Ulvilacase

User avatar
Rinde
Posts: 905
Joined: Thu Aug 08, 2013 9:58 am

Re: Ulvilacase

Post by Rinde » Thu Nov 01, 2018 7:06 pm

DC:n esille kaivamiin asioihin löytynee joskus järkeenkäypä selvitys. Itselleni tulevat mieleen vain puhkeen äänitetyt kasetit (katki kasette puhkekeskus ?). Olettamuksia siitä, miten teknisesti on mahdolllista hoitaa häkepuhelu pistämällä kasetti soimaan olen varmasti kelaillut muutamiakin vaihtoehtoja menneinä viitenä vuotena. Nurkassa soiva ghettoblasteri ei ole vaihtoehto. Vaihtoehdoksi tarvitaan jotain, millä mennään "linjoille" muuten. Tästä teemasta uniikein kokemus itselläni on poikani toimeliaisuus, joka kohdistui Play Stationiin ja mikä sen jälkeen oli mahdollista. (Rikos on vanhentunut).

Mutta jos AA:n tai neuvonantajan kätöseen ei "hitsipilli" tai kolvi ole istunut, niin sitten haetaan vaihtoehtoja vaikka sanelukoneesta ynnä kakkos- ja kolmospuhelimesta. Linjoja löytyy.

Vanhin lapsi on AA:n veljen kertoman mukaan kunnostautunut kysymällä vankilavisiitillä äidiltään, että "Meniks se lavastus läpi?". Aika rankka kysymys peilaten siihen, että tyttö oli myös halukas tappamaan kaikki sukulaisensa (äänikuuntelu kodissa).

Joku voisi työntää päänsä p.....seen koskien ilmaisua teoria suhteessa Ulvila caseen. Mitään teorioita eivät ole omat subjektiiviset olettamukset tai kuvitelmat. Teoria perustuu tieteeseen ja sen pohjalta voi asettaa hypoteeseja, jotka kenties todennetaan empiirisen tutkimuksen keinoin tai sitten ei.

Muutamankin kanssa voisin käydä keskustelut koskien tieteellisen tutkimuksen metodologiaa olipa kyseessä kvantti tai kvali.
There is more stupidity than hydrogen in the universe, and it has a longer shelf life. Frank Zappa.


Kaljaloota
Posts: 256
Joined: Sat Apr 26, 2014 5:16 pm
Location: Lähikauppa
Contact:

Re: Ulvilacase

Post by Kaljaloota » Tue Nov 06, 2018 10:38 am

Eks-EkstroVertti wrote:
Wed Oct 31, 2018 11:16 pm
DC:n suhinat ovat virkistävä lisä, joten saan kai ottaa osaa typeryyskisaan: olen siinä myös omasta mielestäni lahjakas. Voisi olla, että Auer soitti hätäpuhelun aikana kännykästä lankapuhelimeen kiinni teipattuun toiseen kännykkään, josta ääni kantautui mikin kautta Häkeen. Näin ollen hän pystyi liikkumaan siellä sun täällä koko puhelun ajan ja silti puhelu rekisteröityi lankapuhelimesta soitetuksi. Kolmas kännykkä lisätään uhrin rinnan päälle toitottamaan äänitettyjä tuskanhuutoja. Lopuksi kännykkä-trio vedetään pöntöstä alas. En vielä tiedä, miten tämä teoria suhteutuu äänimaailma-analyyseihin ja kokonaisuuteen yleensäkään, mutta eiköhän vaan kummasti jotenkin. Lisää suhinoita, kiitos.
Jotakin ongelmia oli linjojen kanssa "miten mä pääsen linjoil".

Eks-EkstroVertti
Posts: 1729
Joined: Mon Mar 20, 2017 10:45 pm

Re: Ulvilacase

Post by Eks-EkstroVertti » Tue Nov 06, 2018 11:39 am

^No siten hän pääsi linjoil, justiinsa. Oon paljon typerimpiäkin ehdotuksia lukenut joten ei kai tämä omani (sori teoria-sanan käytöstä) sitten oikeuttanut DC:n mielestä lisäsuhinoihin. Mun mielestä DC:n kirjoittelut ovat hyvin asiallisia verrattuina moniin muihin. Litterointeja ei nyt minään ylimpinä totuuksina muutenkaan voi pitää. Niiden sisällön merkitys voi muuttua radikaalistikin, jos vaikka lisää pointin johonkin väliin tms.
5. pyörä Retkellä
Puute on, jäi vielä
Se pijan orgia t-
odistant siis en niissä
Jallun Mailaa
Sepi nuoli. ekstro a-
rmas sai ja. ja sepä sen eks Kaa-
rinassa
Leirimaal %

Sit tärisi: Paritteluruletti rapisi. Rättis
isi äkkää: Rääkkäisi

monoliitti
Posts: 507
Joined: Tue May 30, 2017 4:04 pm

Re: Ulvilacase

Post by monoliitti » Tue Nov 06, 2018 12:36 pm

Edellä mainittuun typeryyskisaan syvemmin oallistumatta katsoisin ,että DC pitäisi esittää tutkimuksensa joillekkin ääni-asiantuntijoille (ehkä esittänytkin). Nyt äänikeskustelu polkee paikallaan.
DC tutkimukset liittyvät taustanauha ideaan, joka taas olisi versio Auerin tekemästä suunnitellusta murhasta , johon en jaksa uskoa. Sen sijaan riidasta syntynyt surma on tyypillisiä suomalaisia väkivaltarikoksia.

Eks-EkstroVertti
Posts: 1729
Joined: Mon Mar 20, 2017 10:45 pm

Re: Ulvilacase

Post by Eks-EkstroVertti » Wed Nov 28, 2018 9:47 pm

^ Nyt on näemmä V löydetty jo Jukka Lahden päästäkin. Tuplana, ellei nelinkertaisena peräti. :roll:
5. pyörä Retkellä
Puute on, jäi vielä
Se pijan orgia t-
odistant siis en niissä
Jallun Mailaa
Sepi nuoli. ekstro a-
rmas sai ja. ja sepä sen eks Kaa-
rinassa
Leirimaal %

Sit tärisi: Paritteluruletti rapisi. Rättis
isi äkkää: Rääkkäisi

Kaljaloota
Posts: 256
Joined: Sat Apr 26, 2014 5:16 pm
Location: Lähikauppa
Contact:

Re: Ulvilacase

Post by Kaljaloota » Sat Dec 01, 2018 7:58 am

Mennyt yö 1.12. 2006- 2018, eli vuosipäivä tässä taas, mahtaa murhaajalla olla hyvä mieli? Vai mennäänkö napeilla, että päänuppi pysyy kasassa?

User avatar
Rinde
Posts: 905
Joined: Thu Aug 08, 2013 9:58 am

Re: Ulvilacase

Post by Rinde » Wed Dec 12, 2018 8:32 am

Tuota, tuota.

Huoneessa on tapahtunut henkirikos. Sieltä täältä löytyy uhrin verta niin seinistä kuin lattialta yms. On vereentyneitä kengänjälkiä ja verisiä lääpintöjä seinissä.

Miten päättelet näistä verijäljistä, että tekijän täytyy olla joku muu kuin henkilö X tai peräti nimeltä mainittu Y?

Et niin sitten millään. Ainoastaan voi esimerkiksi ihmetellä, että mitens tässä kohtaa on vaikkapa hanskojen jäljet, kun on melko erikoista, että juuri siihen kohtaan olisi murhamiehen käsi osunut.

Samat uhrin veren tekemät jäljet sitä surmapaikkaa koristavat tekijästä riippumatta. Kätisyydestäkään ei voi varmoja väittää. Kengännumero kengän jälkien perusteella? Joo. Omani on 39-40, mutta hyvin sopivat koipeen myös puolison kengät numeroa 44, joilla äsken lonksuttelin käydä postilaatikolla aamuaviisia hakemassa. Toisaalta runnomallakaan en saa mahtumaan jalkoihin koon 36 kenkiä tai pitäisi koko ajan varvistella. Hiton hankalaa, jos pitää yrittää tajuissaan ja pystyssä olevaa ihmistä teurastaa samalla liikehtien. (Jesaria voisi tietty ehdottaa apukeinoksi jos kyseessä olisivat muut kuin ns. maiharit).

Loogisen ajattelun diplomimestareina itseään pitäviltä puuttuu joskus käytännön järki tai sitten ollaan sokeita oman päättelyn perustana olevien tosiasioiden suhteen.

Asiahan olisi tietysti eri, jos rikospaikalta löytyisi murhaajan verta tai jotain muuta, mistä voidaan tutkia DNA. Ei pirskatti tässä keississä vaan ole löytynyt. Ihme homma. Yltä päältä verinen rosvon näköinen ranteensa viillellyt naapurin mies kuitenkin asialla väittävät muutamat.

Rikospaikan eristys? Tarviiko edes kysyä.
There is more stupidity than hydrogen in the universe, and it has a longer shelf life. Frank Zappa.

Post Reply