Kansakunnan olohuone (2009)/Jarl Sörensen

Rekisteröityjen käyttäjien yhteinen julkinen muistilehtiö sekä kysymys- ja vastauspalsta
Forum rules
Foorumin ketjuihin voi tallettaa yhteiseen muistiin kiinnostavia asioita, kysellä ja vastata kaiken ollessa läpinäkyvää
Post Reply
User avatar
Queen
Posts: 2127
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:42 am

Kansakunnan olohuone (2009)/Jarl Sörensen

Post by Queen » Mon Apr 03, 2017 9:11 am

Oletteko katsoneet koskaan 2009 ilmestynyttä Jukka Kärkkäisen dokumenttia Kansakunnan olohuone?
Se on hyvin yksinkertaisesti toteutettu filmi siitä, mitä ihmiset tekevät kun eivät oikeastaan tee yhtään mitään. Henkilöitä on kuvattu heidän kotioloissaan ihan tavallisina päivinä.

Miten tämä liittyy rikospalstaan? Sikäli, että yksi kuvattavana olevista oli Jarl "Jalle" Sörensen, pastori koulutukseltaan, mutta siviiilissä hän tutki JFK:n murhaa ja oli salaliittoteorian kannalla.
Hänen mielestään ampujia oli useita ja lopullisen hengen vieneen laukauksen ampui Kennedyn autonkuljettaja. Voisi joskus lisätä hänen mietteitään tuonne JFK-ketjuun.
Sörensenillä on hyvin värikäs tausta. Hän mm. ehti seurustella itseään 26 vuotta nuoremman venäläisnaisen kanssa. Tämä nainen surmattiin kotiinsa ja epäilykseksi jäi, oliko hän kenties KGB:n agentti.

Mutta tuosta dokumentista - millainenhan siitä tulisi, että panisi itsekin kameran olohuoneen nurkkaan ja jos sen vielä onnistuisi unohtamaan? Mitä kaikkea sitä itse tulee touhuttuakaan? Itselläni on tapana hypätä vähän väliä tekemässä jotakin pikku askaretta kesken tv:n katselun.

Tämä Sörensen muutti tämän dokumentin aikana. Hän yleensä kotona ollessaan vain istui suuressa nojatuolissa olohuoneessa. Toiset tekivät hänen puolestaan muuton, hän ei tainnut itse rikkaa ristiin panna asian hyväksi. Lopulta hänen tuolinsakin piti siirtää uuteen asuntoon. Piti Sörensenin sentään nousta ylös ja siirtyä uuteen asuntoon. Siellä hän osoitti tuolilleen paikan ja vajosi siihen heti istumaan huokaisten tyyliin: Kyllä nämä muutot ovat sitten raskaita! :D

Eräs mies avasi sydämenasioitaan keittiössään. Hän oli pannut liedelle paistinpannun ajatuksenaan tehdä ruokaa. Hän kuitenkin istahti pöydän ääreen kameran kuvatessa häntä. Tässä hän selitti sitten tuntemuksiaan. Kuinka ollakaan takana oleva paistinpannu kärysi ja vähällä oli, ettei koko kämppä palanut miehen selän takana ilman, että hän itse huomasi mitään ennen kuin keittiö oli sakeana savusta. Mies kiroili raskaasti, avasi ikkunan ja leyhytteli savua pyyheliinalla. :mrgreen:


Post Reply