Intialainen insinööri 26v 8.9-17 Hki

Poliisin etsimät kadonneet henkilöt
User avatar
härkä
Posts: 6099
Joined: Tue Oct 11, 2011 1:26 am
Location: Laidun

Re: Intialainen insinööri 26v 8.9-17 Hki

Post by härkä » Tue Sep 19, 2017 10:48 am

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017091 ... 3_u0.shtml
Image
Samat asiat kuin edellä + sateenvarjokuva.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.


Pk_etsijä
Posts: 175
Joined: Wed Nov 23, 2016 10:06 pm

Re: Intialainen insinööri 26v 8.9-17 Hki

Post by Pk_etsijä » Tue Sep 19, 2017 10:27 pm

Viime keväänä samalla suunnalla kadonnut Emil löytyi kuolleena jonkin ajan päästä Helsingin Hietalahden altaan rannasta. Se miten oli sinne koulun päättäjäisistä päätynyt, voimme vain arvailla. Poliisi ei epäillyt rikosta. Tosin tässä tapauksessa kyseessä ennen katoamista oli edennyt juhlinta, johon varmasti liittyi jonkinasteinen alkoholin nauttiminen.
Tämän Intialaisinsinöörin tilanteessa taas juhlinta voi olla katoamiseen liittyen poissulkeva vaihtoehto, ainakaan ei mainita että olisi ollut juhlimassa tms. Joka tapauksessa puhelin on linkittynyt Hernesaaren tukiasemaan, herää kysymys, miten laaja peittoalue on kyseisellä tukiasemalla? Kattaako tukiasema mm sataman alueen, josta lähtee esim tallinnan laivat, kattaako tukiasema opiskelijan asuinpaikan, joka ilmoituksen mukaan oli Kalevankadulla? Onko puhelin sammunut/sammutettu?
Nämä aika ratkaisevia tietoja taas. Tuon Hernesaaren ympärillä on paljon vettä ja korkeita avolaitureita, joissa usean metrin pudotukset. Illan hämärässä ei todellakaan huomaa jos horjahtaa mereen ja autojen kohina mm telakkakadun alueella on sen verran kovaa kohinaa että avunhuudot saattaa peittyä. Hernesaaren rannan päässä on syrjäistä rantaa ja vain bussin kääntöpaikka ja helikopterikenttä, missä myös korkeat laiturit ja penkereet. Liikennöivien laivojen potkurivirrat tosin saattavat sotkea ja ryöpätä aluetta melkoisesti. Jos kroppa vedessä, ja vasta 2 viikkoa katoamisesta ja vesi on melkoisen kylmää, on mahd kroppa tällä hetkellä ns pohjassa, eikä varsinainen kaasuuntuminen ole vielä päässyt kunnolla käyntiin. Tämänkin jälkeen tulee se vaikein vaihe, välivesi, josta ei ota helpolla havaintoa viistokaiulla, ei pohjatutkalla eikä sukeltamalla, ellei ole juuri kohdalla..

User avatar
härkä
Posts: 6099
Joined: Tue Oct 11, 2011 1:26 am
Location: Laidun

Re: Intialainen insinööri 26v 8.9-17 Hki

Post by härkä » Thu Sep 21, 2017 7:50 pm

http://www.ksml.fi/kotimaa/Merest%C3%A4 ... la/1045382

Merestä löytyi vainaja Helsingin Hernesaaren edustalla
Alustavien tietojen mukaan vainaja ei ilmeisesti ehtinyt olla vedessä kovin pitkää aikaa.
Helsingin edustalta löydettiin merestä vainaja torstaina. Pelastuslaitos sai tiedon Hernesaaren edustalla havaitusta ruumiista kello 16.50.

Merivartioston alustavien tietojen mukaan vainaja ei ilmeisesti ehtinyt olla vedessä kovin pitkää aikaa.
Poliisi kertoi illalla, että asiassa on meneillään kuolinsyyn tutkinta, joten kuolleen sukupuolta tai muitakaan tapauksen yksityiskohtia ei voitu torstaina julkistaa.


Voisiko olla Hari ?
Jännää kun Keskisuomalainen uutisoi ennen es. ip-lehtiä.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.

User avatar
will
Posts: 2258
Joined: Tue Oct 11, 2011 10:47 am
Contact:

Re: Intialainen insinööri 26v 8.9-17 Hki

Post by will » Thu Sep 21, 2017 8:22 pm

^Uutinen näyttäisi tulleen Keskisuomalaiseen STT:n kautta. Paikalliset lehdet saattavat odottaa lisätietoja ja saada uutiseen jotain omaa ennen sen julkaisemista.

Pk_etsijä
Posts: 175
Joined: Wed Nov 23, 2016 10:06 pm

Re: Intialainen insinööri 26v 8.9-17 Hki

Post by Pk_etsijä » Thu Sep 21, 2017 8:57 pm

Oltiin juuri tänään illalla siellä koiran ja parin kaverin kanssa käymässä läpi hernesaaren kärkeä, ruoholahden kanavaa, aina salmisaaren kärkeen asti, sekä hernesaaren viljasiilon takana olevaa "surmanlaituria" Tuon laiturin alla on tyhjää tilaa, jonne on pudotusta parisen metriä, eikä ihan lähellä portaita merestä ylös. Sunne jos tippuu ja ajautuu laiturin alle, jonne aallokko lisäksi painaa, samoin tuuli, niin siellä on. Kun palattiin kotiin, oli tullut tieto mtv:stä että kroppa oli viiden aikaan löytynyt hernesaaren edustalta, merestä. Varmaan joku veneilijä bongannut, kun tullut pintaan, hernesaaren edustalla on hyvin vilkas laiva- ja veneliikenne vielä auttanut asiaa. Odotellaan onko tämä Intialainen insinööri.

User avatar
Iitin Tiltu
Posts: 133
Joined: Fri Apr 20, 2012 8:40 pm

Re: Intialainen insinööri 26v 8.9-17 Hki

Post by Iitin Tiltu » Fri Sep 22, 2017 1:53 pm

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017092 ... =aamulehti

Helsingissä kadonnut intialainen on löytynyt kuolleena merestä
Perjantai 22.9.2017 klo 14.34
Poliisi jatkaa tutkintaa kuolemansyyn selvittämisenä, joten asiasta ei voida tiedottaa enempää.

Helsingin poliisilaitos ilmoittaa, että Helsingin keskustassa 8. syyskuuta kadonnut intialainen Hari Thanneeru on löydetty 21. syyskuuta iltapäivällä kuolleena merestä Hernesaarenrannasta.

User avatar
will
Posts: 2258
Joined: Tue Oct 11, 2011 10:47 am
Contact:

Re: Intialainen insinööri 26v 8.9-17 Hki

Post by will » Fri Sep 22, 2017 4:30 pm

Vesillä liikkujat ja rannalta Pk_etsijän venekuntaa katselleet ovat saattaneet oivaltaa, että jotain on kateissa, ja ruvenneet tarkkailemaan mitä se voisi olla. Sitten on nähty ruumis kellumassa. Kannattaa hakea, vaikka ei löytäisikään. Joku toinen löytää, minkä jälkeen omaisten ei enää tarvitse olla huolestuneita katoamisen johdosta, vaan voivat keskittyä surutyöhön ja sen jälkeen jatkaa elämäänsä.

User avatar
härkä
Posts: 6099
Joined: Tue Oct 11, 2011 1:26 am
Location: Laidun

Re: Intialainen insinööri 26v 8.9-17 Hki

Post by härkä » Fri Sep 22, 2017 7:19 pm

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005379613.html

http://is.mediadelivery.fi/img/658/020a ... f.jpg.webp
Ohikulkija teki järkyttävän havainnon Hernesaarenrannassa: ”Toivoin, että tämä olisi jonkinlainen vitsi”

Kadonneen intialaismiehen ruumiin löytänyt mies kertoo Ilta-Sanomille, kuinka tapahtumat etenivät.
Helsingin keskustasta kaksi viikkoa sitten perjantaina 8. syyskuuta kadonnut 26-vuotias intialainen Hari Thanneeru on löydetty eilen torstaina.
Helsingin poliisi kertoo hänen löytyneen kuolleena merestä Hernesaarenrannasta.
Poliisi jatkaa tutkintaa kuolemansyyn selvittämisenä, joten asiasta ei voida tiedottaa enempää. Asiaan ei epäillä liittyvän rikosta.
Pelastuslaitos sai tiedon Hernesaaren edustalla havaitusta ruumiista kello 16.50.

Poliisi kertoi torstai-iltana, että asiassa on meneillään kuolinsyyn tutkinta, joten kuolleen sukupuolta tai muitakaan tapauksen yksityiskohtia ei voitu torstaina julkistaa.
Vainajan löytänyt mies kertoi Ilta-Sanomille torstai-iltana uskovansa, että kyseessä on syyskuun alussa kadonnut intialaismies. Mies tunnisti vainajan vaatteet samoiksi, jotka intialaisella oli kadotessaan yllään.
– Varma en voi tietenkään olla, mutta vaatteet olivat täysin samat. Uskon, että se oli hän, mies kertoo.

Mies päätyi paikalle noin kello 16.30, sillä hän oli pysäköinyt autonsa Hernesaaren rantaan.
– Noin kymmenen metrin päähän minusta oli pysäköinyt nainen, jonka näin juoksevan rantaan ja sitten äkkiä takaisin. Nainen pyysi, että tulisin katsomaan, koska hän luuli nähneensä vedessä jotakin, mies kertoo.
Hän meni naisen mukana rantaan ja huomasi heti, että vedessä oli kuollut henkilö.

– Olin noin puolen metrin päässä ja näin selvästi, että se oli ruumis. Näytti siltä, kuin aallot olisivat huuhtoneet ruumiin rantaan. Toivoin, että tämä olisi jonkinlainen vitsi tai väärinkäsitys, mies sanoo.
Ensijärkytyksestä toivuttuaan mies soitti hätänumeroon ja kertoi näkemästään. Vain parin minuutin kuluttua ranta täyttyi viranomaisista: poliisiautoja, ambulanssi, paloauto. Mukana oli myös veneitä ja sukeltaja.


Mikä lie ollut sitten veteen putoamisen syy ?
Oma tahto , vahinko tai jotain muuta ?
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.

User avatar
härkä
Posts: 6099
Joined: Tue Oct 11, 2011 1:26 am
Location: Laidun

Re: Intialainen insinööri 26v 8.9-17 Hki

Post by härkä » Wed Nov 01, 2017 9:24 am

http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/37 ... +aiheeseen
Intialaisia liki orjina Suomessa – yhden itsemurhan väitetään liittyvän aiheeseen

Intialaisen TCS-yhtiön Suomeen lähettämien intialaisten työntekijöiden sanotaan olevan orjan asemassa. Vapaapäiviä tai lomia ei juuri ole, ja työpäivät voivat venyä yli kymmentuntisiksi.
TCS:n intialaisten työntekijöiden asema nousi alan puheenaiheeksi viimeistään syyskuussa, kun Suomessa puolitoista vuotta erityisasiantuntijaviisumin turvin työskennellyt 26-vuotias Hari Sudhan Thanneeru katosi. Myöhemmin hänen ruumiinsa löytyi Hernesaaren rannasta Helsingissä. Poliisin mukaan asiaan ei liittynyt rikosta.

TCS:n intialaisten työoloista liikkui jo aiemmin hurjia tietoja ja huhuja, mutta itsemurhan jälkeen yhä useampi halusi kertoa asiasta. Intialaisten kerrotaan tekevän lähes järjestään töitä seitsemänä päivänä viikossa ja työpäivät ovat yli kymmentuntisia. Vuosilomia he eivät välttämättä pidä lainkaan, eikä ylitöistä laskuteta työnantajaa.


Otteet linkistä. Mielenkiintoista. Saattaa olla tapauksen taustalla ?
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.

User avatar
Queen
Posts: 2137
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:42 am

Re: Intialainen insinööri 26v 8.9-17 Hki

Post by Queen » Wed Nov 01, 2017 10:47 am

Näitä orjatöitä on tosiaan runsaasti, vaikka ne tuntuvatkin olevan suurelle yleisölle tuntematon rikoslaji. Olen paljon lukenut näistä eri versioista, miten huonoista oloista on ihmisiä löydetty ja ne löydetyt on ikävä kyllä vain jäävuoren huippu. Silti yllätyin hieman, että näissä on myös intialaisia. Heidän kohtaloihinsa en ole aiemmin törmännytkään.

Post Reply