Muistiinpanoja ymv AA:n maailmankäsityksestä

Post Reply
User avatar
Tara
Posts: 3471
Joined: Fri Jun 08, 2012 8:14 am

Muistiinpanoja ymv AA:n maailmankäsityksestä

Post by Tara » Sat Mar 07, 2015 10:38 pm

Minua on jäänyt vaivaamaan se, kun minfossa nyt 'Auer-asiantuntijana' esiintyvä nimimerkki (jolla on hallussaan salattua materiaalia kuten´Jukka Lahden ruumiinavaustilanteesta otettuja kuvia patologin pöydällä, joista jonkun on myös laittanut esille), veti aikanaan johtopäätöksen, että Annelin veli on 'tunnustuksellinen uskovainen'.

Naakka:
Tein joskus vuosia sitten tuosta tiivistelmän. Arvelin tuolloin kertomuksen perusteella, että Ari on "tunnustuksellisesti uskovainen". Hänen kertomuksensa oli hyvin lyhyt ylipäätään, koska ei juurikaan ollut Annelin tai Jukan kanssa tekemisissä:”Jukalla oli negatiivinen suhtautuminen uskontoon”. Veli kertoo Jukan suuttuneen, kun lapset lauloivat uskonnollisia lauluja. Kertoo Annelin kertoneen ”Paholaisen poika” –syytteistä, 6.6.66 klo 6 –syntymäajasta sekä välikohtauksesta Porin golf-kentällä. ”Tämä oli jotain 666 asiaan liittyvää”.
”Muistojuhlassa Jukan velipuoli tuli juttelemaan, että Jukka oli lähentynyt Jumalaa”.

 Veljen lyhyehköstä kertomuksesta yli puolet on erilaisia uskontoon liittyviä asioita. Ko. velipuolen taas tiedetään antaneen Jukalle helluntailaisten kirjan, josta Jukka oli suuttunut. Sekä Auerin veli, että Jukan velipuoli vaikuttavat ”tunnustuksellisesti” uskovaisilta. Voisiko tällainen ilmapiiri vaikuttaa lasten kertomuksiin saatananpalvonnasta yms?

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?p=640836#p640836
Linkistä kannattaa lukea pari sivua eteenpäin, jos asia kiinnostaa. Siellä kuitenkin Anneli Auerin omat puheet käännetään hänen veljeään vastaan. Siis jotain niin hölmöä..

Auerin veli on tarkentanut kysymystä sisarensa maailmankäsityksestä. Anneli Auer on kertonut veljelleen ns 'universaalista uskonnosta', maininnut mm että oli asiaa selvittänyt myös peite-Sepolle ja tehnyt selväksi, että se ei ole varsinaista saatananpalvontaa.

Yllä mainittu 'velipuoli'(minfosta lainaamassani postauksessa), siis Jukan velipuoli, oli 'pastori', ja hän oli tullut sukuun mukaan vasta Lahden isän hautajaisten yhteydessä 1989 (tällöin oli tullut ilmi, että joku velipuoli oli edes olemassa). Jukalla ei ollut tähän sukulaiseensa mitään lähempää kontaktia, vielä vähemmän läheinen tämä pastori on ollut Anneli Auerin veljelle. On aika hulvaton väite, että jos tämä velipuoli, 'pastori' (en tiedä missä uskonnollisessa vähemmistössä, pappi ei kuitenkaan ollut) on Jukan hautajaisissa käynyt puhuttelemassa Auerin veljeä, pohtimalla jotakin itselleen tyypilliseen sävyyn (uskovaisena, sama velipuoli, jonka antamasta joululahjakirjasta Jukka ei ollut ihastunut), niin tästä voisi sitten vetää johtopäätöksiä Auerin veljen vakaumuksesta.
(lisäsin ja oikaisin edelliseen kappaleeseen jääneitä puutteita)..rasittavaa kun ei viitsi käyttää ihmisten oikeita nimiä, ja puhuu jonkun veljestä ja jonkun toisen velipuolesta jne.. :?

Laulu, jota esikoinen (eivät 'lapset', kuten Naakka väittää) oli vierailulla laulanut ja josta Jukka ei ollut pitänyt, ei ollutkaan uskonnollinen eikä edes hepreaa vaan ihan jotain mongerrusta, Auerin veljen ilmaisu) ei uskonnollinen ollenkaan, kuten veli hovissa 2014 (tai käräjillä 2), kertoi että hänelle oli myöhemmin selvinnyt asian oikea laita.

Minusta on hassua, että Auerin veli leimattiin 'hihhuliksi' sen takia, että on kertonut sisarensa oudoista puheista. Minusta Anneli Auer itse vaikuttaa enemmän jonkin lajin uskovaiselta kuin veljensä. Auer itse on tuota kuus-kuus-kuus-lukusarjaa ja paholais-puheita toistellut. Myös lapset ovat kertomuksissaan tuoneet asian esille. Mutta annelistit leimasivat veljen 'hihhuliksi' tai 'uskovaiseksi hörhöksi' ja lapset valehtelijoiksi. Kuten useimmat jo tietävätkin.

Epäilen suuresti, että ovat Auerin puolustajat erehtyneet.

Tästä syystä avasin tämän uuden topicin. Tähän ketjuun voi laittaa talteen sellaisia surmaan tai seksirikokseen liittyviä asioita, joissa mahdollisesti on viittauksia AA:n maailmankatsomukseen.

----- jatkuu
Last edited by Tara on Sun Mar 08, 2015 4:44 pm, edited 1 time in total.
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...


User avatar
Tara
Posts: 3471
Joined: Fri Jun 08, 2012 8:14 am

Re: Muistiinpanoja ymv AA:n maailmankäsityksestä

Post by Tara » Sat Mar 07, 2015 10:57 pm

Mitään tarkempaa ei AA:n maailmankuvasta tiedetä muuta kuin se, mitä veljen käräjillä ja hovissa antamista lisätiedoista voi päätellä. Hänen sisarensa maailmankuva perustuu 'universaaliin uskontoon'.

Mitä jokin universaali uskonto pitää sisällään tässä tapauksessa, sitä voi tietenkin vain arvailla, koska sellaisia uskonnollisia yhteisöjä tai ryhmiä, jotka pitävät itseään universaalin totuuden haltijoina, on vaikka kuinka paljon, ovat ne sitten julkisia tai kulttuurikuoren alla eläviä ynnä muita, sellaisiakin joissa palvotaan 'itseä' ja etsitään 'omaa todellista tahtoa' (esim Tarot-korteista katsomalla) on epämääräinen mutta lukuisa joukko.

Linkissä 02 Loka 2014 on siteerattu veljen oikeudessa kertomaa seikkaa sisarensa kertomuksesta. Veljelleen on Auer kertonut (2009 syksyllä) jostakin universaalista uskonnosta, joka AA:n mukaan ei ole varsinaista saatanan palvontaa. Tämä on aika mielenkiintoista.. ei varsinaista?? hm..

Mitä Auerin maailmakuva mahtaa pitää sisällään on noussut esiin useita kertoja, alkaen v:n 2007 esitutkintakertomuksesta ja joka liittyy aikaan ennen JL:n surmaa. AA:n puheet paholaisen pojasta ja ns paholaisen luvusta kummastuttivat jo 2010, kun lukaisin ensimmäisiä kertoja etp-materiaalia. Mitä kummaa, outoa tosiaan.

Tuo kuus-kuus-kutonen voisi hyvinkin liittyä AA:n mainitsemaan 'universaalin uskontoon, ja jokin merkitys on myös sillä, että AA on itse luonnehtinut tätä maailmankuvaa siten, että se ei ole varsinaista Saatanan palvontaa. Vaan mitä?? Ei varsinaisesti, mutta jollain tavalla kuitenkin. Millä lailla? Vertauskuvallisesti? Yhtenä vertauskuvallisena elementtinä ko maailmankäsityksessä? (tässä vaiheessa istuntonauhoite 068 katkesi - istuntosalin ovet sulkeutuivat).

Uskooko AA siis Saatanaan? Ei ehkä oikeasti vaan vertauskuvallisesti, eli ole palvottu 'vertauskuvaa'? (kirjoitin nimen isolla ässällä, koska läntisessä kristillisessä käsityksessä Saatana on erisnimi jollekin mikä/joka toimii persoonana(persoonissa), ei vain 'pahana henkenä'. En nyt muista kuka mutta joku meidän kirkon tutkijoista selitti joskus esitelmäsarjassa (Yle:ssä) tätä kysymystä juurta jaksain alkaen paholais-käsitteen alkujuurista.*

Kokosin joskus minfoon lainauksia, joissa saattaa olla vihiä yhteydestä ko 'universaaliin uskontoon'. Joskus jälkiviisaus on ihan paikallaan! :)
Kannattaa myös muistaa, että v2011 tehdyn tutkimuksen mukaan 31% suomalaisita uskoo Saatanaan.

Kannattaa vilkaista myös wikiä, jos asia kiinnostaa ja ellei asian monitahoisuus ole ennestään tuttu.

Tara wrote:Onko 666 Auerin ns 'lempiluku', niitähän vilisee Auerin jutuissa eri vuosina eri yhteyksissä?

Anneli kertonut veljelleen, että Jukka oli hänelle joskus sanonut, että oli syntynyt 6.6.66 klo 6

Veli kertonut myös (14.10.2007, JPEG185): Anneli on kertonut, että joku oli tullut mini-golfkentällä ja sylkäissyt Jukkaa kasvoihin ja antanut ymmärtää, että Jukka on paholaisen poika. Tämä oli jotain 666 asiaan liittyvää.
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 2A#p561570
Nuo kaksi ovat siis vanhimmat maininnat Auerin puheista koskien paholaisen poikaa ja paholaisen lukua.

Muita on ilmennyt myöhemmin (eivät aikajärjestyksessä):
suskun kirjoituksesta (kääntänyt englanniksi esitutkintamateriaalia):
..Nearly five year’s after the murder of their dad, the children claim that their mother killed farther together with their 9-year-old sister, and that it was all pre-planned. They tell that their mother had made them to write 666 on the wall with their dead dad’s blood and ashes..(tapahtunut vuonna 2009? tai aikaisemmin) annijatta: http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 64#p561564
Olisiko susku saanut haltuunsa myös sellaista etpk-materiaalia, jonka salausta ei ole vapautettu?? Vai mistä tuokin on peräisin... salattaviksi jätetyistä lasten kertomuksistako?
Eli uudemmassa etp:ssä on jossakin kerrottu (tästä on kai ollut myös lehdissä, itse en muista oliko näistä lasten kertomuksissa joista vapautettiin n 40 sivua), että Jukan tuhkaa ja verta olisi käytetty numeroitten 666 piirtämiseen seinälle (tuhkalla ja verellä), että tämä olisi jotain mikä on sitten päätelty Saatanan palvontaa muistuttavaksi?
muuta:
Auer kotiäidit.netissä nimimerkillä Aallotar, pakinassa:..Jos olet juttutuulella, mikä estää sinua poikkeamasta vaikkapa Kotiäitien palstalla. Keksi ensitöiksesi vetävä nimimerkki kuten Kökköläjä666.. (n 2004, ehkä aikaisemmin) http://web.archive.org/web/200901070003 ... etkut8.htm
( en menisi vannomaan onko Aallotar nimimerkki 100% Auer itse vaiko joku hänen sielunsisaristaan)

Auer Perhekerhossa Vauvan 'teknisissä tiedoissa' (pakina):
.. Aluksi polttoaineena käytetään erikoisainetta, mutta kun sitä ei ole enää saatavissa, käytetään maitoa, jonka oktaaniluku on 50. Vauvan vanhetessa lisätään oktaanilukua 66,6 :een ja lopuksi 100:aan.Tiheys on äärimmäisen huono, sillä vauva vuotaa molemmista päistä,.. (vlta 2006 tai aikaisemmin)
http://www.perhekerho.net/hauskaa/20.htm

Kannattaa myös muistaa, että eräissä Saatana- käsityksissä ko hahmo rinnastettiin myös hedelmällisyyden jumalaan (keltit, arkadialainen Pan, kreikkalainen mytologia, germaaninen muinaisusko), ja että esim gnostilaisuudessa Saatanaa pidettiin maailman luojana (gnostilaisuudeksi on nimetty varmaan useaa kymmentä varhaista, eri ryhmittymää, mutta ei se mihinkään ole kadonnut, sillä tunnetua on että NEW Age-liikkeissä on paljon samoja elemnettejä, niin ja entäs joogassa??)
Kristillisissä vähemmistöliikkeissä on myös useita erilaisia käsityksiä Saatanasta.
Satanismi (joka siis ei ole varsinaista Saatanan-palvontaa - juuri niin kuin Auer lausui omasta universaalistaan) on uskonnollinen, ideologinen ja filosofinen oppi, joka käyttää Saatanan käsitettä vertauskuvallisesti. Satanistit eivät usko Saatanaan tai muihin personifioituihin jumaluuksiin, vaan satanisti on itse oma Jumalansa (wikistä osittain).

Kristinuskon (valtavirran) varhainen Saatana juontaa juurensa heprean kieleen ja juutalaiseen uskontoon - jossa ei Saatanaa ole olemassa (eikä helvettiäkään). wiki: Varhaisessa juutalaisuudessa Saatana (Šatan )oli ihmisten uskoa Jumalaan kyseenalaistava kapinallinen henkiolento, jonka juutalaisten jumala Jahve salli siksi koetella, säilyttivätkö ihmiset todella uskonsa Jahveen, vaikka hän antoi Saatanan aiheuttaa juutalaisille kärsimyksiä. Tunnetuin tällainen kertomus on Jobin kirjassa. Näin sanoo wikipedia, mutta asiaan liittyy se huomionarvoinen seikka, että mainittua Jobin kirjaa ei juutalaisuudessa lueta minään uskonnollisena tekstinä. Juutalaisuudessa Jumalalla ei ole vastustajaa. Šatan-verbi, josta sana saatana on muotoutunut, tarkoitti vain vastustamista, kiusaamista, syyttämistä jne eli 'vastustajaa' oli Jobin kertomuksessa Jumalan työrukkanen.
Wiki: (Šatan) merkitsee varsinaisesti vastustajaa, ja sitä käytetään joskus ihmisistäkin, missä tapauksessa se on suomennettukin sanalla vastustaja. Sanalla tarkoitetaan myös oikeuskielessä tuomioistuimen syyttäjää. :!: :)
Eli juutalaisuudessa Saatana on fiktiivinen, kirjallinen ja ainoastaan allegorinen henkilö Jobin kirjasta. En tiedä millä tavalla kristinuskossa tulkitaan tuo kirja, mutta sen tiedän, että juutalaisuudessa se on vain yksi 'kirjoituksista', kaunokirjallinen teos Tanakhissa, ei uskonkappale.Kysymys siitä mikä on AA:n maailmankuva, maailmankäsitys, ei tietenkään vaikuta mitään varsinaisessa asiassa, kysymyksessä murhasiko hän JL:n vai ei, eli mikä jokin maailmankuva on ei tietenkään vaikuttaisi tuomioon, jos hän sellaisen vielä saisi. Ihminen on mikä on ja puheet on puheita. Puheensa voi perua ja maailmankäsitys voi muuttua. Teot ratkaisevat, vain ne.
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...

SiSu
Posts: 131
Joined: Wed Nov 14, 2012 6:19 pm

Re: Muistiinpanoja ymv AA:n maailmankäsityksestä

Post by SiSu » Sun Mar 08, 2015 12:04 pm

Saattaa olla vain yhteensattuma, mutta mielestäni aika mielenkiintoinen sellainen, jos nyt on lainkaan yhteensattuma?

https://www.youtube.com/watch?v=c1zdb2j3_Pk

User avatar
Elizzza
Posts: 503
Joined: Tue Nov 20, 2012 8:18 pm

Re: Muistiinpanoja ymv AA:n maailmankäsityksestä

Post by Elizzza » Sun Mar 08, 2015 2:19 pm

Sieltähän se termi on kotoisin, Universal Religion.
Vaikka kaikki suurimmat uskonnot ovat universaaleja, ei ole ollut tapana luonnehtia niitä niin, vaikkapa katolisuutta tai buddhalaisuutta tai metodismia.

User avatar
Frankie
Posts: 810
Joined: Sun May 11, 2014 9:22 pm
Location: Kun lykkää tehtäviä tuonnemmaksi, on se vaara ettei sitten enää koskaan pystykään

Re: Muistiinpanoja ymv AA:n maailmankäsityksestä

Post by Frankie » Sun Mar 08, 2015 3:13 pm

SiSun laittamaa videota en jaksanut kastoa kuin muutaman kymmenisen sekuntia, alussa olevat tyypit ovat niin pöllyissä E:stä ettei tuollaista lässytystä jaksa...mistä sitten puhuivatkaan kun ei ollut edes ääniä päällä.
Mutta videosta AA:han, mitäs ne pillerit on ollut mitä äiti ei saanut syödä ??? E:tä ?? Hahah ! Pirulauti kun eivät et:ssä laittaneet AA:ta myrkkyseulan läpi.
Jos akka on luuhannut päivät pitkät netissä, on varmasti eteen tullut milloin mitäkin..ja joku siellä on voinut vaikka tarjota/suositella jotain substanssia.

Pitääkin lukasta lävitse E:n aiheuttamat pitkäaikaisvaikutukset.

Palaillaan.

Se vielä, että päädyin E:hen kun sitä tuossa selkeästi käytettiin ( naamasta näkee), raven tapaisia tilaisuuksia ja jumputusmusaa.
"Tilannehan on hyvin kiristynyt ja kun siihen lisätään ydinaseet niin eiköhän tämä koko paska kärähdä ja kohoamme ylöspäin koko saatanan sakki." (Toimittajan kysyessä, uskooko Leskinen ylösnousemukseen)

SiSu
Posts: 131
Joined: Wed Nov 14, 2012 6:19 pm

Re: Muistiinpanoja ymv AA:n maailmankäsityksestä

Post by SiSu » Sun Mar 08, 2015 7:01 pm

Yhteinen nimittäjä Annelin kanssa on Susku, joka on tehnyt lopputyönsä kyseisestä meiningistä: "Hearing Colours, Seeing Sounds feature documentary is the story of Psychedelic trance music, and its subculture"

User avatar
jemma
Posts: 860
Joined: Mon Sep 30, 2013 10:25 am

Re: Muistiinpanoja ymv AA:n maailmankäsityksestä

Post by jemma » Mon Mar 09, 2015 12:59 pm

Oletettavaa on, että nimimerkki "Aallotar" pakinoineen edustaa Anneli Aueria ja tämän maailmankäsitystä. Kyseessä ovat Anneli Auerin luotsaaman kotiaidit.net -sivuston pakinat 2000-luvulta. Lainaukset em. sivustolta webarchivesta punaisella. Linkki on pääsivulle, josta avautuu 12. pakina palkista "Äitiydestä ja elämästä"; muut pakinat saa näkymään takautuvasti "Lue edellinen osa" -linkistä.

Kyky kouluttaa ja opettaa saattaa siis näytellä jotain sivuroolia tässä kesytysteatterissa.
Auer on kouluttanut ja opettanut lapsiaan omassa kesytys-, väsytys- ja hämärrytysteatterissaan. Tämä ”kyky” on näytellyt suurta roolia Ulvila-casessa.
Tuliko kenties tehtyä joku kasvatustieteellinen syrjähyppy?
Tuli (ainakin vanhimman lapsen kohdalla).
Liiallisesta kasvatussanan viljelystä voi saada nimittäin allergisia oireita kuten hengen ahdistusta, kutisevia silmiä ja niiskuttavan nenän.
Auer luopuikin lähes kokonaan perinteisestä kasvatuksesta ja kodinhoidosta.
Ehkä ilman noita oppaita kasvavista lapsista tulee yhteiskuntakelvottomia mutta silläkin uhalla.
Osa lapsista saattaa vielä sopeutua yhteiskuntaan. Uhallakin.
Myös me olemme luonnonlapsia. Meillä on aistit, vaistot ja sydän, jolla kuunnella omaa ja lastemme sisintä
Auer on kuunnellut vain omia viettejään ja tunnustellut lastensa sisintä lähinnä Kukan ja kaalimadon avulla.
Ehkä lapsi ei saavukaan luoksemme sen takia, että me kasvattaisimme hänestä jotakin. Lapsi auttaa meitä huomaamaan oman keskeneräisyytemme ja rikkaruohot itsessämme
.
Me ulkopuolisetkin olemme valitettavasti joutuneet huomaamaan Anneli Auerin keskeneräisyyden ja osallistumaan hänen sisäisen möykkynsä purkamiseen ja sitkeiden rikkaruohojen kitkemiseen.
Olet auringon lapsi, kuun sisar, taivaan kirkkain tähti.
Sponsored by G. Bivolaru, Romanian audiovisual tantra retreats & Natha - eiku Nada - Finland.
Palaamme juurillemme ja lähdemme etsimään esiäitiemme rautaista perintöä - sitä, joka on loitontunut meistä vuosituhansien saatossa.
Hearing colours, seeing sounds.
Kaikesta uudesta ja ihmeellisestä väsähtäneiden tahmatassujen nukahdettua päiväunille voit viettää rentouttavan hetken virtuaalimaailmassa.
  • Image
Päiväkahvin sijaan nappaa sisulisää törkyisistä pornosivuista ja anna hekumoivien viettien vallata tajuntasi.
Toiset syö sisupastilleja, toiset katselee pornoa.
Keksi ensitöiksesi vetävä nimimerkki kuten Valuva kuola, Kökköläjä666 tai Örveltäjätär
Annumamma on aika räävitön.
Kunnon painiottelun jälkeen voit ehdottaa yhteiseksi kevätharrastukseksi Kitapurjeet vesille -kurssia. Siellä opetetaan raskaan sarjan äänenkäyttöä piipittämisen ja hyminän sijaan.
Tyttökin kuvasi, että ääntely takkahuoneessa ei muistuttanut ihmisen ääntä.
Älä edes yritä peitellä seinissä olevia koloja edellisiltaisen tuolienheittelysodan jäljiltä.
Eikös se heitellytkään vaan lautasia?
voit miettiä mielessäsi, mikä meissä on sitä aitoa ja mikä mm. aikakauden, kulttuurin ja länsimaisen sivistyksen tuomaa kerrostumaa tai pakkelia.

Niin voin. Auerissa ei ole mitään aitoa. Kaikki on tarkkaan opiskellun universaalin uskonnon tuomaa kerrostumaa ja pakkelia.
mene mukaan lastesi leikkeihin ja puuhiin. Pukeutukaa yhdessä vanhoihin huiveihin sekä maalatkaa kasvoihinne trulli-look.
  • Image
  • Kuva: Auer Media/Perhekerho.net, osakuva
Äläkä kitsastele vaan anna palaa. Laita lapsille pyörimään vikinglottovideo ja vie siippasi heräävän luonnon helmaan lähiönne laidalle. Ylistä, miten rakkautesi häntä kohtaan puhkeaa samanlailla kukkaan vuosi vuoden jälkeen. Jos et löydä yhtään leskenlehteä, tarjoa edes hönkäys käärimästäsi sätkästä
  • Image
Siivoa komerot jo hyvissä ajoin ennen keskikesän juhlaa ja sulloutukaa sinne koko porukka.
Auer ei sullonut Ukon juhlapäivänä komeroon koko porukkaa, vaan ainoastaan Jukan tuhkat.
Eikä pieleenmenneistä yrityksistä tarvitse maksaa sakkoja tai ylimääräistä veroa. Sen uskallan luvata.
Lsh-tuomion myötä Auerin tarvitsee maksaa runsaasti korvauksia. Sen uskallan luvata.
Haluat päästä syvemmälle. Haluat haukata isomman palan seikkailua kuin vain muutaman oksettavannäköisen ötökän tai possuparan peräsuolen.
Oliko possuparalla fissuura?
Kaikkien halukkaiden koteihin voidaan asentaa piilokameroita tallentamaan tilanteita
Auer ei ollut halukas.
on vain pidettävä huolta, ettei jää kiinni. Piilokamera ei välttämättä taltioi
Juu, ei se välttämättä taltioi läheskään kaikkea, mitä poliisin ei tartte tietää – ei myöskään kuuntelulaite.
Ehkä oletkin kiinnostunut ottamaan ensin kasvomaalauksen ja ilmaisen tatuoinnin.
Sellainen sydänaiheinen tatska piikkilangoin koristeltuna olis ihan kiva.
Mörköjuna vie äidit mukanaan hyytäviin painajaisiin.
Eikä sieltä ole paluuta.
likapyykkien ja tiskaamattomien astioiden löyhkä leijuu vastaan ensimmäisenä pimeässä tunnelissa.
Ja Tähtisentie 54:ssä.
Raavaannäköiset miehet hoitavat kyydittämisen, ja äidit saavat nautiskella vaihtelusta.
Tilausnumero autoon:
045 1125000
Esitys päättyy tätien komentoon: "Kukka!"
Kyllä siellä kiven sisällä sedätkin komentaa.
pinnan tai hermon pituus on varsin venyvä käsite. Joskus sitä on monta metriä, mutta ei ole mahdotonta, että se loppuu, ennen kuin on ehtinyt laskea yhteen.
Annumamman hermo ei pitänyt: mies sai surmansa. Puhelimen johtoa oli ehkä monta metriä ja rinnakkaisluurejakin riittämiin.

Anneli Auer soitti (2.12.2006 kertomansa mukaan) hätäkeskukseen alle minuutin kuluessa siitä, kun ”huppumies” oli tullut sisään.

Hovioikeuden kahden tuomarin mielestä tyttö vietti kyseisen ”alle minuutin” huoneessaan – ja isä sai samanaikaisesti kaikki kymmenet puukoniskut.

1.12.2006:
Haastattelija: ”Sit sä tuut uuden kerran kattomaan, nii äiti oli puhelimessa(?)”
Tyttö: ”Sillo iskä oli lattialla ja äiti oli justiin menossa puhelimeen."

7.12.2006
Haastattelija: ”Kuulitko mitään ääniä, kun olit huoneessa?” (siis ensimmäisen käynnin jälkeen, huoneen oven ollessa avoinna)
Tyttö: ”En oikein”.

Ja ”huppumies” ehti (muka) tässä ajassa hoidella hommat äänettömästi ja heittää vielä veitsenkin lattialle :shock:. Eikä tyttö huomannut takkahuoneen suunnalla mitään liikettä, piilottelevaa ”huppumiestä” tai ulkopuolisen ääniä :roll:.

Oliko kenties virhearvio tuomareilta?

User avatar
Tara
Posts: 3471
Joined: Fri Jun 08, 2012 8:14 am

Re: Muistiinpanoja ymv AA:n maailmankäsityksestä

Post by Tara » Wed Mar 18, 2015 7:12 pm

Uskoiko Auer 'Kohtaloon'? Päiväkirjamerkinnöistään voisi saada sellaisen käsityksen, että 'kaikki on ennaltamäärättyä'. Eli käynti meedion/selvännäkijän vastaanotolla (ennen surmaa Olli Kalajoen luona) saisi selityksen??

"Kohtaloaan vastaan ei kannata taistella"??

Näin hän lausuu (Armi Ratian elämänkerran luettuaan): ..Hän ei uskonut sattumiin vaan kohtaloon, mutta antoi kuitenkin kohtalon riepottaa itseään melko sattumanvaraisesti.

Elämä opettaa. Omaa kohtaloaan vastaan ei kannata taistella. Kun omaan kohtaloon on koko ajan jonkinlainen tuntuma ja hyväksyy sen, kaikki menee yleensä juuri niin kuin pitääkin. ...
jne

Vai niin. Niin että mikä tapahtui, sen pitikin tapahtua? Kohtaloko vei Jukalta hengen? Vai rimpuiliko JL Kohtaloaan vastaan ja se kostautui?? Tapahtui juuri se mitä JL oli pelännytkin. Nimettömät uhkaukset ennen surmaa, joista Auer ei ensikysymällä ollut tietääkseenkään. En mää muista, ehkä jotain oli, ei ole mulle kertonut tai mää en muista, kun se Jukka oli vähän semmonen dramatisoiva niin en ottanut vakavasti.. (ei sanatarkka, ref ensimmäisistä kuulusteluista, kun kysyttiin tiesikö hän oliko Jukkaa uhkailtu..)

http://hejac.com/forum/viewtopic.php?f= ... n%2A#p7329

Voisiko tuossa olla taustalla myös vakaumus 'ns karman laista'. Eli mitä ikinä jollekin yksilölle tapahtuu, hän saa oman ansionsa mukaan?

Ei nyt luulisi, että ihan näin voisi kukaan uskoa. Mutta kyllä näitä tällaisia on olemassa. Jooga-filosofioissa ja ainakin sen länsimaisessa vulgaariversioissa. Universaali uskonto?
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...

User avatar
Tara
Posts: 3471
Joined: Fri Jun 08, 2012 8:14 am

Re: Muistiinpanoja ymv AA:n maailmankäsityksestä

Post by Tara » Wed Mar 18, 2015 11:16 pm

Taikauskoisuuteen viittavat myös ne jo vanhimmissa esitutkintapapereissa esiintulleet Anneli Auerin Jukka Lahteen liittyneet puheet lukusarjasta 666 sekä ns 'paholaisen pojasta'. Myöhemmin lukusarja ilmaantui esille jälleen, esim susku londonin blogissa, jossa on englanniksi käännettynä pätkä lasten kertomuksia v 2011. Äiti olisi käskenyt lapsia kirjoittamaan seinälle kuutosia, tuhkalla ja verellä.

laitan tähän nyt vain linkin aikaisemmasta postauksestani minfossa, siellä asiasta enemmän:
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?p=562498#p562498

Lisäksi sama lukusarja paljastui käytetyksi jo Aallottaren pakinoissa (yo Iinkin takana tästä, katso myös jemman posti edellä 'Kökköläjä666'.

Se joka väitti Auerin veljeä 'syvästi uskovaiseksi' sen perusteella, että veli on tuollaista höpöjuttua mennyt kertomaan poliisille jo vuonna 2007 on tehnyt hätäisen johtopäätöksen.

Veli tarkensi asiaa hovissa/kärjillä (2-kierros): poliisi oli silloin aikoinaan v 2007 kysynyt Jukan uskonnollisesta vakaumusesta sekä Jukasta ja Annelista, heidän suhteestaan, että tulisiko hänelle jotakin, mitä tahansa mieleen jotakin erikoista, mikä on jäänyt hänelle mieleen. Nuo Annelin oudot 666-jutut olivat tulleet silloin hänelle mieleen. Veli sanoi, että hän oli nuo Annelin puheet kuultuaan ajatellut, että 'ei voi olla totta'.

Näinkin erikoisen asian kertominen ei kyllä todista mitään veljen, mutta kylläkin sisarensa vakaumuksista.

Kaipa on veli ollut hämillään, miksi 40-v, eli ei enää teini, koulutettu ekonomi, neljän lapsen äiti, esittää jotakin tuollaista omasta puolisostaan. Hovissa/käräjillä veli kertoi Annelin selvittäneen hänelle jotakin maailmankuvastaan, ns universaalista uskonnosta. Mutta tässä vaiheessa istuntosalin ovet sulketuivat. Eikö tuo luku liity jollakin lailla myös Tarot-kortteihin, ainakin korttien keksijään: Aleister Crowley kehitti tarot-kortit. Luvulla 666 oli hänelle suuri merkitys..( jnaa.. näitä tuskin kannattaa kovin pitkälle tai 'syvällisesti' miettiä. New Age henkiset pakanauskonnot pitävät sisällään lähes mitä tahansa. Toki on merkillepantavaa, että näissä vaikeasti hahmotettavissa uskomusjärjestelmissä kyse on individualismista, ''oman todellisen tahdon löytämisestä'', mutta tämänhän kaikki jo tietävätkin.
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...

Post Reply