Thaimaa - Wannee Jiracharoenying'in murha

Suomen alueen ulkopuolella tapahtuneet henkirikokset
Post Reply
User avatar
-Uta-
Posts: 2295
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:55 am

Thaimaa - Wannee Jiracharoenying'in murha

Post by -Uta- » Fri Nov 01, 2019 9:27 pm

Pakastimesta löytyneen thaimaalaisen miljonäärin murhasta epäilty mies saatiin kiinni
- oli kiduttanut uhriaan saadakseen korttien tunnusluvut
- Pakoaan varten mies oli ostanut moottoripyörän.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/661 ... 870ab9a9a1
Tänään klo 8:16

Thaimaalainen kiinteistömiljonääri Wannee Jiracharoenying, 58, löytyi sunnuntaina murhattuna omasta kodistaan Chiang Maissa Pohjois-Thaimassa. Ruumis oli piilotettu arkkupakastimeen ja peitetty betonilla. Tapaus on herättänyt suurta huomiota Thaimaassa.

Murhasta epäilty Withun Sitabut on nyt saatu kiinni, kirjoittaa Bangkok Post. Jo aikaisemmin poliisi kertoi pidättäneensä Withunin tyttöystävän, joka kertoi miehen vieneen hänet luksuslomalle Koh Sametin saarelle, jossa he tuhlasivat runsaasti rahaa. Withun saatiin kiinni Nong Kradonissa keskisessä Thaimaassa, kun hän ajoi moottoripyörällä, jonka oli ostanut mitä ilmeisimmin murhaamansa naisen rahoilla.

Murhatun Wanneen veli oli tehnyt poliisille ilmoituksen sisarestaan, koska ei ollut kuullut tästä kahteen viikkoon. Wannee löytyi asunnostaan pakastimesta. Hänen kätensä ja jalkansa oli sidottu ja hänellä oli päässään muovikassi. Poliisin mukaan on ilmeistä, että Wanneeta kidutettiin, jotta hän paljastaisi korttiensa tunnusluvut. Naisen tililtä oli nostettu useita kertoja suuria summia rahaa hänen kuolemansa jälkeen. Nostot oli tehty automaateista eri puolilla Thaimaata. Pidätettäessä Withunilla oli mukanaan noin 35 000 euron arvosta rahaa ja arvokas kultakoru. Murhasta epäilty Withun oli tutustunut miljonääriin jokin aika sitten, kun hän oli vienyt Wanneen ja ryhmän buddhalaisia nunnia temppeliin. Myöhemmin mies oli ystävystynyt miljonäärin kanssa.


Image
Withun Sitabut oli pakoillut poliisi moottoripyörällä ympäri eteläistä Thaimaata. Thaimaan poliisi

Image
Wannee Jiracharoenying oli tunnettu hyväntekeväisyystyöstään. Hän lahjoitti satoja tuhansia euroja muun muassa sairaaloille. ViralPress

Pekka Numminen / IL


Post Reply