USA - Mies murhasi vaimonsa nauramisen takia...

Suomen alueen ulkopuolella tapahtuneet henkirikokset
Post Reply
User avatar
-Uta-
Posts: 2299
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:55 am

USA - Mies murhasi vaimonsa nauramisen takia...

Post by -Uta- » Fri Jul 28, 2017 2:14 pm

Mies murhasi vaimonsa loistoristeilijällä, koska vaimo ei lopettanut nauramasta hänelle.
Samaan aikaan laivalla leikittiin murhamysteeriä.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201707 ... 5_ul.shtml
Perjantai 28.7.2017 klo 13.07

Loistoristelijä Emerald Princess oli lähtenyt matkaan Seattlesta Yhdysvaltojen länsirannikolla sunnuntaina. Tiistai-iltana laivan matkustajille oli järjestetty ajankuluksi murhamysteeri. Sitten alkoi tapahtua. Yhdeksännen kerroksen hytistä kuului tappelun ääniä ja naisen kirkumista. Hytistä juoksi ulos itkevä lapsi. Henkilökunta hälytettiin paikalle. Hytistä oli sekava mies kädet veressä. Lattialla makasi nainen, jolla oli pahoja haavoja päässään. Aluksi henkilökunnan jäsenet luulivat, että kaikki oli osa murhamysteeriä. Karmiva totuus selvisi pian, kun mies yritti raahata naista hytin parvekkeelle ja heittää sen mereen. Tämä saatiin estettyä, jonka jälkeen mies yritti itse hypätä mereen. Hänet saatiin kiinni ja pistettiin käsirautoihin. Nainen julistettiin kuolleeksi 20 minuuttia löytymisen jälkeen.

Viikon risteilyllä juhlittiin hääpäivää
Verinen mies oli Kenneth Manzanares, 39, kuollut nainen hänen vaimonsa Kristy, myöskin 39-vuotias. Pariskunta oli viettämässä hääpäiväänsä viikon kestävällä risteilyllä isolla seurueella. Mukana olivat ilmeisesti myös pariskunnan kolme lasta.

Tapauksen jälkeen alus meni satamaan Juneauhun Alaskaan ja liittovaltion poliisin FBI:n tutkijat saapuivat laivalle. Laiva viipyi satamassa useita tunteja ja muita matkustajia ei päästetty maihin. Silminnäkijöiden mukaan viranomaiset saattoivat laivalta pois lapsia.

Ei aikaisempaa rikoshistoriaa
Manzanaresia syytetään vaimonsa murhasta ja hän esiintyi oikeudessa Alaskassa torstaina. FBI:n raportin mukaan mies oli kertonut veriteon syyksi sen, että vaimo ei ollut lopettanut nauramasta hänelle. Pariskunta on kotoisin Utahista ja amerikkalaisten lehtitietojen mukaan vaimo Kristy työskenteli kiinteistönvälittäjänä.
Manzanaresilla ei ole aikaisempaa rikoshistoriaa. Oikeudenkäynti jatkuu 10. elokuuta.

PEKKA NUMMINEN
pekka.numminen@iltalehti.fi


Post Reply