Kerava 6 .12.17 16v .tyttö surmattu.

Ratkaisemattomat henkirikokset vuodesta 2010 alkaen
Forum rules
Uusien ketjujen nimissä tulisi mainita vähintäänkin tapahtumapaikka ja vuosi.
Post Reply
User avatar
Iitin Tiltu
Posts: 131
Joined: Fri Apr 20, 2012 8:40 pm

Kerava 6 .12.17 16v .tyttö surmattu.

Post by Iitin Tiltu » Wed Dec 06, 2017 7:39 pm

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005479269.html

Poliisi epäilee: 16-vuotias tyttö surmattiin Keravalla – Janina: ”Kaikki tuntui aivan järkyttävältä”
Kauppakaarella Keravan keskustassa herättiin itsenäisyyspäivän aamuna järkytykseen.

HENKIRIKOS Kerrostalon pihamaalta löytyi itsenäisyyspäivän aamuna tänä vuonna 16 vuotta täyttänyt keravalainen tyttö. Poliisi otti teosta epäiltynä kiinni keravalaisen vuonna 1986 syntyneen keravalaisen miehen.
Itsenäisyyspäivän aamuna herättiin järkytykseen Keravalla Keski-Uudellamaalla. Aivan kaupungin keskustasta löytyi kuollut teinityttö. Ruumis löytyi ulkoa. Poliisi sai asiasta ilmoituksen hätäkeskuksen kautta kello 7.30.

– Uhri löytyi kerrostalon pihamaalta, jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen kertoo.
Rikoksen uhri on vuonna 2001 syntynyt, tänä vuonna 16 vuotta täyttänyt keravalainen tyttö.
Poliisi otti teosta epäiltynä kiinni keravalaisen vuonna 1986 syntyneen miehen. Hänellä on rikollista menneisyyttä. Poliisi sai epäillyn kiinni tapahtumapaikan läheisyydestä. Juttua tutkitaan tässä vaiheessa tappona.

Yksityiskohdat alkavat hahmottua

Vaikka poliisi oli vielä keskiviikkona hyvin vaitonainen asiasta, tapauksen yksityiskohdista on selvinnyt monia asioita.
Vainajassa oli poliisin mukaan ulkoisen väkivallan merkkejä.
Poliisi vahvistaa, että ulkopuolinen henkilö löysi tytön. Teon epäillään poliisin mukaan tapahtuneen Keravan keskustassa sijaitsevassa kerrostaloasunnossa.
Tätä vahvistavat Ilta-Sanomien Keravalta tavoittamien kaupunkilaisten kertomukset, joiden mukaan poliisit olivat aivan kaupungin keskustassa, Kauppakaarella. Talon edusta ja talon takana oleva parkkipaikka olivat eristettyinä.

Mitä asunnossa oli tapahtunut?

IS kysyi jutun tutkinnanjohtajalta, rikoskomisario Kimmo Hyväriseltä vielä keskiviikkona, mitä tiedetään uhrin ja epäillyn välisistä yhteyksistä tai tekoa edeltäneistä tapahtumista kerrostaloasunnossa.
– Tutkinnallisista syistä johtuen emme tiedota tässä vaiheessa asiasta yksityiskohtaisemmin. Poliisi tiedottaa asiasta lisää torstaina, Hyvärinen vastaa.
Epäilty ei tehnyt vastarintaa kiinniottohetkellä. Esitutkinnassa selvitetään nyt, millä tavoin epäilty ja uhri tunsivat toisensa.

Keravan väki järkyttyi

– Kuulin tästä järkyttävästä asiasta ja valitettavasti tämä voi leimata paikkakuntaa nyt, kun aiemmista väkivaltarikoksista alkaa olla jo aikaa, Risto Auvinen kertoo itsenäisyyspäivänä Kauppakaarella, Keravalla.
Keravalainen Risto Auvinen järkyttyi itsenäisyyspäivän aamun tapahtumista.
– Nyt kenties kaivetaan jo unholaan painuneet teot uudelleen esiin, mikä ei auta tapauksen selvittämistä. Onneksi poliisi sai teosta epäillyn kiinni pian, Keravalla vuodesta 1978 asunut 64-vuotias Auvinen korostaa.
Auvinen viittaa järjettömään veritekoon, joka päätti 14-vuotiaan koripalloilijatytön elämän vuonna 2008 Keravan Saviolla. Veriteko Keravan Etelä-Kaskelassa herätti myös huomiota vuonna 2016. Mies iski uhriaan puukolla vatsaan ja reiteen kostean illanvieton päätteeksi. Uhri ei kuollut välittömästi, vaan viikon päästä Meilahden sairaalassa Helsingissä
Tunnelma Kauppakaarella oli tuskainen itsenäisyyspäivänä ja varsinkin nuorison keskuudessa. Suru heijastui väestä kaikin mahdollisin tavoin. Yleensä eloisa keskiuusimaalainen pikkukaupunki tunsi syvää tuskaa tapahtumista. Monikaan ei pysynyt edes puhumaan järkyttävästä teosta.

Keravalla itsenäisyyspäivän aamuna saatiin tieto kauheasta teosta aivan ydinkeskustassa.

–Kun kuulin kaverini isän kertoneen, miten pihamaalla oli nuori tyttö ruumispussissa. Kaikki tuntui aivan järkyttävältä, Janina Keravan keskustassa sai hädin tuskin kerrotuksi kyyneleen pudotessa samalla hänen poskelleen.


User avatar
härkä
Posts: 5869
Joined: Tue Oct 11, 2011 1:26 am
Location: Laidun

Re: Kerava 6 .12.17 16v .tyttö surmattu.

Post by härkä » Thu Dec 07, 2017 9:34 am

Tekopaikka on aivan Keravan keskustassa.
https://www.google.fi/maps/place/Kauppa ... 25.1010607

Muodostuu kuva, että teko on tapahtunut asunnossa ja ruumis viety sitten pihalle.
Uhrin ja epäillyn tekijän ikäero on oudon suuri .Henkilöistään tuntuu olevan arveluja toisaalla.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.

User avatar
-Uta-
Posts: 2212
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:55 am

Re: Kerava 6 .12.17 16v .tyttö surmattu.

Post by -Uta- » Thu Dec 07, 2017 4:32 pm

Keravalla tapahtuneen henkirikoksen tutkinta etenee
http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista ... anguage=fi

07.12.2017
Itä-Uusimaa
Keskiviikkona 6.12.2017 Keravan keskustasta löytyi vuonna 2001 syntynyt nuori nainen kuolleena. Ensitietojen jälkeen tapahtumien kulku on alkanut tarkentua. Poliisi on kuullut teosta epäiltynä kiinniotettua vuonna 1986 syntynyttä miestä. Kuulusteluissa on epäilty kertonut tapahtumien kulusta. Poliisi selvittelee nyt muiden henkilöiden mahdollista osuutta asiaan. Poliisi on kuulustellut asiaan liittyen useita henkilöitä.

Tutkintatoimenpiteitä on kuitenkin edelleen paljon kesken, joten poliisi ei tiedota tässä vaiheessa tapauksesta enempää.

User avatar
Iitin Tiltu
Posts: 131
Joined: Fri Apr 20, 2012 8:40 pm

Re: Kerava 6 .12.17 16v .tyttö surmattu.

Post by Iitin Tiltu » Fri Dec 08, 2017 9:27 am

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005482156.html

16-vuotiaan tytön surma Keravalla järkyttää – paikalle saapuneen Eijan oma tytär puukotettiin 9 vuotta sitten: Haluaa nyt vuorostaan auttaa
Kuolleen 16-vuotiaan tytön muistopaikalle Keravan keskustassa tuotiin kymmeniä kynttilöitä torstaina illalla. Useat tytön koulukaverit kävivät muistopaikalla hiljentymässä.

KERAVA 16-vuotiaan tytön kuolema järkytti Keravalla. Surmapaikan lähelle tuotiin kymmeniä kynttilöitä. Muistopaikalla kävi myös Keravalla 2008 puukotetun Emilian äiti, joka tarjoaa nyt apua kuolleen tytön omaisille.
KERAVAN keskustan Kauppakaarelle on kokoontunut muutamia ihmisiä päät painuksissa. Maahan, kivetykselle, on tuotu kymmeniä kynttilöitä, jotka lepattavat valoa paikalle pysähtyneiden kasvoille pimenevässä torstai-illassa.

Muistopaikan läheltä löytyi itsenäisyyspäivän aamuna 16-vuotiaan keravalaistytön ruumis. Poliisi otti keskiviikkona kiinni kolmekymppisen miehen henkirikoksesta epäiltynä.
Muistopaikalle on pysähtynyt keravalainen Eija Nieminen, 56, jota tytön kuolema koskettaa erityisen syvästi. Niemisen tytär puukotettiin kuoliaaksi Keravan Savion koripallokentällä vuonna 2008. Niemisen Emilia-tytär poistui vain 14 vuoden ikäisenä.

– Kävin ruokakaupassa, ja olen nyt kotimatkalla. Näin nämä kynttilät ja päätin jäädä hetkeksi miettimään asioita, Nieminen sanoo muistopaikan vieressä.
– Tuntuu tosi kamalalta. Kun katsoo katukuvaa, niin täällä on aika hiljaista. Tämähän on pieni ja mielestäni mukavan rauhallinen kaupunki. Ja silti tällaista tapahtuu.
NIEMISEN omat muistot nousivat pinnalle, kun hän kuuli 16-vuotiaan kuolemasta itsenäisyyspäivänä. Heinäkuu 2008 palasi mieleen välittömästi.
– Silloinkin oli laitettu tällainen samanlainen muistopaikka ja kynttilöitä. En aluksi pystynyt käymään siellä koripallokentällä lainkaan. Mutta sitten hiljalleen pystyinkin.

Emilian kuoliaaksi puukottanutta nuorta miestä syytettiin murhasta, mutta tämä siirrettiin pakkohoitoon syyntakeettomana. Mies oli etsinyt sopivaa uhria jo kahden päivän ajan. Emilia valikoitui uhriksi täysin sattumanvaraisesti ja häntä puukotettiin 47 kertaa.
Nieminen sanoo, ettei hän tule koskaan pääsemään yli tyttärensä kuolemasta.
– Suru muuttaa muotoaan. Ja elämä jatkuu. Ei ollut mitään muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa eteenpäin.
Suurin apu Niemiselle löytyi kotoa. Hänellä on kaksi muuta lasta, tapahtumahetkellä 11-vuotias tytär ja 18-vuotias poika.
– Lapset olivat tärkein apu. En tiedä, miten olisin jaksanut ilman heitä. Kävin myös terveyskeskuksen psykologilla ja söin kaikki lääkkeitä.

Parturi-kampaajayrittäjänä työskentelevä Nieminen jäi neljäksi viikoksi sairauslomalle. Sen jälkeen oli jo taloudellinen pakko mennä töihin. Toipumisen kannalta se olikin hyvä ratkaisu.
– Oli hyvä, että sain muuta ajateltavaa.
APUA Nieminen sai myös vertaistuesta. Hän tapasi viikko tyttärensä kuoleman jälkeen toisen äidin, joka oli menettänyt oman lapsensa vastaavanlaisesti 2000-luvun alussa.
– Halusin puhua sellaisen ihmisen kanssa, joka on kokenut saman. Kukaan muu ei voi sitä ymmärtää.
Nyt Nieminen haluaa laittaa hyvän kiertämään. Hän tarjoutuu auttamaan tyttärensä menettänyttä perhettä, jos perhe kaipaa vertaistukea.
– Autan mielelläni heitä, jos he haluavat puhua asiasta jonkun kanssa, joka ymmärtää menetyksen aiheuttaman tunteen.
Nieminen muistaa miettineensä kesällä 2008 päällimmäisenä sitä, voiko hän koskaan selvitä tyttärensä kuolemasta. Vertaistuesta hän sai uskoa, että kyllä voi.
Juha Vainio

User avatar
härkä
Posts: 5869
Joined: Tue Oct 11, 2011 1:26 am
Location: Laidun

Re: Kerava 6 .12.17 16v .tyttö surmattu.

Post by härkä » Fri Dec 08, 2017 8:51 pm

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017120 ... 7_u0.shtml

Vantaan käräjäoikeus vangitsi perjantaina vuonna 1986 syntyneen miehen todennäköisin syin epäiltynä 16-vuotiaan tytön murhasta.

Vangitsemista vaati poliisin puolesta tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen. Surman rikosnimike kiristyi tutkinnan edetessä taposta murhaksi.
Vainaja löytyi kerrostalon pihalta kello puoli kahdeksan aikaan aamulla itsenäisyyspäivänä. Hyvärisen mukaan hän oli ollut kuolleena tunteja.
Poliisi epäilee, että mies murhasi tytön aamuyöllä ennen kello kahta. Rikos tapahtui miehen yksityisasunnossa, ja tilanteessa oli käytetty päihteitä.
- En pysty avaamaan tekotapaa, koska esitutkinta on vielä kesken. On kuultava muita henkilöitä ja saatava sitä kautta vahvistuksia, Hyvärinen sanoo.

"Liittyvät tekotapaan"

Poliisi ei ota kantaa myöskään siihen, miten vainaja päätyi kerrostalon pihalle. Hyvärisen mukaan uhrin sijainti kertoo tutkinnan kannalta liiaksi siitä, millä tavalla surma on tehty.
Uhrin vartalossa oli poliisin mukaan näkyviä vammoja. Hyvärinen vaikenee myös niistä toistaiseksi.
- Ne liittyvät niin vahvasti tekotapaan.
Murhaepäillyllä on runsaasti aiempaa rikoshistoriaa. Hyvärisen mukaan hän on selvä pääepäilty.
- Meillä on aika tarkka kuva sen perusteella, mitä epäilty on kertonut. Se menee hyvin yhteen oman tutkinnan kanssa.
- Epäilty on kertonut oman näkemyksensä eikä vastustanut vangitsemista. Hän on ollut yhteistyökykyinen ja kertonut, että hänellä on osuus asiaan.

Onko mies tunnustanut henkirikoksen?

- Niin voi sanoa. Oman osuutensa on kertonut, Hyvärinen toteaa.


Ote linkistä. IL kertoo myös ko. miehen olleen aktiivinen Somessa.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.

User avatar
-Uta-
Posts: 2212
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:55 am

Re: Kerava 6 .12.17 16v .tyttö surmattu.

Post by -Uta- » Tue Dec 12, 2017 10:30 am

Poliisi: Keravalla surmattu 16-vuotias ja murhasta epäilty mies olivat asunnossa kahden
https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikk ... gs.KU1llu0
Julkaistu 11.12.2017 20:29

Keravalla surmattu 16-vuotias tyttö ja tämän murhasta epäilty kolmikymppinen mies olivat kaksin
miehen asunnolla ennen rikosta, kertoo poliisi.


Keravan keskustassa sijaitsevan kerrostalon edustalta löydettiin varhain itsenäisyyspäivän aamuna kuollut 16-vuotias tyttö. Poliisi epäilee, että tyttö oli surmattu aiemmin pääepäillyn asunnossa. Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen ei kommentoi, miten tytön ruumis on päätynyt asunnosta kadulle. Hän kuitenkin kertoo, miksi 16-vuotias oli ollut yksin kolmikymppisen miehen asunnolla. – Sinne oli menty päihteitä nauttimaan.

Epäilty ja uhri tiesivät toisensa entuudestaan, mutta poliisi ei ole kertonut yksityiskohtia henkilöiden välisestä suhteesta. Hyvärisen mukaan mies ja 16-vuotias eivät kuitenkaan olleet läheisiä. – Sanotaanko näin, että jos nuorisoporukkaa pyörii Keravan keskustassa, he kyllä tietävät toisensa etunimeltä.

Poliisi: Teko oli törkeä ja julma

16-vuotiaan kuolemaa tutkittiin ensin tappona, mutta rikosnimike on sittemmin vaihtunut murhaksi. Kolmikymppinen mies on tällä hetkellä vangittuna rikoksesta todennäköisin syin epäiltynä. Rikosnimike vaihtui, kun epäilty kertoi tapahtuneesta poliisille kuulusteluissa. Hyvärisen mukaan päätökseen vaikuttivat teon törkeys ja julmuus.

Murhasta epäilty mies on tuomittu aiemmin muun muassa seksuaalirikoksista. Lisäksi häntä on syytetty huumausainerikoksista, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, rattijuopumuksista, seksuaalisesta hyväksikäytöstä, lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pakottamisesta sukupuoliyhteyteen.

Hyvärinen kommentoi aiemmin MTV Uutisille, ettei hän ole sulkenut pois sitä, etteikö nyt tutkittavana olevassa murhassa olisi näihin rikostyyppeihin liittyviä tekijöitä.

Poliisi ei tällä hetkellä kommentoi tapauksen yksityiskohtia tarkemmin. Hyvärisen mukaan tapauksen esitutkinta jatkuu kuulusteluilla ja tapaukseen liittyvien henkilöiden liikkeiden selvittelyllä.

User avatar
Iitin Tiltu
Posts: 131
Joined: Fri Apr 20, 2012 8:40 pm

Re: Kerava 6 .12.17 16v .tyttö surmattu.

Post by Iitin Tiltu » Mon Apr 09, 2018 5:49 pm

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2018040 ... =aamulehti

Mies lähestyi kaveriporukkaa Prismassa, ilta päättyi 16-vuotiaan tytön tappoon ja raiskaukseen - näin karmivan illan tapahtumat etenivät
Maanantai 9.4.2018 klo 17.33
Yli 12 vuoden vankeusrangaistukseen tuomittu Markus Kolehmainen oli oikeudessa myöntänyt tappaneensa tytön kuristamalla ja lyömällä häntä neljä kertaa hedelmäveitsellä kaulaan.

Kolehmainen tappoi 16-vuotiaan keravalaistytön.

Teinitytön raiskauksesta ja taposta yli 12 vuotta vankeutta - keravalaismies syyllistynyt aiemmin lasten hyväksikäyttöön
31-vuotias Markus Kolehmainen tappoi 16-vuotiaan keravalaistytön asunnollaan Kauppakaarella sijaitsevassa kerrostalossa viime itsenäisyyspäivänä.

Maanantaina Tuusulan käräjäoikeus tuomitsi Kolehmaisen 12,5 vuoden vankeusrangaistukseen. Lisäksi Kolehmainen on määrätty maksamaan tytön vanhemmille kärsimyskorvausta 12 000 euroa ja sisarelle 5 500 euroa.
Tuusulan käräjäoikeudessa karmean illan tapahtumat alkoivat selvitä.
Tyttö oli surmailtana ollut kavereidensa kanssa Prismassa viettämässä iltaa. Kolehmainen ei ollut kuulunut kaveriporukkaan, mutta oli siitä huolimatta yrittänyt lähennellä tyttöä, joka oli todistajien mukaan torjunut miehen. Jossain vaiheessa seurue oli mennyt ravintolaan, mutta tyttö oli joutunut poistumaan ravintolasta, koska oli alaikäinen.

Kahdestaan miehen asunnolle

Kolehmaisen mukaan hän ja tyttö olivat sen jälkeen menneet kahdestaan Kolehmaisen asunnolle, jossa he olivat nauttineet alkoholia. Koska 16-vuotias ei ollut vapaaehtoisesti suostunut Kolehmaisen kanssa sukupuoliyhteyteen, Kolehmainen oli päättänyt raiskata tytön. Kolehmainen oli seurannut tyttöä keittiöön, kaatanut tämän lattialle ja pitänyt tytön kaulasta kiinni ja kuristanut sekä riisunut tämän.
Kolehmaisen arvion mukaan kuristaminen on kestänyt kymmenestä minuutista puoleen tuntiin, jolloin asianomistaja on maannut lattialla ja Kolehmainen on ollut hajareisin tämän alavatsan päällä.
Lopuksi Kolehmainen on ottanut hedelmäveitsen ja lyönyt asianomistajaa kaulan alueelle neljä kertaa. Ruumiinavauspöytäkirjan ja kuolemansyylausunnon mukaan tytön välitön kuolinsyy oli ollut tukehtuminen eli todennäköisesti hän ei ollut enää elossa veitsi-iskujen aikaan. Täysin aukotonta varmuutta asiasta ei kuitenkaan ole mahdollista saada.

Epäonnistunut yhdyntä

Lopulta Kolehmainen oli käärinyt asianomistajan ruumiin mattoon ja vienyt ulos pihalle roska-astioiden viereen. Kolehmainen oli jättänyt ruumiin lähes alastomana pihalle, mistä satunnainen ohikulkija puoli kahdeksan aikaan aamulla löysi ruumiin.
Vainajalle ei ollut etsitty suojaisaa paikkaa, eikä häntä ollut pyritty piilottamaan.

Kolehmaisen motiivi oli käräjäoikeuden mukaan seksuaalinen lähestyminen. Koska Kolehmaisen ensisijainen tarkoitus ei ole ollut asianomistajan surmaaminen, vaan
sukupuoliyhdyntä, käräjäoikeus pitää todennäköisenä sitä, että surmaaminen on johtunut sukupuoliyhdynnän epäonnistumisesta.

Kolehmainen passitetaan suorittamaan rangaistusta Vantaan vankilaan, jos hän tyytyy ratkaisuun tai muutoin siellä säilytettäväksi, kunnes rangaistuksen täytäntöönpano alkaa tai asiasta toisin määrätään. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

User avatar
härkä
Posts: 5869
Joined: Tue Oct 11, 2011 1:26 am
Location: Laidun

Re: Kerava 6 .12.17 16v .tyttö surmattu.

Post by härkä » Tue May 28, 2019 11:33 am

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f693 ... 0d3624592d

Teinitytön tappaneen ja raiskanneen tuomiota kovennettiin - murhasta elinkautinen

Helsingin hovioikeus muutti Keravalla 16-vuotiaan tytön tappaneen ja raiskanneen Markus Kolehmaisen tuomion elinkautiseksi.
Markus Kolehmainen tuomittiin teoistaan viime vuonna Tuusulan käräjäoikeudessa kahdentoista ja puolen vuoden vankeuteen. Markus Kolehmainen tuomittiin teoistaan viime vuonna Tuusulan käräjäoikeudessa kahdentoista ja puolen vuoden vankeuteen.

32-vuotias Markus Kolehmainen tuomittiin viime vuoden huhtikuussa Tuusulan käräjäoikeudessa yhteensä 12,5 vuoden vankeusrangaistukseen taposta, törkeästä raiskauksesta ja hautarauhan rikkomisesta. Hovioikeus katsoi kuitenkin Kolehmaisen syyllistyneen murhaan ja muutti tuomion tiistaina antamallaan päätöksellä elinkautiseksi vankeudeksi.

Hovioikeuden mielestä teko oli erityisen raaka ja julma, sekä kokonaisuutena arvostellen törkeä. Tämän takia se täytti murhan tunnusmerkistön. Sekä tytön omaiset, että syyttäjä vaativat tapon sijasta rangaistusta murhasta.
Hovioikeus myös korotti Kolehmaiselle määrättyjä korvauksia. Käräjäoikeus määräsi Kolehmaisen maksamaan surmatun tytön tytön vanhemmille kärsimyskorvausta kummallekin 12 000 euroa ja sisarelle 5 500 euroa. Hovioikeus muutti vanhempien korvaukset yhteensä 30 000 euroon ja sisaren korvauksen 6000 euroon.

Jätti ruumiin pihalle

Kolehmainen surmasi itsenäisyyspäivän 2017 aattona asunnossaan Keravalla vieraana olleen 16-vuotiaan tytön. Teon yhteydessä Kolehmainen myös raiskasi uhrinsa.
Uhri kuoli aamuyöllä. Veitsellä tehdyn surmaamisen jälkeen Kolehmainen raahasi tytön ruumiin kerrostalon pihalle. Hän ei mitenkään peitellyt ruumista, joten sivullinen löysi vainajan heti aamulla puoli kahdeksan aikaan.
Tyttö ja Kolehmainen tunsivat toisensa entuudestaan. Rikokset lähtivät tiettävästi liikkeelle siitä, että Kolehmainen vaati seksiä, mutta tyttö ei halunnut.

Tuomittu useista rikoksista

Kolehmainen on ennen murhaa tuomittu useista muista rikoksista. Hän käytti vuosina 2009-2011 seksuaalisesti hyväkseen 14- ja 16-vuotiaita tyttöjä. Lisäksi vuonna 2009 Kolehmainen pakotti uhrinsa sukupuoliyhteyteen väkivaltaa käyttäen.
Etelä-Savon käräjäoikeus tuomitsi hänet aikanaan seksuaalirikoksista vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Hän joutui myös korvaamaan uhreilleen yhteensä 17 000 euroa.
Kolehmaisella on taustallaan myös useampi aiempi tuomio rattijuopumuksesta ja tuomio huumausainerikoksesta.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.

Post Reply