Tavanomaista vaihtoehtoisempi Bodom-keskustelu

Vaihtoehdot ratkaistuina pidettyihin rikoksiin ja onnettomuuksiin, salaliittoteoriat
Post Reply
Eks-EkstroVertti
Posts: 2905
Joined: Mon Mar 20, 2017 10:45 pm

Re: Tavanomaista vaihtoehtoisempi Bodom-keskustelu

Post by Eks-EkstroVertti »

Uusi Aura, to 16.6.60
Bodom-järven arvoitus edelleen ratkaisematta

Mielisairas yritti harhauttaa poliisia. 10-vuotiaasta koulupojasta kuin kahdesta nuorukaisestakaan, joiden toivotaan tiedoillaan edesauttavan Bodomin kolmoismurhan tutkimuksia, ei ole kuulunut mitään, kerrottiin keskusrikospoliisista keskiviikkona. Näitä kolmea henkilöä kuulutettiin tiistaina radiossa, sekä keskiviikon päivälehdissä.

Espoon Laaksolahdesta maanantaina kuulusteluja varten pidätetty kirvesmies Y.R. päästettiin vapaaksi keskiviikkona. Kuulusteluissa hän myönsi halunneensa kiusata ja harhauttaa toimenpiteillään poliisia. Kuulusteluissa selvisi myös löydetyn ihmisvereen tahrautuneen puukon tarina. Viime perjantai-iltana löydettiin Bodominkylässä tienohesta puukko, jonka terässä todettiin olevan ihmisen verta. Tutkimuksissa puukon todettiin kuuluvan Laaksolahdessa Vantaantien (huom. nyk. Pitkäjärventie) varrella asuvalle 24-vuotiaalle kirvesmies Y.R:lle. R. kertoi kuulusteluissa lähteneensä 4.6. klo 24 aikaan erään tuntemattoman miehen kanssa metsään kävelemään viinaa mukanaan ja tulleensa takaisin kotiin seuraavana aamuna klo 8 aikoihin. Puukon hän myönsi omakseen. Kuulusteluja jatkettaessa R. muutti useaan kertaan kertomustaan. Hän selitti olleensa 4-5.6. välisen ajan kotonaan, minkä hänen vanhempansa ovat vahvistaneet. Puukonkahvaan R. kertoi kaivertaneensa nimikirjaimensa sekä kirjoittaneen siihen nimensä. Nämä merkinnät puukossa todettiinkin. Edelleen R. selitti tahrineensa puukonterän sormenpäähänsä neulalla pistämästään reiästä tulleella verellä. Puukon R. vei sitten mainittuun paikkaan tarkoituksenaan harhauttaa ja kiusata poliiseja. R. on ollut hoidettavana mielisairaalassa useita kertoja.


-----------


Asustelikohan tämä mainittu laaksolahtelainen kirvesmies Y.R. tyynyliinan valmistamakseen tunnistaneen Esko Lonkan äidin, tai vaihtoehtoisesti Aarne Loukon naapurina. Aattelin vaan, että olis voinut napata sen ohimennessään. Siis Y.R., ei kukaan uhreista, jotka ajelivat Bodomille osin samaa tietä pitkin.
Todennäköisesti nuo julkisuuteen annetut nimikirjaimet eivät ole oikeat, voivat olla esim YIH.
Lpio noviiseja Puli otSa
Tuli okomentaa jäi veliä
Join jiä P geishat
Utis Siteet Ui En pahoin Isä
Y ding JoUon ReiLo7
Sepin veli Pieks Loppu
moraLLa

Leinwand im Mund

Luminol Lennart
Eks-EkstroVertti
Posts: 2905
Joined: Mon Mar 20, 2017 10:45 pm

Re: Tavanomaista vaihtoehtoisempi Bodom-keskustelu

Post by Eks-EkstroVertti »

En pidä 1960-luvun poliiseja yksinkertaisina mutta minua jäi vaivaamaan, että verrattiinkohan "Y.R":n verta koskaan tyynyliinan pisaroihin. Hän olis jälleen "heikon" alibin omaava henkilö, jonka DNA saattaisi periaatteessa natsata tyynyliinan mälleihin, alibista huolimattakin.

Mysteeriosta:

"13 – 15.6 välisen ajan oli pidätettynä myös (-) niminen mies syystä, että hänen verinen puukkonsa löydettiin Bodominkylästä. Lopuksi (-) kuitenkin kertoi tahrineensa puukon omaan vereensä ja pudottaneensa sen paikalle poliisia harhauttaakseen. Veriryhmä oli (-) eikä uhrien."

On siis mahdollista, että harhautus onnistui vaikka hän rehellisesti kertoikin veren olleen omaansa ja harhautuksen olleen tarkoituksensa.

Äänettömyyttä on pidetty ihmeellisenä asiana. Ehdotan, että murhaajalla oli mukanaan ase (esim. pistooli), jolla uhaten hän pakotti kolme uhreista ensin sisälle telttaan saatesanoinaan, että jos äännähdyskin kuuluu, niin laskee teltasta läpitte. Näin ollen Anja Mäki olisikin murhattu teltan ulkopuolella ensimmäisenä. Hänen veriroiskeitaanhan ei löydetty teltan sisältä.
Lpio noviiseja Puli otSa
Tuli okomentaa jäi veliä
Join jiä P geishat
Utis Siteet Ui En pahoin Isä
Y ding JoUon ReiLo7
Sepin veli Pieks Loppu
moraLLa

Leinwand im Mund

Luminol Lennart
Post Reply