Ulvilacase

Post Reply
Takalo-Kasuoja
Posts: 21
Joined: Wed Dec 31, 2014 4:31 pm

Re: Ulvilacase

Post by Takalo-Kasuoja »

en eppäile, mutta ton kun kääntää ympäri,niin tutulta ääneltä kuulostaa :o
User avatar
Rinde
Posts: 912
Joined: Thu Aug 08, 2013 10:58 am

Re: Ulvilacase

Post by Rinde »

Kopsaan DC:n kommentointia Murhainfosta, koska se osuu naulankantaaan:

"Ps3. Zem huseeraa eri topiceissa jonkinlaisena yleisnero Da Vincina. Zem tutkiskelee ja esittää "ammatimaisia" arvioitaan ja referenssitektejään kaikesta mahdollisesta, immenkalvoista signaalinkäsittelyn spesialiteetteihin. Ei mene minulle tuollainenkaan läpi.Keskittyisit mieluiten johonkin kunnolla, vaikkapa sitten hyttysten sukupuolielämään. Tutkimukset nimittäin osoittavat että täytyisi keksimäärin tutkia ja opiskella asioita kymmenisen vuotta että pätevöityisi mestariluokkaan."

Samaa voisi peräänkuuluttaa aivokääpiömäisiltä kommenteilta, jotka koskevat esimerkiksi todistelua oikeudenkäynnissä. Oma lukunsa ovat skenaariot siitä, mitä mahdollisesti olisi voinut tapahtua. Onhan noita vaihtoehtoja, kun ns. silminnäkijöiden kertomat asiatkin vaihtelevat taajaan. "Olin sängyssä, eikun hyppäsin arkulta 2 m, eikun seisoin sängyllä yms. ja sitten juoksin ulos paitsi että...

Mitäpä tässä meitsikään on uhrannut vuosia tiettyihin asioihin perehtymiseen, kun esimerkiksi peruskoulun käyneet fiktiiviset nimimerkit Takalukko ja kumppanit tietävät kaiken paremmin. (Niitä erilaisten lukkojen kuvia nikin yhteydessä toisaalta kantsii muuten seurata). En tietenkään edellytä, että ihmisiltä vaadittaisiin tutkinto, jotta voisi asioita kommentoida. Kokonaan eri asia on se, että muka asiantuntijana puhuu p...aa.
There is more stupidity than hydrogen in the universe, and it has a longer shelf life. Frank Zappa.
User avatar
Rinde
Posts: 912
Joined: Thu Aug 08, 2013 10:58 am

Re: Ulvilacase

Post by Rinde »

Kyllä jaksaa Lontoon Susku inttää minfossa väitteitään, jotka eivät perustu mihinkään faktaan. Vuodet vierii ja ns. mediatutkijan ura ei urkene suuntaan eikä toiseen. Toinen päseli yrittää pohjustaa saumaa politiikassa, vaikka äly ja tietämys riittävät ehkä juuri ja juuri kahden hevosen hevostilan ylläpitoon.

Täytyy täydentää: vuoden Pöljä -palkinnon jaan NS:lle kommentoinneistaan niin Ulvila- kuin Aarnio -ketjuissa. Voiko ihminen enempää olla kujalla todellisuudesta?
There is more stupidity than hydrogen in the universe, and it has a longer shelf life. Frank Zappa.
Kaljaloota
Posts: 287
Joined: Sat Apr 26, 2014 6:16 pm
Location: Lähikauppa
Contact:

Re: Ulvilacase

Post by Kaljaloota »

Vuoden -pöljä nimike sopisi myös KN nikille, varsinainen pohjanoteeraus nähtiin tesoma osiossa.
Oli syyttämässä muita, mutta tekijä olikin ihan paikallisia, Tesoman omaa silloista nuorisoa.
Toivottavasti nykyään poliisissa olisi sentään pätevämpiä tutkijoita, kuin Ulvilassa 2006 ja minfossa ...2017-18 :mrgreen: 8-)
User avatar
jemma
Posts: 884
Joined: Mon Sep 30, 2013 11:25 am

Re: Ulvilacase

Post by jemma »

Matti Mäkinen oikeussalissa (audiolinkki):

”…joka olis MITENKÄÄN liittyny tähän juttuun…”.

Mitkä olivat ne taktiset ja teknis-tieteelliset perusteet, joiden pohjalta rikostutkija Mäkinen teki aamuyöllä 1.12.2006 johtopäätöksen, että surmataloon kiinteästi kuuluneesta, lukitsemattomasta ja surmapaikan vieressä sijainneesta varastosta löytyneet esineet eivät MITENKÄÄN liittyneet Ulvilan surmaan eivätkä siten vaatineet alkeellistakaan dokumentointia tai teknistä tutkimista?

Surmayönä Matti Mäkistä ”teknisissä tutkimuksissa” avustanut esimies Ritva Lapinniemi etp:ssä:

Image

Mäkinen oli siis ”ratkaissut” rikoksen jo ennen esimiehensä saapumista – ja otti asiakseen vihkiä Lapinniemen heti omiin näkemyksiinsä.

Miksei Mäkinen dokumentoinut kilpinikkarointiaan tai sen lopputulosta?

Mäkisen mukaan hänen rakentamaansa ensimmäistä ovisuojusta ei dokumentoitu:

Matti Mäkinen (etp):

Image

”Tätä eristystä ei ole kuvattu.”

Turkoosinsävyisellä muovilla täytetty, rimallinen kehys (*etupuoli jiiriin sahattu ja listapintainen, taustapuoli ryssänjiirissä ja listaton) dokumentoitiin surman jälkeen moniin etp- ja lehtikuviin:

Image

Image

Yllä olevissa kuvissa ei näy Mäkisen yöllä varastolöydöksistään kyhäämä, laudanpätkistä, levynpalasesta ja tummasävyisestä tekstiilistä ruuvaamalla kyhäämä ”hätäsuoja”, jota ei Mäkisen mukaan valokuvattu.

Mihin joutui Mäkisen ”kilpi”? Miksi Mäkinen poisti kyhäelmänsä saman tien – informoimatta ja tekemisiään dokumentoimatta? Tilalle kiinnitettiin toinen suojus ennen Puurtilan Lasitusliikkeen asentamaa pleksiä, joka on myös dokumentoitu useaan lehtikuvaan:

Image

Image

Samoin dokumentoitiin vanerilevy, joka asennettiin oviaukkoon sen jälkeen, kun ovi oli viety poliisilaitokselle teknisiin tutkimuksiin:

Image

Image

Ylen tammikuussa 2007 kuvaamalla videolla maassa erottuu laudanpätkiä ja rätti, jossa on kiinni teipinpalasia:

Image

Myös tässä etp-kuvassa oven suojana näyttäisi olevan muu kuin turkoosinsävyisellä muovilla täytetty, tarkkarajainen kehys:

Image

Laajempi etp-kuva:

Image

Anneli Auerin nuoremman lapsen piirtämä havainnekuva äidin ja isosiskon laudanpätkistä, kamalista ruskeista pyyhkeistä ja teipillä kiinnitetyistä pahvikahvoista kyhäämästä ”suojakilvestä”, jota käytettiin surmaharjoituksissa (kuva: Iltalehti):

Image

Ulvilan hätäkeskustallenne (wav) sisältää ”korvin kuultavan hätäkeskuskeskustelun” lisäksi huomattavan määrän pakattua, infrataajuuksista audiodataa, jonka saa esiin vain toistoaikaa venyttämällä ja/tai virettä nostamalla: tallenteen sisältöön venytyksellä ja vireen nostolla ei ole muuta vaikutusta kuin olemassa olevan datan esiin tuominen – ja sisältöhän on se, joka ratkaisee. Ratkaisevaa ei ole se, mikä on tallenteelta (mitään tekemättä) korvin kuultavissa. Normaalilla toistonopeudella kuultavissa on vain sillisalaattia muistuttava, epäaito ”hätäkeskuspuhelu”, jonka pituus ei vastaa edes televalvontatietojen ja HÄKE-tulosteen osoittamaa hätäkeskuspuhelun kestoaikaa, joka oli puolitoista minuuttia oikeudessa kuultua tallennetta pidempi.

Palauttakaamme mieliin KRP:n kanta Ulvilan hätäkeskuspuhelusta (Iltalehti):

"Taustaäänet kuulostavat epäluonnollisilta..."

Edelleen:

Image

Anneli Auer 2011 (etp):

Image

Esitutkintapöytäkirjan liite:

Image

Tässä (audiolinkki) on uusi reilun viiden minuutin alkupätkä ”kahden sekunnin tauon” aikaisesta, huonolaatuisesta audiodatasta, joka on venytetty n. kolmeen tuntiin. Epäselvästä puheesta huolimatta on selvää, että karjuvan uhrin päälle sönköttävä naishenkilö ei ole ulkopuolinen ”huppumies”, vaan naishenkilö; oletettavasti Anneli Auer. Onneksi viranomaisilla on paremmat äänitekniset välineet ja kokemusta hätäkeskuspuheluiden analysoinnista. Myös esim. FBI ja Hemmi voisivat ottaa hätäkeskustallenteen uuteen syyniin pakatun audiodatan osalta. Syytä ainakin olisi.

Lopuksi kuva surmapaikan lattiasta:

Image
Kuvakaappaus elokuvasta "Ulvilan murhamysteeri"; autenttista poliisin videokuvaa.

Edit: tekstiä muokattu, audiolinkki korjattu.
Perusasioita Ulvilasta I, II, III, IV ja V.
Viranomaiset ja harrastelijat, ottakaa käsittelyyn mikä tahansa Ulvilan hätäkeskuspuhelun wav-tallenteista, laskekaa virettä esim. 90-92% ja alkakaa tutkia mm. 350-700 Hz:n ja 1900-2400 Hz:n taajuusalueita.
User avatar
Rinde
Posts: 912
Joined: Thu Aug 08, 2013 10:58 am

Re: Ulvilacase

Post by Rinde »

Turhaa on etsiä joitakin tutkintaan liittyvä strategisia ratkaisuja, koska niitä ei yksinkertaisesti ole. Strategian on korvannut päätä pahkaa tolskaaminen, joista toiminnoista tuskin on edes osittain järjen häivää havaittavissa.

Se talo, missä joku murhataan tai tapetaan eristetään eikä siellä alueella kuljeksi ketä tahansa avaimen haltijoita enää sen jälkeen. Yksinkertaista eikö totta?

Kaikki mahdolliset jäljet rikospaikalla dokumentoidaan, olivatpa ne löydettävissä sisältä tai ulkoa. Mihinkään juuttaan varastoon ei henkirikospaikalla suin-päin tormata, saati aloiteta askartelemaan jotain kyseenalaista viritystä rikkoutuneen oven ikkunan tukkeeksi. Sitten muka ääliönä väitetään oikeudenkäynnissä, että kersat on keksineet näistä jotain kilpiviritelmää, vaikkeivät ole olleet edes havainnoimmassa sitä, mitä paikalla tapahtui sitten viranomaisten mukaan lähdön.

Kun valehtelet kerran, niin valehtelet toistekin. Muklaat ja väärentelet.

Joku ehkä puristaa palleista tai muuten vain pitää säilyttää itse kokemansa "kunnian rippeet".
There is more stupidity than hydrogen in the universe, and it has a longer shelf life. Frank Zappa.
Kaljaloota
Posts: 287
Joined: Sat Apr 26, 2014 6:16 pm
Location: Lähikauppa
Contact:

Re: Ulvilacase

Post by Kaljaloota »

Viisaammat vois kertoa, että eikös se ole rikospaikka koko talo ja tontti, myös varastot, eikä sieltä pidä ottaa mitään tarviketta, eikä varsinkaan jättää tavaroita hukattavaiksi? Se jäi sitten sinne, se ESTE eli kilpi ??!! Selvä merkki siitä, että hommat jäi puolitiehen, kun hommat ei miellyttänyt :mrgreen:
User avatar
Rinde
Posts: 912
Joined: Thu Aug 08, 2013 10:58 am

Re: Ulvilacase

Post by Rinde »

Loota, en ole poliisi enkä rikospaikkojen tutkija. Jotenkin vaan maalaisjärki sanoo, että jos joku on surmattu kiinteistön X paikalla olevassa omakotitalossa, niin se koko paikka eristetään niin pitkälti kuin mahdollisen paikaltapoistujan jäljet voivat olla tutkittavissa.

Toisaalta ensihoitajat on pakko päästää paikalle siinä missä poliisitkin. Mutta eivät hekään tee muuta kuin tarpeelliset toimet asianmukaisesti suojattuina.

Nyt meillä on tässä keississä maakari, joka survoo takapihan oven auki, patsastelee ulkovarastossa ja rupeaa hemmetti soikoon joihinkin kirvesmieshommiin rikospaikan ytimessä. Tämä samainen mestari on pätkinyt hätäkeskustallennetta, josta taitaa olla viisikymmentä eri versiota jo jakelussa.
There is more stupidity than hydrogen in the universe, and it has a longer shelf life. Frank Zappa.
User avatar
Rinde
Posts: 912
Joined: Thu Aug 08, 2013 10:58 am

Re: Ulvilacase

Post by Rinde »

Vastoin kaikkia tekijänoikeuslakeja kopsaan tähän perustuvanlaatuisen idioottimaisen postauksen minfosta nimimerkiltä Kuolemannaakka, jonka aivoituksia on saanut ällistellä myös Aarnio -ketjussa pitkin matkaa. (Mistään mitään tiedä, mutta louskuttaa pitää).

"Harvoja järkeviä postauksia palstan muinaiselta häiriköltä Rantakoskelta, vuodelta 2012. Silloin kun ei oltu AV:sta mitään vielä kuultu. Hän päättelee, mistä viheralueelle hajujäljen jättänyt henkilö on tullut ja arvailee, että siitä on kulkenut joku ihan lähialueella asuva.
AV:n talo osuu hyvin tuolle "origiointialueelle", eli reitti on ihan luonteva. Arvailen, että surmaaja pysähtyi Metsäkulmantie 10:n kohdalle odottamaan, että talosta sammuivat valot ja lähti sitten kiertämään koiran merkkaamaa epävirallista polkua pitkin. Ehkä poistuikin sieltä, tai ehkä, kun poliisien valoja ei kerran näkynyt, poistui Tähtisentietä pitkin surmatalon pihasta vasempaan."

viewtopic.php?p=515528#p515580

On myös "mukavaa" nähdä, kuinka vastapuoli jankkaa ja jankkaa asioista, joita ei käsitä ja kumpi puoli noissa jankkauksissa aina poikkeuksetta on lopulta ollut oikeassa."

Niin, että taas määriteltiin tappajaksi nimetty henkilö ilman todisteen häivää. Saa pösilö arvailla mitä haluaa, mutta rikoslaki on vastassa. Ettei olisi Rantakoski itse asialla?

KN on omahyväisyyden ja arroganttiuden huipentumaisuudessaan pershärö hullu, jonka kannanottoihin ei pitäisi järkevän ihmisen edes reagoida. Aina ei malta.
There is more stupidity than hydrogen in the universe, and it has a longer shelf life. Frank Zappa.
Digi-Columbo
Posts: 40
Joined: Mon Apr 04, 2016 12:04 am
Contact:

Re: Ulvilacase

Post by Digi-Columbo »

Moi!

Seuraavassa koko Amandan (oletettu) kirkaisu aina häke-työntekijän "haloo" sanaan asti.

Siellä taas tämä mystery-man jaarittelee samoja kuin Anneli Auer sitten perässä!

Tuossa alla olevassa ääninäytteen lopussa mystery-manin "Älä nyt itke."

https://www.sendspace.com/pro/dl/u5p5cb

..ja sitten Anneli Auer perään "Älä itke."

https://www.sendspace.com/pro/dl/mbd0wm

DC
Post Reply