11-vuotias amerikkalaispoika ampui kaverinsa joulun jälkeisenä päivänä 2018

Suomen alueen ulkopuolella tapahtuneet henkirikokset
Post Reply
User avatar
-Uta-
Posts: 2033
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:55 am

11-vuotias amerikkalaispoika ampui kaverinsa joulun jälkeisenä päivänä 2018

Post by -Uta- » Sun Dec 30, 2018 1:37 pm

11-vuotias amerikkalaispoika ampui teini-ikäisen kaverinsa riidan päätteeksi – poliisilta tiukka viesti vanhemmille: "Silmänräpäyksessä kaikki on muuttunut"

mtv UUTISET
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/11- ... gs.5a0KiJg

11-vuotias amerikkalaispoika on syytteessä teini-ikäisen kaverinsa ampumisesta. Välikohtaus tapahtui joulun jälkeisenä päivänä Etelä-Carolinan osavaltiossa.

14-vuotias Jadon Vaughn oli ollut vierailulla 11-vuotiaan Carten Palmin ja tämän 13-vuotiaan veljen kotona, jossa ei ollut vanhempia paikalla.

Alkuillasta Carter ja Jadon olivat alkaneet tapella, ja Carten oli hakenut vanhempiensa huoneesta aseen. Hän oli poistanut varmistimen ja ampunut Jadonin kuoliaaksi.

Carter oli kertonut vanhemmilleen, että Jadon oli hyökännyt häntä vastaan veitsen kanssa. Myöhemmin poliisi kertoi, että veljekset olivat asettaneet keittiöveitsen Jadonin ruumiin lähelle ampumisen jälkeen.

– Täällä maaseudulla on harvinaista, että kodissa ei olisi asetta. Se on täysin sallittua, mutta lain mukaan aseen omistajien on huolehdittava, että lapset eivät pääse niihin käsiksi, sanoo poliisi Murray Smith CNN:n haastattelussa.

Poliisi löysi vanhempien huoneesta kaksi muutakin käsiasetta.
Hänen mukaansa tämän tyyppiset ampumatapaukset olisi helposti estettävissä, jos vanhemmat ottaisivat aseiden säilyttämiseen liittyvät määräykset tosissaan.

– Tämä on yksi niistä tapauksista, joissa pojalla oli ollut hieno joulu ja hänellä oli kaikki asiat elämässään kunnossa, mutta silmänräpäyksessä kaikki on muuttunut.


Post Reply