Japani - Iäkkään pariskunnan talosta löytyi 6 ruumista

Suomen alueen ulkopuolella tapahtuneet henkirikokset
Post Reply
User avatar
-Uta-
Posts: 1989
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:55 am

Japani - Iäkkään pariskunnan talosta löytyi 6 ruumista

Post by -Uta- » Wed Nov 28, 2018 2:08 pm

Iäkkään japanilaisparin talosta löytyi kuuden ihmisen ruumiit – perheriidan uskotaan johtaneen harvinaiseen tragediaan
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005914133.html
Julkaistu: 28.11. 9:50

Image Perhesurma tapahtui Miyazakin prefektuurissa sijaitsevassa Takachihon kaupungissa.
(KUVA: Peter Schneiter / Alamy Stock Photo


Uhrit olivat iältään 7–72-vuotiaita. Poliisi uskoo löytäneensä tekijän ruumiin läheisestä joesta.

Japanilaisessa Takachihon pikkukaupungissa on paljastunut kuuden ihmisen hengen vaatinut joukkosurma, kertoo CNN. Tapaus on poikkeuksellinen, sillä Japani on henkirikostilastojen perusteella maailman turvallisimpia maita, ja joukkosurmia tapahtuu siellä hyvin harvoin.

Poliisi löysi uhrien ruumiit 72-vuotiaan miehen omistamasta talosta sen jälkeen, kun uhrien sukulaiset olivat huolestuneet siitä, ettei talossa vastattu heidän puheluihinsa. Uhreista viisi löytyi talon sisältä ja yksi sen pihalta.

Image

Viranomaisten mukaan uhrien joukossa olivat talon 72-vuotias omistaja Yasuo Iihoshi sekä hänen vaimonsa Mihoko, 66.

Surmansa saivat myös pariskunnan toiseksi vanhimman pojan Masahiro Iihoshin, 44, puoliso Mikiko, 41, sekä lapset Takumi, 21, ja Yui, 7. Kuudes uhri, 44-vuotias Fumiaki Matsuoka, ei ollut sukua muille, mutta hänen kerrottiin olleen Masahiro Iihoshin ystävä.

Japan Timesin mukaan osa uhreista oli puukotettu, ja paikalta löydettiin myös veren tahrima viidakkoveitsi. Kaksi uhreista oli tiettävästi kuristettu.

Masahiro Iioshi on ollut kateissa ruumiiden löytymisestä lähtien. Poliisi löysi myöhemmin läheisestä joesta vielä seitsemännen ruumiin, jonka uskotaan olevan Iioshi.

Poliisi uskoo, että joukkosurma oli seurausta Masahiro Iioshin ja hänen puolisonsa Mikikon välisestä perheriidasta. Miehen ystävä Matsuoka oli kertonut sunnuntaina isälleen menevänsä tapaamaan perhettä sovitellakseen riitaa.

Kun isä ei saanut poikaansa yhteyttä, hän ilmoitti poliisille asiasta maanantaiaamuna. Myös Iioshin perheen toinen poika oli ollut yhteydessä viranomaisiin, kun hänen yhteydenottoihinsa ei oltu vastattu.

Anna Nuutinen /IS


Post Reply