Juuri nyt!

Rikos- ja aiheeseen sopivat uutisoinnit.
Forum rules
Merkittävän tuntuisille uutisille on suotavaa luoda oma ketju.

Mies löytyi kuolleena satama-altaasta Helsingissä

Postby Seeking » Sat Jan 06, 2018 12:39 pm

Kuten olen useasti ilmaissut niin tälle alueelle pitää saada kunnon kamerakattaus ja mielellään reaaliaikainen valvonta, niin paljon nuoria miehiä tuo meri näillä kulmilla imee.
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/arti ... gs.gqpKVmc
Aikuinen mieshenkilö on löytynyt kuolleena satama-altaasta Helsingin Jätkäsaaressa.
Päivystävän palomestari Sami Lappalaisen mukaan hätäpuhelun soitti hotelli Clarionin henkilökunta. Pelastulaitos sai hälytyksen tapahtumasta hieman vaille 11 aamupäivällä.
Lappalainen ei kommentoi, kuinka kauan henkilö oli ollut veden varassa. Silminnäkijä ei Lappalaisen mukaan ollut ainakaan nähnyt henkilön putoamista mereen.
Pinnalta ei pysty arvioimaan, onko hän elossa vai menehtynyt vai onko kenties ollut jo pohjassa ja noussut sitten pintaan.
Mies oli löydettäessä kuolleena, eikä häntä voitu pelastaa.
– Hän oli eloton, kun hänet nostettiin vedestä. Mitään ei ollut enää tehtävissä, Lappalainen kertoo. Poliisi tutkii asiaa.
.
Tästä muoti-ilmiöstä pitäisi ehdottomasti päästä eroon oli syy mikä tahansa!
Seeking
 
Posts: 302
Joined: Wed Feb 24, 2016 2:46 pm

Re: Juuri nyt!

Postby monoliitti » Sat Jan 06, 2018 7:16 pm

Helsingin kaupunkisuunnittelussa on ahnehdittu liikaa , täyttämällä rantoja ja rakentamalla torimaista tasoa lähes laiva syvyyteen asti. Luonnon rantaan ei kaaduta. Eiköhän kaiteita ilmesty kun hukkumiset jatkuvat. Kameroista ei taida olla apua.
monoliitti
 
Posts: 269
Joined: Tue May 30, 2017 4:04 pm

Re: Juuri nyt!

Postby Pk_etsijä » Sun Jan 07, 2018 2:56 pm

Kuinkahan mones tapaus jo, kun tuolta hietalahden altaasta on kroppa löydetty tai joku sinne hukkunut, em viimeiset pari kolme katoamistapausta. Humalass ahelppo lipsahtaa veteen tai joutua tönäistyksi. Ikävää.
Pk_etsijä
 
Posts: 108
Joined: Wed Nov 23, 2016 10:06 pm

USA:n erikoisjoukot

Postby will » Fri Jan 12, 2018 7:47 pm

Iltapäivällä satuin näkemään Time-lehden numeron kuukauden takaa, 11 December 2017. Kansijuttuna olivat USA:n erikoisjoukot maailmalla. Artikkelin kartan mukaan niitä on myös Suomessa, joten kiinnostuin.

USA vetää perinteisiä joukkojaan kotiin, samalla lisäten näitä erikoisjoukkoja, jotkä nykyään pääasiassa kärsivät maan miestappiot. Joukot ovat mm. Navy Seal ja Green Barets tunnusten alle pari vuotta kohteeseen erikoiskoulutettuja 12 henkilön ryhmiä, jotka vuorotellen ovat kuusi kuukautta kotimaassa ja saman verran kohteella, missä osallistuvat esim. paikalliseen elinkeinoelämään. Euroopassa oli viime vuonna n.11000 tällaista sotilasta, mm. kaikissa isoissa EU-maissa, Ukrainassa ja Pohjoismaissa, mutta ei Baltian maissa, missä kuitenkin on Abrams-tankkeja perinteisten joukkojen tukena.

Näillä erikoisjoukoilla on valmius aseelliseen toimintaan, jonka eräänä tarkoituksena on kitkeä liiaksi levottomuutta aiheuttavia pesäkkeitä kohdemaassa tai sen lähistöllä. Montako tällaista koulutetuista lihaskimpuista koostuvaa ryhmää meillä Suomessa mahtaa olla, ja mitä pesäkkeitä ne pitävät silmällä: Venäläisten omistamia kiinteistöjä, pikku-mogadishuja vai ns. isänmaallisia ryhmiä perinteisen maanpuolustusharrastuksen ulkopuolella? Ihmettelen vähän. Tavallinen suomalainen saa toistaiseksi omistaa ilmakiväärin ja jousipyssyn sekä kohta ajaa vain satelliittiseuratulla autolla. Nämä valiosotilaat ovat normaalisti vähintään yhtä liikkuvia ja tulivoimaisia kuin parhaat puolustusvoimien erikoisjoukot. Mikä niiden rooli on? Tarkoitetaanko Suomen kohdalla USA:n kanssa pidettyjä yhteisiä sotaharjoituksia vai ovatko ne valmiudessa lähteä Tallinnaa puolustamaan? Toki Time-lehti on voinut erehtyä varjostamaan kartalleen Suomen erikoisjoukkojen kohdemaaksi. Mitään Suomea koskevaa ei artikkelissa ole kerrottu.

Image

http://time.com/5042700/inside-new-amer ... =sr-link3d

Kansallinen turvallisuus on mielestäni tärkeä asia. Kunhan vain rauha säilyisi, naapurien kesken ja maan sisällä.

Edit: Ainakin jotkut merijalkaväen sotilaat opettelevat Lapissa hiihtämään, nousemaan avannosta jäälle ja muita talvisia sotilaan taitoja. Koulutusta, erityisesti ajattelutapaan.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005522182.html
User avatar
will
 
Posts: 1775
Joined: Tue Oct 11, 2011 10:47 am

Ugandassa murhattiin suomalainen ja ruotsalainen mies

Postby will » Tue Feb 13, 2018 11:33 pm

Ugandassa viime viikolla hotellihuoneesiinsa murhatut suomalainen ja ruotsalainen mies saattoivat joutua ryöstön uhreiksi, missä yhteydessä he saivat liikaa huumaavia aineita. Suomalaismies oli mukana ministeri Suvi Lindenin seuruessa. Hänen tarkoituksensa oli tunnustella markkinoita Patrian sotakalustolle Ugandassa ja Mosambikissa valmistajalta saamansa kirjallisen luvan nojalla.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005565334.html
Reussin mukaan uskottavalta kuulostaa se, että ugandalainen rikollisryhmä olisi virittänyt suomalaismiehelle ansan, jossa tämän annettiin ymmärtää pääsevän tapaamaan korkea-arvoista ugandalaista turvallisuusviranomaista.

Reussin mukaan Ugandassa tunnetaan tapauksia, joissa huijauksen ja ryöstön kohteena oleva ulkomaalainen mies on löydetty hotellista kuolleena huumausaineiden yliannostukseen.

”Luulen, ettei kukaan välttämättä edes tarkoituksellisesti tappanut häntä”, Reuss sanoo. ”Ehkä häneltä haluttiin ryöstää rahat, ehkä hänet huumattiin, ja jokin meni pieleen. En usko, että tapauksen takana on suurta salaliittoa.”
User avatar
will
 
Posts: 1775
Joined: Tue Oct 11, 2011 10:47 am

Re: Juuri nyt!

Postby Eks-EkstroVertti » Wed Feb 28, 2018 1:20 am

Avon repus approt, noki peltoon. Oot Lepikon Torppa, supernova.

Et ympärillesi nää
Kuinka korkeat mäellä nousee puut
Ja kaikki valoa hengittää

Isit tärisi. Parittelu ruletti. Rapisi rättisi
Isi äkkää: rääkkäisi
Piri, Sion. No. Isi, R.I.P.
Eks-EkstroVertti
 
Posts: 917
Joined: Mon Mar 20, 2017 10:45 pm

Previous

Return to Just nyt