57-vuotias mies kadonnut Nuuksiossa 3.6.2017

Poliisin etsimät kadonneet henkilöt
Post Reply
Seeking
Posts: 523
Joined: Wed Feb 24, 2016 2:46 pm

57-vuotias mies kadonnut Nuuksiossa 3.6.2017

Post by Seeking »

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artik ... ua/6458390
Espoossa Nuuksion luonnonsuojelualueella on kadonnut 57 -vuotias ulkoilemassa ollut mies. Poliisin mukaan kadonnut mies oli yhteydessä läheisiinsä puhelimitse vielä lauantaina iltapäivällä. Tämän jälkeen hänen liikkeistään ei ole havaintoja.
Poliisin mukaan mies on asioinut lauantaina aamulla luontokeskus Haltiassa. Sitä ennen mies oli ollut leiriytyneenä Karjakaivon ulkoilualueen itäpuolella, mistä hänen varusteensa on löydetty.
Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan on mahdollista, että mies on eksynyt ollessaan paluumatkalla luontokeskuksesta leiripaikalleen.
Poliisi on tehnyt alueella etsintöjä tänään. Apuna etsinnöissä on käytetty myös pienikokoista radio-ohjattavaa ilma-alusta sekä poliisikoiraa.
Kadonnutta ei ole yrityksistä huolimatta löydetty. Myös vapaaehtoinen pelastuspalvelu on pyydetty apuun.
Poliisin mukaan mies on 193 senttiä pitkä, ja normaalirakenteinen. Hänellä on ruskea tukka ja harmaa sänkiparta. Miehellä on poliisin mukaan päällään tumma takki, jossa on punaiset hihat.
Poliisi pyytää myös yleisön apua ja havaintoja kadonneen löytämiseksi. Tiedot pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen [email protected]
Hätätilanteessa tulee soittaa suoraan hätäkeskukseen.
Kun näinkin monta päivää on kulunut, olisi aikuinen retkeilevä mies jo löytänyt ihmisten ilmoille, jos on kunnossa. Kyseessä on siis jotain vakavampaa kuin pelkkä eksyminen.
Seeking
Posts: 523
Joined: Wed Feb 24, 2016 2:46 pm

Re: 57-vuotias mies kadonnut Nuuksiossa 3.6.2017

Post by Seeking »

Nuuksiossa kadonneena ollut löytynyt
05.06.2017
Länsi-Uusimaa
Nuuksiossa kadoksissa ollut keski-ikäinen mies löytynyt eilisiltana klo 21.45 hyvävoimaisena Kolmperä-nimisen lammen läheltä. Henkilön löysi lopulta vapaaehtoisen pelastuspalvelun etsintäkoira. . Poliisi kiittää etsinnöissä mukana olleita ja avustaneita.
Espoo , 5.6.2017
Länsi-Uudenmaan poliisin tilannekeskus.
http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista ... anguage=fi
Post Reply