Koronavirus

Rikos- ja aiheeseen sopivat uutisoinnit.
Forum rules
Merkittävän tuntuisille uutisille on suotavaa luoda oma ketju.
Post Reply
monoliitti
Posts: 1252
Joined: Tue May 30, 2017 5:04 pm

Re: Koronavirus

Post by monoliitti »

Uuden koronavirusmuunnelman on ennustettu olevan jouluna Suomessa vallitseva. Lähipäivinä selvinnee pystyvätko rokotteet suojaamaan siltä. Jos eivät tehoa ,niin voi talvi olla kaaottinen . Uusi rokote saataneen kehitettyä ja jakeluun aikaisintaan keväällä
User avatar
härkä
Posts: 7649
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:26 am
Location: Laidun

Re: Koronavirus

Post by härkä »

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b6c2 ... a2441eea8a
MTV: Koronarokotevastaisille jaettu salaista alennuskoodia Kärkkäiselle
Koronarokotevastaisella kanavalla on jaettu koodia, jolla saa Kärkkäiseltä alennushintaisen tulostimen esimerkiksi rokotevastaisten tarrojen tulostamiseksi, kertoo MTV.
Salaisella Telegram-kanavalla on jaettu Kärkkäisen alennuskoodia, joka toimii, uutisoi MTV.Salaisella Telegram-kanavalla on jaettu Kärkkäisen alennuskoodia, joka toimii, uutisoi MTV.
Salaisella Telegram-kanavalla on jaettu Kärkkäisen alennuskoodia, joka toimii, uutisoi MTV. ISMO PEKKARINEN / AOP

Koronarokotevastaisella Telegram-kanavalla on MTV:n tietojen mukaan jaettu tavaratalo Kärkkäisen antamaa koodia, jolla saa 20 prosentin alennuksen Brother-merkkisestä etikettitarratulostimesta.
MTV:n mukaan 8. joulukuuta lähetetyn viestin on lukenut yli 300 henkilöä. Kärkkäinen lähettää kanavan seuraajille viestissä myös terveiset.
Kanavalla on tuhat seuraajaa, ja siellä jaetaan rokotevastaisia tarrapohjia, joita ihmisiä kehotetaan tulostamaan ja liimaamaan julkisille paikoille. Koronarokotetta kuvataan muun muassa ”lasten pahoinpitelyksi.” Lisäksi kanavalla on jaettu sijainteja ja valokuvia tarroista, MTV kertoo.

MTV:n mukaan vaikuttaa siltä, että koodi on luotu vain kyseiselle joukolle, sillä se on tismalleen sama kuin ryhmittymän nimi. Koodi on testattu, ja se toimii. Koodi on ilmeisesti ollut olemassa jo pidempään.
Yhtiön johto ei ole kommentoinut asiaa MTV:lle. Tulostinyhtiön vastaava John Manelius kertoo jutussa, että tapaus aiheuttaa toimenpiteitä. Hän ei ollut asiasta tietoinen.
Uutisoimme syksyllä, että Juha Kärkkäinen kehotti sisäisessä viestissä henkilökuntaansa pidättäytymään koronarokotuksista. Tavaratalojohtaja on koronapandemian aikana jakanut aktiivisesti koronatoimia ja -rokotteita vastustavia mielipiteitään sosiaalisessa mediassa. Lokakuussa hän ilmoitti lopettavansa poliittisten mielipiteiden julkaisemisen.


Tartuntataluvut nousevat ja toisaalta on tuota.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.
User avatar
-Uta-
Posts: 5165
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Re: Koronavirus

Post by -Uta- »

Koronatapaukset, sairaalahoidon tilanne ja kuolemat
https://www.thl.fi/episeuranta/tautitap ... artta.html

THL raportoi koronatapauksista (COVID-19) keskeisiä tietoja. Tälle sivustolle on koottu omille välilehdilleen tietoa taudin tapaus- ja testimääristä, ilmaantuvuudesta ja kuolemista. Tietokokonaisuus on suunnattu ensisijaisesti kansalaisten ja median käyttöön. Tämä sivusto korvaa THL:n koronakarttapalvelun 15.12.2021 alkaen.

---

Tartuntatautirekisterin COVID-19-tapaukset
https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/epir ... tshcddaily

Koronavirustapaukset, testit ja kuolemat päivittäin ja alueittain. Taulukossa esitetään tietoja päivittäisistä covid-19-tapausmääristä, testausmääristä ja covid-19-tautiin liittyvistä kuolemista. Tietoja on mahdollista tarkastella koko Suomesta tai yksittäisestä sairaanhoitopiiristä. Tiedot tautiin liittyvistä kuolemista ovat saatavilla koko maasta. Tietojen lähteenä on valtakunnallinen tartuntatautirekisteri sekä laboratorioiden erikseen THL:lle ilmoittamat testausmäärät. Tiedot ovat saatavilla myös kuutiomuodossa. Sivun aineisto päivittyy arkipäivisin.
User avatar
härkä
Posts: 7649
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:26 am
Location: Laidun

Re: Koronavirus

Post by härkä »

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008370902.html
Itävallassa koronarokote pakolliseksi kaikille 18 vuotta täyttäneille – IS seuraa
Tähän artikkeliin päivittyy uusimmat tiedot koronatilanteesta maailmalla ja Suomessa.

Päätapahtumat
28.1. 11:47
Suomessa todettu 4 766 uutta korona­virus­tartuntaa
27.1. 12:07
Suomessa on raportoitu tänään 6 271 uutta koronavirustartuntaa
24.1. 13:19
THL: Suomessa raportoitu 22 520 uutta koronatartuntaa
21.1. 12:02
Suomessa raportoitu yli 10 700 uutta koronavirustartuntaa
21.1. 10:35
Viranomaisten asettamasta koronaeristyksestä luovutaan kokonaan monin paikoin

Itävallassa koronarokote pakolliseksi kaikille 18 vuotta täyttäneille

Itävallassa tuli lauantaina voimaan paljon vastustusta herättänyt laki, joka tekee koronarokotteen ottamisesta pakollisen kaikille 18 vuotta täyttäneille.
Maaliskuun puolestavälistä alkaen lakia rikkovat voivat joutua maksamaan jopa 600–3  600 euron suuruisen sakon. Sakon maksamiselta voi välttyä, jos hankkii rokotuksen kahden viikon kuluessa sakon saamisesta.
Vastaavaa rokotepakkoa ei ole käytössä missään muussa Euroopan unionin maassa.

Samaan aikaan kun useissa Euroopan maissa rajoituksia on höllennetty, Itävallan hallitus on koventanut toimia omikronmuunnoksen nopean leviämisen vuoksi. Rokottamattomilta on jo Itävallassa pääsy kielletty ravintoloihin, urheilu- ja kulttuuritapahtumiin.
Yhdysvalloissa on puolestaan rekisteröity jo yli 900  000 koronaan liittyvää kuolemaa, selviää Johns Hopkins -yliopiston seurannasta.
Luku on noussut sadallatuhannella joulukuun puolivälistä lähtien.

STT

Ote linkistä.
Mielenkiintoinen ratkaisu. Mielestäni hyvä sellainen, jollei rokottamuudelle ole jotakin es. terveydellistä suoraa riskiä.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.
Post Reply