa mahdollisen kaappauksen jälkeen ?
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.
User avatar
härkä
Posts: 7725
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:26 am
Location: Laidun

Re: Madeleine McCann, Portugali 2007

Post by härkä »

https://www.thesun.co.uk/news/8996784/m ... ugal-mask/

IS THIS HIM? New Madeleine McCann suspect ‘is a surgical mask-wearing foreign paedo responsible for string of attacks in Portugal’
Detectives have discovered a creep carried out nearly 30 attacks in a 40-mile radius of the Algarve holiday apartment in Praia da Luz where Maddie vanished from 12 years ago today

Detectives have discovered a creep carried out nearly 30 attacks within a 40-mile radius of the holiday apartment in Praia da Luz where Maddie vanished from 12 years ago today.

And a judicial source is reported to have confirmed the unnamed man was definitely in Portugal at the time the three-year-old suddenly disappeared.

And the insider also alleged he was KNOWN to local cops and had previously been investigated on suspicion of involvement in paedophile cases.
He crept into Algarve properties rented by families and many victims were British.
In one case a seven-year-old girl from the UK woke to find the pervert laying next to her in bed wearing a medical mask.


Tämä nimeätön henkilö olisi tehnyt lähes 30 pedofiilistä hyökkäystä tuolla Algarven alueella , 40:n mailin etäisyydellä ko. hotellista.
Oikeudellinen lähde olisi vahvistanut hänen olleen samaan aikaan Luzissa , kun Maddie kaapattiin.
Sisäpiirilainen on kertonut tämän epäillyn olleen paikallisen poliisin tuttu.
Monet epäillyn uhreista olivat olleet brittejä.
Eräs uhri , 7-vuotias tyttö , oli herännyt kun epäilty pervo oli hänen vieressään sängyssä.
Henkilöllä oli tällöin ollut ikäänkuin " lääkärin hengityssuoja " kasvoillaan

Toisaalla jutussa kerrotaan epäillyn tuoksuneen hyvältä.


Paikallinen lehti , Leicester Mercury , ei ole uutisoinut yhtään mitään tästä uudesta käänteestä.
Se on julkaissut vain ns. vuosipäiväjutun. Mc Cannithän ovat Leicesteristä.
Tiedä häntä , miten uskottava tuo uusi käänne on ?
Outoa ,että sen esilletulo on kestänyt kaikki nämä vuodet.
Piru , kun aika hujahtaa nopeasti. :shock:
blob:https://www.thesun.co.uk/ce9d2bc3-1505- ... eb03bc88a8
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.
Kissaihminen
Posts: 374
Joined: Sat Jan 07, 2012 6:07 pm

Re: Madeleine McCann, Portugali 2007

Post by Kissaihminen »

Madeleine katosi 3.5.2007 ja vuosipäivinä tapausta on ollut tapana kerrata. Kiinnitin huomion yhteen asiaan Iitin Tiltun linkittämässä Iltalehden uutisessa:
Yksi perheen ystäväporukasta on kertonut, että tarkastuskäynnillään lasten luokse hän näki miehen, joka kantoi sylissään pyjamiin puettua lasta. Tätä on pidetty tärkeänä vihjeenä ja jotkut jopa uskovat, että McCannien ystävä näki tuolloin Madeleinen sieppaajan.
Tämä Tannerin havainto "sieppaajasta" lienee ainakin epävirallisesti hylätty. NetFlixin dokumentin mukaan McCannien tukijat löysivät vuosia Madeleinen katoamisen jälkeen FBIn rikosteknisen piirtäjän Melissa Littlen. Hän piirsi Tannerin kuvauksen mukaisen sieppaajan:

Image

Ocean Clubissa oli tarjolla myös lasten iltakoti, johon vanhemmat saivat jättää lapsensa hoitoon omien iltamenojensa ajaksi. NetFlixin mukaan kahdeksan perhettä oli jättänyt sinne hoitoon yhteensä 11 lasta. Eräs englantilainen lääkäri kertoi kantaneensa sieltä oman nukkuvan lapsensa samoihin aikoihin Tannerin havainnon kanssa takaisin lähihotelliin. Poliisi otti hänestä kuvan lomavaatteissaan ja näyttää aika samalta:

Image

Kaiken lisäksi isä kertoi hänen lapsensa vaatteiden olleen piirroksen mukaiset.

McCannit eivät käyttäneet palvelua, koska eivät halunneet herättää lapsia kesken unien. Hyvin nuo kaksoset kuitenkin nukkuivat kaikessa Madeleinen katoamisen aiheuttamassa hälinässä eivätkä heränneet millään ;)
Post Reply