USA - Savanna LaFontaine-Greywindin murha

Suomen alueen ulkopuolella tapahtuneet henkirikokset
Post Reply
User avatar
-Uta-
Posts: 2310
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:55 am

USA - Savanna LaFontaine-Greywindin murha

Post by -Uta- » Sun Sep 10, 2017 1:14 pm

Kuolleena joesta USA:ssa löytyneen, raskaana olleen Savannan, 22, vauva on kuin ilmetty äitinsä: "Hän on kaunis"
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201709 ... 6_ul.shtml
Lauantai 2.9.2017 klo 12.24

Savanna LaFontaine-Greywind joutui henkirikoksen uhriksi Fargossa. Hänen vauvansa löytyi myöhemmin naapurista.

Norberta Greywind on täysin vakuuttunut, että hänen tyttärensä naapurista löytynyt vastasyntynyt vauva kuuluu hänen tyttärelleen. Viimeisillään raskaana ollut Savanna LaFontaine-Greywind, 22, katosi Pohjois-Dakotan Fargossa mentyään naapuriin auttamaan ompeluprojektissa. Viime sunnuntaina Savanna löydettiin kuolleena joesta Pohjois-Dakotan ja Minnesotan rajalla. Hänen ruumiinsa oli kääritty muoviin ja ilmastointiteippiin, ja vauva oli vatsasta poissa.
Savannan naapurista oli löytynyt edellisenä torstaina vastasyntynyt vauva, jonka uskotaan olevan Savannan tytär.
- Hän on kaunis, Norberta Greywind sanoi Valley News Liven haastattelussa tyttövauvasta, joka on saanut nimekseen Haisley Jo. Greywind ja hänen aviomiehensä pääsivät tapaamaan vauvaa sairaalaan viime keskiviikkona. Hän huomasi heti, että tyttö näyttää aivan Savannalta. DNA-tuloksia odotetaan vielä.

"Hän valaisi päiväni"
Myös Savannan poikaystävä ja lapsen isä Ashton Matheny pääsi katsomaan vauvaa tällä viikolla.
- Se oli paras tunne, jonka olen koskaan kokenut. Kunpa Savanna olisi voinut olla siellä iloitsemassa kanssani. Kaikkien näiden synkkien päivien jälkeen hän (vauva) valaisi päiväni heti, Matheny sanoi The Bismarck Tribunelle.
Vielä ei ole tiedossa, milloin vauva pääsee pois sairaalasta. Hän syntyi ennenaikaisesti, sillä laskettu aika olisi ollut vasta syyskuun 21. päivänä. Savanna katosi elokuun 18. päivänä. Vauvan on kerrottu olevan terve ja hyvässä kunnossa.

Savanna LaFontaine Greywindin naapurit William Henry Hoehn, 32, ja Brooke Lynn Crews, 38, on pidätetty Savannan murhasta epäiltyinä.
Heidän kertomuksensa poliisikuulusteluissa eivät ole olleet yhteneväiset. Crews on väittänyt Savannan lähteneen katoamispäivänä pois, palanneen kaksi päivää myöhemmin ja antaneen vauvan heille. Hoehn puolestaan kertoi palanneensa elokuun 18. päivänä kotiin, jossa Crews oli siivoamassa verijälkiä kylpyhuoneessa. Crews oli miehen mukaan ojentanut hänelle vauvan ja sanonut, että vauva on heidän.
Karmea rikostapaus on järkyttänyt monia amerikkalaisia. - Hän (Savanna) rakasti kaikkia. Hän rakasti lapsia ja perhettään. Hänestä olisi tullut todella hyvä äiti, Savannan äiti Norberta Greywind mietti People-lehdessä.

NINA DALE
nina.dale@iltalehti.fi


User avatar
-Uta-
Posts: 2310
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:55 am

Re: USA - Savanna LaFontaine-Greywindin murha

Post by -Uta- » Sun Nov 05, 2017 12:34 pm

Pregnant Woman’s Boyfriend Gets Custody of Their Newborn, Who Survived Her Mysterious Slaying
http://people.com/crime/savanna-greywin ... aisley-jo/
September 13, 2017

Lyhyesti vain...
Raskaana olleen naapuriensa murhaaman Savanna Greywindin poikaystävä Ashton Matheny saanut DNA-testeillä lapsekseen vahvistetyn vauvan täyden huoltajuuden.

Tässä linkissä jotain taustaa murhaajapariskunnasta:
http://www.news.com.au/world/north-amer ... 72ec115c42

Post Reply