Ulvilacase

Post Reply
User avatar
Harriet
Posts: 1164
Joined: Sun Nov 27, 2011 10:42 pm

Re: Ulvilacase

Post by Harriet »

Anneli Aueria ja tämän ex-miesystävä ovat saamassa kovat syytteet seksuaalirikoksista.

Image

Auerin ja ex-miesystävän seksuaalirikostutkinta on vasta loppusuoralla, mutta syyttäjä Jouko Saario on jo ehtinyt pohtia syytteiden nostamista.

- Olen tehnyt esitutkintaa yhdessä poliisin kanssa ja olen samalla miettinyt syytteitä. Näyttää siltä, että syytteet nostetaan ja vastaajina ovat nämä kaksi vangittua. Todennäköisesti syytteiden rikosnimikkeet tulevat olemaan samat kuin epäilyvaiheessakin, Saario sanoo.

Poliisi epäilee Aueria kolmesta törkeästä pahoinpitelystä, törkeästä raiskauksesta, avunannosta törkeään raiskaukseen ja neljästä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lisäksi tällä viikolla selvisi, että Aueria epäillään myös eläinsuojelurikoksesta.

Tutkinnanjohtaja Erik Salonsaaren mukaan epäilty eläinsuojelurikos on tapahtunut Turussa suurinpiirtein samana ajanjaksona, jolloin epäillyt seksuaalirikokset ovat tapahtuneet.

Auerin entistä miesystävää, 48-vuotiasta helsinkiläistä taksiyrittäjää, epäillään kahdesta törkeästä raiskauksesta, törkeästä pahoinpitelystä ja neljästä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Sekä Auer että helsinkiläismies kiistävät kaikki epäilyt.

Poliisin esitutkinta on parhaillaan asianosaisten luettavana. Loppulausuntojen jälkeen esitutkinta lähtee syyteharkintaan helmikuun 6. päivä. Syytteiden nostamisen määräaika on 15. helmikuuta.

- Jos ja kun syytteet nostetaan, niin tapauksen käsittely alkaa Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa 29. helmikuuta, Saario kertoo.

Juttu käsitellään hyvin todennäköisesti suljetuin ovin.

TIIA RANTALAINEN

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012012 ... 0_uu.shtml
Quilty as charged

SEURAA HEJACia TWITTERISSÄ: http://bit.ly/1JUp7t8
User avatar
härkä
Posts: 7725
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:26 am
Location: Laidun

Re: Ulvilacase

Post by härkä »

Seuraava vaihe tässä episodissa käydään lähiaikoina. Tällä kertaa aiheena lapsiin sekaantumiset ja muut outoudet.

Nyt kun tullut esiin uusia syytteitä Aueria ja helsinkiläistä taksiyrittäjää kohtaan , voisi ajatella vuoden 2006 tapahtumaa hieman toisin.
Voisiko olla niin , että Auer olisi pystynyt salaamaan ainakin suurimman osan noista " harrastuksistaan " Jukka S Lahdelta ?
Lahti olisi juuri tuolloin saanut jotakin selville , joka sitten olisi laukaissut tuon tapahtuneen ?
En pidä täysin poissuljettuna sitä , että talossa olisi joku " huppumies " ollutkin.
Olisi voinut liittyä vaikkapa lapsiseksiin tai vastaavaan.

Uskon kuitenkin edelleen , että Auer itse surmasi Lahden.
Teko oli hyvin henkilökohtainen ja suurta vihaa heijastava.
Mikäli murhaaja olisi ollut palkkamurhaaja tai joku Lahden työn johdosta suuttunut , olisi heille oletettavasti riittänyt se , että Lahti kuolee.
Teko olisi ollut mahdollinen suorittaa ilman että lapset näkevät jne.

" Huppumies "

Teon tapahtumaheltkellä elettiin loppusyksyä. Lunta ei vielä ollut ja oli muistaakseni muutama aste lämmintä.
Auer kuvaili " huppumiehen " vatsakkaaksi. Myös tanakaksi - muistaakseni.
Kuka sitten käyttää hupputakkeja ja koska ?
Sellaisissa talvitoppatakeissa , joita nyt tarvitaan ( - 27 ) , on huppu.
Tuulipuvuissa ja metsästys / kalastus jne. asuissa on monasti huppu.
Myös collegepusakoissa , joita nuoret rikolliset käyttävät oikeuksissa on yleensä huppu.
Sen sijaan kevyissä talvitakeissa tai ns. välikausitakeissa ei ole huppua.
Tottakai tarkoitusta varten voi hankkia minkälaisen asusteen tahansa , mutta tulipahan vaan jostakin syystä mieleen.
Miten Auerin kuvaama hahmo profiloituu ylläolevaan ??

Teko oli huomattavan pitkäkestoinen kokonaisuudessaan.
Mikäli paikalla olisi joku toinen ollut , olisi luultavaa , että Auerilla olisi ollut mahdollisuus tehdä tarkempia havaintoja tunkeutujasta.

Tässä nyt poikkeuksellisesti arvioin tapausta pitkästä aikaa. Tämä johtuu suurimmalta osin eräästä arvostamani kollegan kanssa käydystä vuoropuhelusta. :shock:
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.
User avatar
Queen
Posts: 2736
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:42 am

Re: Ulvilacase

Post by Queen »

Tuosta Auerin havainnon teosta tuli myös mieleen se, miksi Auer ei pysty sanomaan, mikä oli se kuuluisa "toinen ase"? Jos ajatellaan, että huppumies ryntää ikkunan läpi mukanaan veitsi ja mahdollisesti sorkkarauta ja hän alkaa fileroida veitsellä Lahtea, ei kai hän pidä sitä toista asetta toisessa kädessään puukotuksen aikana. Tottakai tekijä laskisi sorkkaraudan käsistään siksi aikaa. Auer, sen enempää kuin tyttökään, ei ole kuitenkaan tästä aseesta tehnyt havaintoja, puhumattakaan, että Auer olisi napannut sen omaan käyttöönsä puolustaakseen miestään.
Huppumies on myös vienyt aseen mennessään jättäen jälkeensä vain veitsen. Tässä poistumistilanteessakaan paikalla olijat eivät ole tehneet havaintoja aseesta. Tyttökin näki hupparin loikkaavan ikkunasta pihalle, mutta sorkkiksesta ei ole sitten näköhavaintoja.

Tuli myös mieleen ajatus, kun Auer nyt on saanut kiitettävän määrän syytteitä/epäilyksiä niin lapsiin kohdistuvista seksirikoksista kuin eläinrääkkäyksestäkin, että ei kai hän ole itse lapsiin sekaantuessaan käyttänyt joskus aiemmin huppumiehen varusteita, noin niinkuin rekvisiittana. Kun ajattelee, että jos tällaisia lapsipornokuvia otetaan välitettäväksi niitä halajaville, niin ihan omalla naamallako niissä esiinnytään?
Ajattelin, josko Auerin päähän olisi tullut tästä vetäistä mukaan huppumies, kun se aviosiippakin sattui kuolemaan siinä tohinassa, kun niistä kotitöistä keskusteltiin hyvässä hengessä puukkojen kanssa.

Tästä on myös ollut kiivaan oloista keskustelua netissä, että oliko perheessä ylipäätään muita kotieläimiä kuin niitä hiiriä, jotka olivat jätöksensä jättäneet roskapussikeräyksen keskelle. Olisiko Auer joskus ottanut hoitaakseen tuttavansa lemmikin, kun kuitenkin taisi päivät viettää kotosalla. Tosin siinä tapauksessa lemmikille tuskin olisi mitään hirvittäviä kauheuksia tehty, muutoinhan omistaja olisi nostanut Auerin seinälle.
Onko Auer nyppinyt joltain undulaatilta höyhenet askarrellessaan lasten iloksi ketsuppipulloista lintuja? :mrgreen:
Tottapuhuen on kyllä kiinnostavaa kuulla, mihin tämä eläinrääkkäysepäily perustuu. Aikaa on kuitenkin käsittääkseni siitäkin kulunut, joten ei kai ihan pienestä hiiren listimisestä voi olla kyse.

Mitähän muita syytteitä ehtii vielä tullakaan ennenkuin edes ensimmäinen Auerin jutuista saadaan jonkinmoiseen päätökseen?

Sanokaa, mitä sanotte, mutta se Puputti liittyy tähän juttuun tavalla tai toisella!
User avatar
Harriet
Posts: 1164
Joined: Sun Nov 27, 2011 10:42 pm

Re: Ulvilacase

Post by Harriet »

Mielestäni on edelleen aivan varma että Auer on lahden tappanut.
sanoaan näin suhteessa 99-1
Toisaalta näytön osalta se on tosiaan kiikun-kaakun, kun sitä vaihtoehtoista teoria ei ole kyetty sulkemaan pois. Lasten puheet huppumiehestä voisi sivuuttaa, ottaen huomioon muutkin seikat eli nämä raiskaysepäilyt, mutta se vieras DNA jolle alussa annettin suurta painoarvoa, ihmisiä massatestattiin jne, on edelleen olemassa.

Sitä taas ei tiedä mitä uutta näyttöä on saatu.

Kun asiaa puidaan kaikissa oikeusasteissa, niin ratkaisuun on tyydttävä - se voi olla minkälainen tahansa, silla parhaat asiantuntijat ovat nyt arvioimassa ylittyykö tuomitsemiskynnys tässä surma jutussa.
Quilty as charged

SEURAA HEJACia TWITTERISSÄ: http://bit.ly/1JUp7t8
User avatar
Uutisvastaava
Posts: 234
Joined: Wed Dec 14, 2011 1:03 pm

Re: Ulvilacase

Post by Uutisvastaava »

Auer-jutun syyttäjä vetäytyy kesken syyteharkinnan
Päivitetty 8.2.2012 11:18, julkaistu 8.2.2012 10:35

Anneli Aueria koskevien uusien rikosepäilyjen syyttäjä vaihtuu.

Auerin epäillyistä törkeistä väkivalta- ja seksuaalirikoksista alusta asti esitutkintayhteistyötä poliisin kanssa tehnyt syyttäjä Jouko Saario Länsi-Suomen syyttäjänvirastosta on ilmoittanut vetäytyvänsä jutusta, kun syyteharkinta oli aivan lopuillaan.

Syynä ovat puolueettomuusepäilyt, jotka syntyivät, kun Saario antoi tammikuun lopulla julkisuuteen lausunnon, joka koski vielä syyteharkinnassa ollutta uutta epäiltyä rikoskokonaisuutta. Aueria ja hänen entistä miesystäväänsä epäillään törkeistä väkivalta- ja seksuaalirikoksista.

Syyttäjä antoi Iltalehdelle lausunnon, jonka mukaan ”näyttää siltä, että syytteet nostetaan” ja että ”todennäköisesti syytteiden rikosnimikkeet tulevat olemaan samat kuin epäilyvaiheessakin”.

Auer-jutun syyttäjän vaihtaminen oli jo valtakunnansyyttäjäviraston harkinnassa. Syyttäjä Saario veti kuitenkin omat johtopäätöksensä keskusteltuaan oman esimiehensä, Länsi-Suomen syyttäjänviraston päällikön Kalle Kyhän kanssa.

– Lähtökohta on, että syyttäjä ei ilmoita syyteharkinnallisia lopputulemia ennen kuin esitutkinta on päättynyt ja syyteharkinta on tehty, apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske linjaa syyttäjien tiedotusohjetta.
http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta ... innan.html
------------------------------------------------------------------------

Satakunnan Kansa

Anneli Auer -jutun syyttäjä vetäytyy kesken kaiken!

Keskiviikko 8.2.2012 klo 11.15

Anneli Auerien koskevien uusien rikosepäilyjen syyttäjä vaihtuu, kertoo Satakunnan Kansa verkkosivuillaan.

Auerin epäillyistä törkeistä väkivalta- ja seksuaalirikoksista alusta asti esitutkintayhteistyötä poliisin kanssa tehnyt syyttäjä Jouko Saario Länsi-Suomen syyttäjänvirastosta on Satakunnan Kansan mukaan ilmoittanut vetäytyvänsä jutusta, kun syyteharkinta oli aivan lopuillaan.

Syynä ovat puolueettomuusepäilyt, jotka syntyivät, kun Saario antoi tammikuun lopulla julkisuuteen lausunnon, joka koski vielä syyteharkinnassa ollutta uutta epäiltyä rikoskokonaisuutta, lehti kertoo.

Aueria ja hänen entistä miesystäväänsä epäillään törkeistä väkivalta- ja seksuaalirikoksista.

Syyttäjä antoi Iltalehdelle lausunnon, jonka mukaan "näyttää siltä, että syytteet nostetaan" ja että "todennäköisesti syytteiden rikosnimikkeet tulevat olemaan samat kuin epäilyvaiheessakin".
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012020 ... 7_uu.shtml

Vai loppui syyttäjältä usko, on tää kyllä ihme toimintaa kaikkine käänteineen.
"On täysin luonnollista, että näinkin moniulotteinen ja monimutkainen todellisuus ennemmin tai myöhemmin vastaa täydellisesti sepitettyä vastinettaan."
User avatar
Harriet
Posts: 1164
Joined: Sun Nov 27, 2011 10:42 pm

Re: Ulvilacase

Post by Harriet »

Näissä Auer jutuissa on käänteitä riittänyt. Tutkinnan johtajat ovat vaihtuneet moneen otteeseen, joutsenlahti sivuutettiin, joku jäi eläkkeelle tms

Vähän oudot perustelut puolueettomuus, poliisilta ja tuomarilta sitä kyllä vaaditaan, mutta syyttäjä ja puolustaja eivät ole puolueettomia

Kohta sanoo Mannerkin että hän on 'neutraali' ja 'puolueeton' eikä puolusta Auerin väitettyjä rikoksia millään tavalla :lol: .

Normaalisti syyttäjä ei puhu kyllä medialle esitutkinta vaiheessa. Sehän on tässä varmaan se ongelma.
Quilty as charged

SEURAA HEJACia TWITTERISSÄ: http://bit.ly/1JUp7t8
User avatar
Uutisvastaava
Posts: 234
Joined: Wed Dec 14, 2011 1:03 pm

Re: Ulvilacase

Post by Uutisvastaava »

Auerin ja miesystävän seksuaali- ja pahoinpitelyrikostutkinta valmistunut
10.02.2012


Satakunnan poliisilaitos on saanut päätökseen Anneli Aueria ja hänen entistä miesystäväänsä koskevan esitutkinnan ja tutkintamateriaali on tänään toimitettu Länsi-Suomen syyttäjänvirastoon Turkuun.

Esitutkinnan perusteella Aueria ja helsinkiläismiestä epäillään törkeistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Lisäksi Aueria epäillään lapsiin kohdistuneista pahoinpitelyrikoksista ja eläinsuojelurikoksesta sekä helsinkiläismiestä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta.

Päättynyttä esitutkintaa voidaan luonnehtia poikkeuksellisen työlääksi ja vaativaksi. Esitutkinnassa kertynyt aineisto on laajuudeltaan yli kolme tuhatta sivua ja lisäksi tutkinnassa muodostui kymmeniä tunteja ääni- ja kuvatallennetta.

Tutkinnanjohtaja Erik Salonsaari
http://www.poliisi.fi/poliisi/satakunta ... A0004F5A15
"On täysin luonnollista, että näinkin moniulotteinen ja monimutkainen todellisuus ennemmin tai myöhemmin vastaa täydellisesti sepitettyä vastinettaan."
User avatar
Uutisvastaava
Posts: 234
Joined: Wed Dec 14, 2011 1:03 pm

Re: Ulvilacase

Post by Uutisvastaava »

Auer-juttuun valittiin uusi syyttäjä: tuttu Bodom-oikeudenkäynnistä
Julkaistu: 14.02.2012 15:44
Anneli Auerin ja hänen entisen miesystävänsä seksuaalirikosjuttuun on nimetty uusi syyttäjä.
Länsi-Suomen syyttäjänviraston johtava kihlakunnansyyttäjä Kalle Kyhä kertoi, että tehtävä on tänään osoitettu kihlakunnansyyttäjä Heli Haapalehdolle.

Suuri yleisö tuntee Haapalehdon parhaiten niin sanotun Bodominjärven kolmoismurhan oikeudenkäynnistä, jossa hän toimi toisena syyttäjänä vuonna 2005.

Auer-jutun toisena syyttäjänä jatkaa kihlakunnansyyttäjä Paula Pajula.

Aueria ja ex-miesystävää epäillään useista törkeistä lapsiin kohdistuneista seksuaali- ja väkivaltarikoksista. Molemmat ovat kiistäneet rikosepäilyt.

Laaja esitutkinta valmistui viime viikolla. Toinen jutun alkuperäisistä syyttäjistä vetäytyi tehtävästä harkitsemattoman haastattelulausunnon takia. Hänen voitiin katsoa ottaneen etukäteen kantaa syyteharkinnan lopputulokseen, vaikka esitutkinta oli vielä kesken.
Rami Mäkinen
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/auer- ... 59279.html
"On täysin luonnollista, että näinkin moniulotteinen ja monimutkainen todellisuus ennemmin tai myöhemmin vastaa täydellisesti sepitettyä vastinettaan."
User avatar
härkä
Posts: 7725
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:26 am
Location: Laidun

Re: Ulvilacase

Post by härkä »

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194722 ... sista.html

Päivitetty 15.2.2012 15:44, julkaistu 15.2.2012 15:43.
Anneli Auerille ja miesystävälle syytteet useista väkivalta- ja seksuaalirikoksista

Länsi-Suomen syyttäjänviraston kihlakunnansyyttäjä Paula Pajula on tänään keskiviikkona nostanut syytteet Anneli Aueria ja hänen entistä miesystäväänsä vastaan. Molempia syytetään useista väkivalta- ja seksuaalirikoksista, muun muassa törkeistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Syytekohtia on kaikkiaan 21.

Asian käsittely tulee kestämään useita viikkoja ja käsiteltävien asioiden arkaluontoisuuden sekä asianomistajien suojaamistarpeen vuoksi se tullaan käsittelemään suljetuin ovin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.

Kaksikkoa syytetään rikoksista, joista pääosa on tehty vuosina 2007 ja 2008. Osassa rikoksista asianomistajat ovat lapsia.

Molemmat syytetyt ovat kiistäneet epäilyt.

Sekä Auer että hänen entinen miesystävänsä ovat olleet tutkintavankeudessa viime syyskuusta lähtien. Poliisin esitutkinta valmistui viime viikolla. Suuri esitutkinta-aineisto sisältää yli kolmetuhatta sivua ja paljon nauhoituksia.

Jutussa on kaksi syyttäjää, Paula Pajula ja kihlakunnansyyttäjä Heli Haapalehto. Haapalehto nimitettiin toiseksi syyttäjäksi tiistaina. Aiemmin toisena syyttäjänä ollut Jouko Saario vetäytyi jutusta, koska oli antanut keskeneräisestä jutusta lausuntoja julkisuuteen.

Nyt käsiteltävä tapaus ei liity Anneli Auerin entisen aviomiehen Jukka S. Lahden murhaan. Auer oli syytettynä murhasta, mutta hovioikeus kumosi syytteet viime kesänä.


Yllä sanotaan , että pääosa noista rikoksista on tehty vuosina 2007 ja 2008.
Voi miettiä onko ne loput tehty ennen vai jälkeen tuon periodin ?
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.
User avatar
Uutisvastaava
Posts: 234
Joined: Wed Dec 14, 2011 1:03 pm

Re: Ulvilacase

Post by Uutisvastaava »

Auerin ja ex-miehen vaiheikas rikostutkinta – Lue käänteet

Anneli Aueria koskeva uusin rikostutkinta alkoi viime syksynä. Tänään syyttäjät nostivat syytteet vakavista väkivalta- ja seksuaalirikoksista. Auerin entistä miesystävää epäillään osin samoista teoista, jotka ovat syyttäjän mukaan tapahtuneet pääosin vuosien 2007–2008 aikana.

1.7.2011 Vaasan hovioikeus toteaa miehensä murhasta Ulvilassa syytetyn Anneli Auerin syyttömäksi.

12.9.2011 Anneli Auerin ex-miesystävä, vuonna 1963 syntynyt helsinkiläinen taksiyrittäjä vangitaan epäiltynä muun muassa lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Mies kiistää.

15.9.2011 Anneli Auer kertoo Apu-lehdessä, että hänen lapsensa ovat sepittäneet satuja ja valehdelleet Auerin väkivaltaisuudesta.

16.9.2011 Anneli Auer vangitaan todennäköisin syin epäiltynä raiskauksesta ja useista hyväksikäytöistä. Uudet rikosepäilyt eivät liity Ulvilan murhajuttuun. Auer kiistää. Uusi käänne yllättää kaikki.

20.9.2011 Ex-miesystävän tausta paljastuu väkivaltaiseksi. Mies on tuomittu kesällä 2010 poikansa pahoinpitelystä. Oikeuden mukaan tapaus oli vain jäävuoren huippu.

Poliisi asettaa puolustusasianajajat Juha Mannerin ja Miikka Hakasen harvinaiseen ilmaisukieltoon kaikissa Aueria koskevissa asioissa.

23.9.2011 Satakunnan Kansan mukaan Anneli Aueria ja helsinkiläistä yrittäjää vastaan on olemassa kiistaton kuvatallenne. Poliisi ei vahvista väitettä.

27.9.2011 Oikeus jatkaa Auerin ex-miehen vangitsemista. Miehen asianajaja Miikka Hakanen jakaa miehen puolesta tämän kirjoittaman kirjeen muutamalle tiedotusvälineelle. Kirjeessä mies vakuuttaa syyttömyyttään.

30.9.2011 Alibin poliisilähteen mukaan seksuaalirikoksiin liittyvä näyttö perustuu vangitun taksiyrittäjän tietokoneelta löydettyyn materiaaliin. Mies itse sanoo aineiston olevan peräisin pornosivustoilta.

1.10.2011 Oikeus jatkoa myös Anneli Auerin vankeutta. Hän vaati päästä vapaaksi tutkintavankeudesta.

6.10.2011 Oikeus määrää Auerin ex-miesystävän omaisuutta hukkaamiskieltoon enintään noin 27 000 euron arvosta.

13.10.2011 Poliisi toimi väärin vangittuna olevan Auerin ex-miesystävän kotietsinnässä, katsoo käräjäoikeus. Oikeuden mukaan miehen ei annettu tilaisuutta olla läsnä, kun poliisi teki kotietsinnän hänen luokseen.

18.10.2011 Auerin ex-miesystävän vangitsemista jatketaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Mies vaati oikeudelta tutkintavankeudesta vapauttamista.

27.10.2011 Helsingin Sanomien mukaan Auerin ex-miesystävän asianajajaa Miikka Hakasta epäillään salassapitorikoksesta. Rikosepäily liittyy lehden tietojen mukaan kirjeeseen, jonka Hakanen jakoi tiedotusvälineille syyskuun lopussa.

15.11.2011 Auerin ex-miesystävän vangitsemista jatketaan jälleen. Epäillyt rikokset laajenevat. Miestä epäillään yhden sijaan kahdesta törkeästä raiskauksesta. Lisäksi miestä epäillään muistakin rikoksista.

25.1.2012 MTV3 Uutiset kertoo, että Anneli Aueria epäillään myös eläinsuojelurikoksesta. Auer kiistää.

8.2.2012 Anneli Aueria koskevien rikosepäilyjen syyttäjä Jouko Saario eroaa puolueettomuusepäilyjen vuoksi, kertoo Satakunnan Kansa. Hän totesi esitutkintavaiheessa Iltalehdelle, että ”näyttää siltä, että syytteet nostetaan”.

11.2.2012 Poliisi saa valmiiksi poikkeuksellisen työlään esitutkinnan ja juttu siirtyy syyteharkintaan.

15.2.2012 Uudeksi syyttäjäksi määrätään myös Bodom-jutussa syyttänyt kihlakunnansyyttäjä Heli Haapalehto, kertoo Satakunnan Kansa.

15.2.2012 Kihlakunnansyyttäjät Paula Pajula ja Heli Haapalehto nostavat syytteet Aueria ja hänen ex-miesystäväänsä vastaan lukuisista väkivalta- ja seksuaalirikoksista. Syytekohtia on kaikkiaan 21 kappaletta.

17.2.2012 Anneli Auer ja ex-miesystävä vaativat oikeudelta vapauttamista tutkintavankeudesta. Auerin asianajaja Juha Mannerin mukaan esitutkinta on päättynyt, eikä "karkaamisvaaraa" ole.

17.2.2012 Turun oikeustalolla järjestetään aikataulun suunnittelupalaveri, Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta kerrotaan.

29.2.2012 Jutun käsittelyn on määrä alkaa oikeudessa. Syyttäjät ennakoivat, että juttu käsitellään suljetuin ovin.
http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/ ... e-kaanteet

Linkissä enemmänkin uutisia, joita ei liene tarpeellista kopioida tänne.
"On täysin luonnollista, että näinkin moniulotteinen ja monimutkainen todellisuus ennemmin tai myöhemmin vastaa täydellisesti sepitettyä vastinettaan."
Post Reply