"Mario " Kesä kasikolme Oulu / Biologinen isä

Poliisin etsimät kadonneet henkilöt
Post Reply
User avatar
härkä
Posts: 5930
Joined: Tue Oct 11, 2011 1:26 am
Location: Laidun

"Mario " Kesä kasikolme Oulu / Biologinen isä

Post by härkä » Fri Sep 29, 2017 9:01 am

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/mi ... sa/771845/

Minne katosi vuonna 1983 Oulussa vieraillut Mario? – Ou­lu­lais­nai­nen etsii italialaista isäänsä sosiaalisessa mediassa

Jonna Säynäjäojan biologinen isä vieraili Oulussa ja yöpyi hotelli Vaakunassa kesällä 1983. Arkistokuva vuodelta 1984.
.
Kesäkuinen ilta Letkunpuistossa vuonna 1983 on avain, joka kätkee taakseen oululaisen Jonna Säynäjäahon biologisen isän henkilöllisyyden. Säynäjäaho on ottanut sosiaalisen median avukseen mystisen Marion etsinnässä.
Säynäjäaho julkaisi asiasta kertovan päivityksen alkuviikosta Instagramissa ja keskiviikkoiltana Facebookin Puskaradio Oulu -ryhmässä. Positiivinen vastaanotto ja varsinkin ihmisten valppaus auttamiseen ovat yllättäneet.
– Moni on antanut vinkkejä ja yrittänyt etsiä avuksi. Keskiviikkona tuli eräältä historian opiskelijalta viesti, että hän olisi mahdollisesti kiinnostunut tutkimaan tätä hommaa harjoitustyönään, Säynäjäaho kertoo.

33-vuotias nainen sai tietää biologisesta isästään noin viisi vuotta sitten.
– Olen aina tiennyt jollain tasolla, etten ihan täysin kuulu joukkoon.

Hän yritti selvittää tiedon saatuaan isän henkilöllisyyttä, mutta silloin tuloksia ei syntynyt. Tänä syksynä aika oli kypsä uudelle yritykselle.
– Tuli yhtäkkiä sellainen olo, että nyt olisi rahkeita jatkaa kaivelemista ja ottaa kaikki apu sekä tieto vastaan avoimin mielin, Säynäjäaho sanoo.
Mario puhui jalkapallosta ja yöpyi Vaakunassa

Biologisesta isästä on käytettävissä vain tiedonmurusia. Miehen nimi oli Säynäjäahon mukaan Mario. Hän vieraili Oulussa seurueessa, jossa oli myös neljä muuta jalkapallosta innostunutta italialaismiestä.
– Äitini kohtasi Marion Letkunpuistossa kesäkuisena viikonloppuiltana vuonna 1983. He puhuivat englanniksi jalkapallosta ja jatkoivat siitä kiertelemään kaupunkia.
Ilta päättyi silloiseen Vaakuna-hotelliin. Seuraavana päivänä Mario on mahdollisesti lähtenyt pois Oulusta. Säynäjäahon äiti oli toimittanut Vaakunaan myöhemmin kirjeen, mutta vastausta ei kuulunut.

Säynäjäaho on ollut asiasta yhteydessä muun muassa Suomen Palloliittoon ja jalkapalloseura OPSiin. Lisäksi hän on tiedustellut nykyään Vaakunan paikalla toimivasta Radisson Blu -hotellista ja Oulun lentoasemalta.
Mitään ei ole toistaiseksi selvinnyt, mutta Säynäjäaho toivoo löytävänsä biologisen isänsä sosiaalisen median ja auttavaisten ihmisten avulla.


Tässä voisi olla selvitettävissä olevia elementtejä ?
Siksi laitoin esiin tähän.
Tarkka ajankohta ensinnäkin auttaisi. Jonna Säynäjäojaan saa varmaan tarvittaessa yhteyden, varsinkin jos keksii jotain.
https://www.facebook.com/jonna.saynajaa ... tion=group
Ko. ryhmä fb:ssä.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.


Post Reply