Seksuaalirikokset, pedofiilit ym...

Rikosten koko muu kirjo henkirikosten lisäksi ajanjaksosta riippumatta
Post Reply
User avatar
Elizzza
Posts: 502
Joined: Tue Nov 20, 2012 8:18 pm

Seksuaalirikokset, pedofiilit ym...

Post by Elizzza » Fri Jan 16, 2015 5:31 pm

Lukekaa oksennusämpäri sylissä.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... pos=ok-nln

Facebook sivusto Ei hyssyttelyä pedofiileille, siellä odotettavissa retkujen nimet.

E: Otsikkoa muokattu 30.4.2015
-Runar-
Moderaattorit


User avatar
matlockb
Posts: 1754
Joined: Fri Apr 27, 2012 5:30 pm

Re: pedofiilit vauhdissa

Post by matlockb » Fri Jan 16, 2015 7:18 pm

Tuossa tapauksessa olisi voinut nimet julkaista (tuskin/toivottavasti) ovat uhreille sukua ja vaikka olisivat, ei uhreja kukaan syyllistä, päinvastoin, laitatko linkin tuohon fb-linkkiin? Itse en ole fb:ssä eli jos vaatii kirjautumisen niin laitatko vain tänne, Elizzza, tekijöiden nimet?

User avatar
Elizzza
Posts: 502
Joined: Tue Nov 20, 2012 8:18 pm

Re: pedofiilit vauhdissa

Post by Elizzza » Fri Jan 16, 2015 8:13 pm

Pirkanmaan käräjäoikeus
16.1.2015

JULKINEN SELOSTE KÄRÄJÄOIKEUDEN SALASSA PIDETTÄVÄSTÄ TUOMIOSTA

Pirkanmaan käräjäoikeus on 16.1.2105 tuominnut Niko Markus Kristian Turusen (s. 31.5.1989), Teemu Mikko Petteri Kolun (s. 17.6.1989) ja Sami Juhani Niskasen (s. 11.3.1986) syytteiden mukaisesti 1.6.2008-14.7.2009 tehdyistä kolmesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä lisäksi syytteiden mukaisesti Niko Turusen samalla aikavälillä tehdyistä kolmesta pahoinpitelystä ja Kolun 1.2.2009-14.7.2009 tehdyistä kolmesta pahoinpitelystä ehdottomiin vankeusrangaistuksiin. Niko Turuselle on tuomittu 3 vuoden 4 kuukauden, Kolulle 3 vuoden 10 kuukauden ja Niskaselle 3 vuoden vankeusrangaistus. Niko Turunen, Kolu ja Niskanen on määrätty heti vangittaviksi.

Syyttäjä oli lisäksi vaatinut rangaistusta Minna Kaisa Turuselle (s. 25.7.1985) rangaistusta 18.2.2007-14.7.2009 tehdyistä kolmesta pahoinpitelystä. Syyteoikeus Minna Turusen osalta oli vanhentunut ennen syytteen nostamista, minkä vuoksi Minna Turuseen kohdistetut syytteet on hylätty vanhentuneina.

Niko Turunen, Kolu ja Niskanen ovat yhdessä olleet useampia kertoja sukupuoliyhteydessä tapahtuma-aikana 2 – 5 -vuotiaiden kolmen asianomistajan kanssa sekä tehneet näille seksuaalisia tekoja koskettelemalla sukupuolielimillään tai esineillä asianomistajien sukupuolielimiä sekä selkää, jalkoja ja vatsaa sekä tyydyttämällä itseään asianomistajien nähden niin, että he ovat saaneet siemensyöksyn asianomistajien päälle tai kondomiin. Lisäksi Kolu on useilla eri kerroilla kosketellut käsillä, kasvoillaan ja suulla asianomistajien takapuolta ja sukupuolielimiä ja suukotellut tai ainakin yrittänyt suukotella yhtä asianomistajaa suulle ja poskille sekä halaillut tai ainakin yrittänyt halata tätä. Teot ovat olleet omiaan vahingoittamaan asianomistajien kehitystä. Niko Turunen, Kolu ja Niskanen ovat näillä teoillaan tavoitelleet seksuaalista kiihotusta tai tyydytystä ja teot ovat tekijät ja kohteena olevat henkilöt huomioon ottaen olleet seksuaalisesti olennaisia.

Niko Turunen ja Kolu ovat lisäksi tehneet asianomistajille ruumiillista väkivaltaa tukistamalla näitä hiuksista useita kertoja, antamalla näille useita kertoja luunappeja ja lyömällä näitä useita kertoja risulla ja kädellä. Kolu yksin on vielä purrut asianomistajia sekä tallonut tai hangannut näitä jaloillaan. Niko Turusen ja Kolun menettelystä on aiheutunut asianomistajille ainakin kipua ja haavoja tai naarmuja vartaloon.

Niko Turunen, Kolu ja Niskanen ovat kiistäneet kaikki syytteet. Asiassa on esitetty näyttönä kirjallista todistelua, kuultu vastaajia, todistajia ja asiantuntijoita sekä katsottu asianomistajien videoidut oikeuspsykiatriset haastattelut. Syyksilukeminen on perustunut pääosin asianomistajien eri yhteyksissä esittämiin kertomuksiin syytteissä kuvatuista tapahtumista. Käräjäoikeus on pitänyt näitä asianomistajien kertomuksia esitetyn näytön perusteella uskottavina.

Syyksiluetut seksuaalirikokset ovat olleet rikoslajissaan varsin vakavia. Tekoja on ollut useita, tekijöitä on ollut kolme ja teon kohteena on ollut kolme hyvin nuorta lasta, joilla on ollut luottamussuhde tekijöihin. Teot ovat olleet omiaan aiheuttamaan asianomistajille erityistä vahinkoa.

Kullekin asianomistajalle on tuomittu maksettavaksi syyksi luettujen tekojen johdosta vahingonkorvausta kivusta, särystä, tilapäisestä psyykkisestä haitasta sekä henkisestä kärsimyksestä yhteensä 24.600 euroa. Korvausvastuu vastaajien kesken jakaantuu eri tavoin.

Asia on käsitelty asianomistajien pyynnöstä yleisön läsnä olematta, koska se koskee arkaluontoisia asianomistajien yksityiselämään liittyviä seikkoja. Samasta syystä asianomistajien henkilöllisyys on määrätty salassa pidettäväksi. Myös oikeudenkäyntiasiakirjat sekä tuomio ratkaisun lopputulosta ja sovellettuja lainkohtia lukuunottamatta on määrätty pidettäväksi salassa 60 vuotta asian vireilletulosta lukien eli 7.5.2074 saakka.

Asia on käsitelty kolmen tuomarin kokoonpanossa, ja ratkaisu on ollut yksimielinen.

Lähde: http://vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?t=8188

http://www.mitavittua.fi/2015/01/16/kol ... ta-vuotta/

User avatar
matlockb
Posts: 1754
Joined: Fri Apr 27, 2012 5:30 pm

Re: pedofiilit vauhdissa

Post by matlockb » Sat Jan 17, 2015 5:55 am

Rikoksen vakavuuteen nähden tuomio tuntuu suhteellisen lievältä (riippumatta siitä olivatko ensikertalaisia vai eivät, eikä sitä missään mainittukaan).
Kiitokset Elizzzalle julkisen selosteen postaamisesta. Tuntuu siltä että lehdistökin hyysää rikollisia, nimeähän ei julkaistu esimerkiksi tapauksessa jossa mies sai niin käräjäoikeudessa kuin Rovaniemen hovioikeudessa 2 v 4 kk vankeutta mm. rattijuopumuksista, omaisuusrikoksista, törkeästä huumausainerikoksesta ym. ei tarvitse mennä kuin alle vuosi taaksepäin niin kyllä nimet julkaistiin useammin kuin nykyään, linkki mainitsemaani esimerkkitapaukseen: http://www.lapinkansa.fi/Lappi/11949540 ... autoa.html
Last edited by matlockb on Sat Jan 17, 2015 9:05 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Harriet
Posts: 1191
Joined: Sun Nov 27, 2011 10:42 pm

Re: pedofiilit vauhdissa

Post by Harriet » Sat Jan 17, 2015 5:14 pm

AinA sellaisissa tapauksissa surettaa uhrien puolesta,mahtaako heillä olla,mitään mahdollisuuksia normaaliin elämään vai onko se sitten niin että ei tuollaisesta toivu kokonaan koskaan. Monen kohdalla valitettavasti näin on käynyt, on itsetuhoisuutta, mielenterveysongelmia ja kaikkea muuta ikävää.

Aivan liian lyhyet tuomiot ja lyhennystä luvassa. Hovi saattaa muuttaa tuomiot vielä ehdollisiksi. Kyllä tuollaisille aina ymmärtäjiä riittää

Siinä ne perkelet ihan kuvineen

http://www.mitavittua.fi/2015/01/16/pik ... een-julki/
Quilty as charged

SEURAA HEJACia TWITTERISSÄ: http://bit.ly/1JUp7t8

User avatar
matlockb
Posts: 1754
Joined: Fri Apr 27, 2012 5:30 pm

Re: pedofiilit vauhdissa

Post by matlockb » Sat Jan 17, 2015 9:08 pm

Vaikea sanoa onko alennusautomaatilla, Turun hovioikeudella, pokkaa vielä lieventää tuomioita, ihmettelen myös rikosnimikkeitä, eiköhän törkeä raiskaus olisi ollut oikeampi nimike ja tuomio joka tapauksessa vähintään 7-10 vuotta (mielellään enemmänkin, mutta taitaa 10 vuotta olla maksimi jonka laki suo).
Professori lasten hyväksikäytöistä: "Kovempiakin rangaistuksia on käytetty"

Lauantai 17.1.2015 klo 18.59

Helsingin yliopiston rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio pohti Iltalehden pyynnöstä, miksi Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi kolme miestä lapsen seksuaalisesti hyväksikäytöstä "ainoastaan" 3 vuoden - 3 vuoden ja 10 kuukauden vankeusrangaistuksiin.

Nuotiolla oli käytössään pelkkä perjantaina annetun ratkaisun julkinen seloste. Hän pystyi kuitenkin katsomaan mm. lain esitöitä ja sitä kautta arvioimaan, millaisiin rikoksiin mieskolmikko oli syyllistynyt.

Nuotion mukaan ensi näkemältä käräjäoikeuden tuomitsemat rangaistukset vaikuttavat lievältä, sillä uhreja oli kolme, he olivat 2-5-vuotiaita ja tekokertoja oli useita. Ja edelleen rikoskokonaisuus sisältyi väkivaltaa.

- Pelkän selosteen perusteella ei ole helppoa muodostaa kunnon käsitystä, mitä oikein on tapahtunut ja mitkä seikat ovat vaikuttaneet rangaistuksen mittaamisessa.

Nuotio viittaa siihen, että esimerkiksi seuraamuskannanotosta näkisi sen, mitä rangaistuksia syyttäjä on vastaajille vaatinut. Syyttäjän vaatimuksia voisi verrata oikeuden tuomioon.

Ei raiskausta mukana

- Asiassa kannattaakin kysyä syyttäjältä, onko hän tyytyväinen käräjäoikeuden ratkaisuun.

Nuotion mukaan miehet eivät raiskanneet uhrejaan.

-Heitä olisi syytetty raiskauksesta, jos siihen rikokseen olisi ollut aineksia.

Käytännössä raiskaus-nimike edellyttää pakottamista, väkivallan käyttöä tai sillä uhkaamista.

Rangaistusasteikko törkeästä lapsen seksuaalisesti hyväksikäytöstä ulottuu vuodesta aina kymmeneen vuoteen.

- Ne ovat harvinaisia, mutta kyllä Suomessa on annettu rangaistuksia lasten törkeästä hyväksikäytöstä myös asteikon yläpäästä.

- Korkein oikeus on kiinnittänyt huomiota rangaistuksen mittaamisessa tällaisesta rikoksesta siihen, millaisia psyykkisiä seurauksia lapselle hyväksikäytöstä on tullut.

Luottamussuhde syytettyihin

25-28-vuotiaat miehet olivat olleet sukupuoliyhteydessä uhriensa kanssa sekä tyydyttäneet itseään lasten läsnäollessa.

Käräjäoikeuden mukaan teot olivat omiaan vahingoittamaan uhrien kehitystä. Selosteesta on pääteltävissä, etteivät uhrit saaneet sukupuoliyhteyden johdosta fyysisiä vammoja.

Uhrit saivat kylläkin fyysisiä vammoja tukistamisesta ja vastaavista pahoinpitelyistä.

Rikokset sattuivat vuosina 2008-2009. Uhreilla oli tekoaikaan "luottamussuhde" syytettyihin.

PETRI ELONHEIMO
petri.elonheimo@ilmedia.fi
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015011 ... 6_uu.shtml

User avatar
Rinde
Posts: 907
Joined: Thu Aug 08, 2013 9:58 am

Re: pedofiilit vauhdissa

Post by Rinde » Sun Jan 18, 2015 3:20 pm

Suomi24:ssä on kirjoittelua, jossa tämä tapaus rinnastetaan AA:n ja JK:n tuomioon. Näytön riittävyys on kyseenalaistettu lehtijuttujen ja julkisen selosteen perusteella. Taas ovat lapset valehdelleet ja saaneet huijattua viranomaisia.

Taitaa olla jollakin omakohtaista kaunaa virkavaltaa kohtaan lapsiin sekaantumisen tiimoilta.

Tässä linkissä IS:n haastattelema professori Terttu Utriainen kommentoi tuomioita. Siitä löytyy myös linkki Ville Hinkkisen tekemään tutkimukseen Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö - Tutkimus rangaistuskäytännöstä ja
seksuaalirikosten uusimisesta (Optula.2009).

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 38800.html

Jostain sain sellaisen käsityksen, että kyse olisi SN:n omista lapsista, mutta se voi olla pelkkä huhu tai omaa hourimista.

Olivatpa kenen lapsia hyvänsä teot ovat kuvottavia ja raakoja. Muutama lisäseuraamus todellisuudessa noin 1,5 vuoden vankeustuomion ohella olisi tarpeen.
There is more stupidity than hydrogen in the universe, and it has a longer shelf life. Frank Zappa.

User avatar
härkä
Posts: 6114
Joined: Tue Oct 11, 2011 1:26 am
Location: Laidun

Re: pedofiilit vauhdissa

Post by härkä » Sun Jan 18, 2015 9:26 pm

Voi olla mahdollista , että tässäkin tapauksessa joku salaisen aineiston omaava yrittää " pelastaa " nyt tuomittuja.
Oli kiirus päivä , enkä ole muita foorumeita lukenut.
Enkä sen puoleen luekaan , jos niillä pedoja puolustetaan ?

Minä en ymmärrä , miten jotkut voivat puolustaa pedofiilejä ?
Miksi tämä muutos asenteissa ?
Vielä Muuramen pedoringin aikaan , ei es.minfossa juuri heitä puolusteltu.
Ulvilako tämänkaltaisen on aikaan saanut ? Ulvilan lsh käänne toi hönttejä someen.
Miksi vasta silloin ? Miksei es minfoon alkukeskusteluissa ??
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.

User avatar
matlockb
Posts: 1754
Joined: Fri Apr 27, 2012 5:30 pm

Re: pedofiilit vauhdissa

Post by matlockb » Mon Jan 19, 2015 5:12 am

Hyviä kysymyksiä härältä, sen verran menen aiheen viereen että minfossa ei todellakaan alkuaikoina puolusteltu pedoja. Todella ikävää mikäli Auerin ja Kukan saamat tuomiot ovat tähän vaikuttaneet noinkin paljon. On kuitenkin muistettava että heitä molempia syytettiin myös törkeistä raiskauksista toisin kuin tässä Pirkanmaan tapauksessa.
Sen verran korjaan edellistä kirjoitustani, että maksimirangaistus tekijöille olisi lain mukaan 13 vuotta vankeutta, ei 10 kuten aikaisemmin muistelin (ja 13 vuotta siksi että rikoksia oli useita, yksittäisestä teosta maksimirangaistus olisi sen 10 vuotta).

User avatar
Frankie
Posts: 810
Joined: Sun May 11, 2014 9:22 pm
Location: Kun lykkää tehtäviä tuonnemmaksi, on se vaara ettei sitten enää koskaan pystykään

Re: pedofiilit vauhdissa

Post by Frankie » Mon Jan 19, 2015 9:34 am

Sama meno jatkuu toisaalla,,

http://www.mitavittua.fi/2015/01/18/eri ... in-sijaan/

Kumivasaralla päähän 11 vuotiasta koululaista ,kuormaliinoilla kiinni pakettiautoon, törkeä raiskaus.

Tuomio 8v . Alle vuodessa avotaloon ja muurien ulkopuolelle opiskelemaan MITÄ VITTUA??!!

Alex Riku Kaunismäki(Tony, Patrik Mustajärvi) 8v vankeutta (13.6.2013)


Viime vuoden maaliskuussa Jämsässä 11-vuotiaaseen tyttöön kohdistuneen raiskauksen tekijä tuomittiin Keski-Suomen käräjäoikeudessa 8 vuoden ehdottomaan vankeuteen.

Tekijä on 19-vuotias Jämsässä opiskellut Alex Riku Kaunismäki.

Hänet tuomittiin neljästä syytekohdasta, joissa kaikissa teko katsottiin törkeäksi.

Yhdistetty tuomio tuli törkeästä raiskauksesta, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, törkeästä vapaudenriistosta ja törkeästä vammantuottamuksesta.

Tämä Herra löi siis uhriaan vasaralla päähän, raahasi pakettiautoonsa, sitoi hänet liinoilla ja raiskasi.

Oikeudessa hän ei näyttänyt mitään katumusta vaan tietojemme mukaan oli vähintäänkin ylimielinen.

Uhrilla on todettu erittäin vakavat postraumaattiset oireet eikä hän kykene luultavasti koskaan enää liikkumaan yksin.

Nyt hän siis on vapaana ja opiskelee, kuka on se ihminen joka näitä päätöksiä tekee??!!

Jos tuotte näiden päättäjien henkilötiedot kuvineen niin liitämme ne näiden juttujen kylkeen aina kuvineen kiinni.

Ulkopuolisen kommentti: Tämä ei nyt ole mikään normaali jätkä, joka sekosi vaan pedofiili uransa alussa. Ei Jammu-setäkään aloittanut rikollista uraansa keski-ikäisenä vaan teki ensimmäiset alaikäisiin kohdistuneet seksuaalirikoksensa nuorena.

Hän istui 60-luvulla elinkautista tuomiota useista alaikäisten tyttöjen raiskauksista, siveysrikoksista ja murhan yrityksestä.

Kuten homo on homo heti kun seksuaalisuus kehittyy, on pedofiili myös pedofiili seksuaalisuudeltaan lähtökohtaisestikin.

Vai kuvitteletko, että ihmisestä vaan yhtäkkiä 25-vuotiaana tulee pedofiili?

Nuori pedofiili himoitsee kehittymättömiä lapsia ja hänellä on samat taipumukset vanhempanakin.

Tämä näyttää olevan hyvästä perheestä, ja todennäköisesti hän pyrkiikin jatkossa toimimaan eri tavalla.

Uhreja voivat tulevaisuudessa olla esimerkiksi omat lapset tai sitten jonkun köyhän maan lapset. Varakkailla pedofiileillahan on tapana matkustaa maihin, joissa pääsevät käsiksi lapsiin.

Pedofilia eikä homous, ei johdu korkeasta testosteronista vaan poikkeavista seksuaalisista taipumuksista.

Pedofiilit kuten homoseksuaalitkaan, eivät tyypillisesti ole mitään kovin maskuliinisen näköisiä enkä liittäisi heihin testosteronia muutenkaan. Heidät pitäisi sulkea yhteiskunnasta täysin kokonaan näiden tapausten uusinnan välttämiseksi.
"Tilannehan on hyvin kiristynyt ja kun siihen lisätään ydinaseet niin eiköhän tämä koko paska kärähdä ja kohoamme ylöspäin koko saatanan sakki." (Toimittajan kysyessä, uskooko Leskinen ylösnousemukseen)

Post Reply