Natalie Woodin kuolemaa aletaan tutkia uudelleen

Suomen alueen ulkopuolella tapahtuneet henkirikokset
User avatar
härkä
Posts: 5931
Joined: Tue Oct 11, 2011 1:26 am
Location: Laidun

Re: Natalie Woodin kuolemaa aletaan tutkia uudelleen

Post by härkä » Thu Feb 01, 2018 10:20 pm

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/2 ... 2_vd.shtml

Näyttelijä Natalie Wood hukkui epäselvissä olosuhteissa 40 vuotta sitten — poliisi kiinnostui nyt aviomies Robert Wagnerista
Torstai 1.2.2018 klo 19.18
Poliisin mukaan Robert Wagnerin tarina turmaillasta on muuttunut jatkuvasti.

Tapahtuma-aikaanWood oli purjehtimassa miehensä kanssa heidän jahdillaan.
Natalie Wood hukkui pudottuaan huvijahdilta vuonna 1981.
Aviomies oli paikalla, mutta on kertonut, että kukaan ei tiedä putoamisen syytä.
Poliisi avasi tutkinnan uudelleen vuonna 2011.

Näyttelijä Natalie Woodin kuolemasta on pian 40 vuotta. Los Angelesin seriffikunnan tutkijat myöntävät, että ovat nyt kiinnostuneet aiempaa enemmän Woodin leskestä, näyttelijä Robert Wagnerista.
- Olemme tutkineet tapausta viimeiset kuusi vuotta, ja nyt olemme hänestä enemmän kiinnostuneita. Tarkoitan, että tiedämme nyt, että hän oli viimeinen henkilö, jonka kanssa Natalie oli ennen katoamistaan, komisario John Corina sanoo tulevassa CBS:n 48 Hours -ohjelman haastattelussa.

Haastattelusta kertoo People-lehti.

Wood ja Wagner menivät naimisiin vuonna 1972. Wood kuoli 29. marraskuuta vuonna 1981 Catalina-saaren lähettyvillä Kaliforniassa. Tapahtuma-aikaan 43-vuotias Wood oli purjehtimassa miehensä kanssa heidän jahdillaan. Mukana olivat myös Woodin kollega Christopher Walken ja laivan kapteeni Dennis Davern.
Tapahtuman jälkeen Woodin kuolinsyy määriteltiin tapaturmaiseksi hukkumiseksi. Vuonna 2011 tapaus kuitenkin avattiin uudestaan. Wagner on kieltäytynyt puhumasta tutkijoiden kanssa sen jälkeen, kun he alkoivat tutkia Woodin kuoleman olosuhteita.
- En ole kuullut hänen kertovan yksityiskohtia, jotka täsmäisivät muiden todistajien kertomuksen kanssa. Hän on jatkuvasti muuttanut tarinaansa hieman. Ja hänen versionsa tapahtumista ei vain täsmää, komisario kommentoi.

Alkoholinhuuruinen ilta

Tulevassa ohjelmassa puhuvat myös etsivät, jotka kertovat Woodin ruumissa olleen löydettäessä useita uuden näköisiä mustelmia. Näyttelijä näytti siltä, kuin hänen kimppuunsa olisi käyty.
Vuoden 2008 muistelmissaan Wagner kertoi, että turmailtana hän joutui alkoholinhuuruisen illan jälkeen riitoihin Walkenin kanssa Woodsin uran suunnasta. Wagner kertoo rikkoneensa viinipullon vasten pöytää. Hän kirjoittaa, että syytä Woodsin tippumiseen yli laidan ei tiedä kukaan.

"On vain kaksi vaihtoehtoa. Hän joko yritti päästä pois riidasta, tai hän yritti sitoa kumivenettä", Wagner vakuuttaa kirjassaan.

Vuonna 2016 Wagner antoi People-lehdelle haastattelun, jossa kertoi läheisistä väleistään Woodsin tyttären ja oman tytärpuolensa Natasha Gregson Wagnerin kanssa. Wagner kertoi heidän tukeneen toisiaan kuoleman jälkeen.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.


Post Reply