Tavanomaista vaihtoehtoisempi Bodom-keskustelu

Vaihtoehdot ratkaistuina pidettyihin rikoksiin ja onnettomuuksiin, salaliittoteoriat
Post Reply
Eks-EkstroVertti
Posts: 1023
Joined: Mon Mar 20, 2017 10:45 pm

Re: Tavanomaista vaihtoehtoisempi Bodom-keskustelu

Post by Eks-EkstroVertti » Thu May 31, 2018 4:13 pm

^Kiintoisa näkemys mutta poliisin mukaan väärä: Kirjoitusta on verrattu Mäiltä saatuun (!) Anjan muistikirjaan ja todettu kirjoitustyyleissä/käsialoissa olevan vain joitakin yhteneväisyyksiä. Tehtiinköhän vertailuja koskaan mihinkään muuhun Anjan kirjoittamaksi väitettyyn? On verrattu Maila Björklundinkin "Iskelmiä ja lauluja" (laulukirjan) kirjoituksiin-EI ole sama kirjoittaja.

Kenellä sillä on pläsi puli?
Oliko sillä myös pulituuria?

Petkella-sanan P:hen löydettiin r-viiva vasta tutkimuksissa, toisaalta sanan keskiosaa on todistetusti vahvistettu toisella kynällä hyvin näkyvällä tavalla. Se mielestäni antaisi osviittaa siitä, että ko. Sana Petkella on täysin muuteltu alunperin kirjoitetusta. Niemellä käytettiin kumeja.

Mielestäni alkuperäinen "otsake" voi olla ollut:

5 pro (=lyhennys promilleista) Reinolla, puute on, jäi vielä

Kirjoituksen alla mahdollisesti painuman Lennart (tai käänteisesti trannel) vieressä oleva % tai oikein-merkki voi olla puutteellinen promille. Ja tietty myös jo aiemmin ehdottamani kenkien sijainti tien eri puolilla.

On kai myös mahdollista, että lappusessa olisi alunperin ollut vain kolme kirjoitettua sanaa ja koko muu teksti olisi kyhätty niiden ympärille myöhemmin.
Kumpi on pohjalla, lyijy vai muste?

Voihan toi olla toki myös todisteiden joukkoon harhautunut poliisin muistilappu, jossa kerrotaan esim. siitä, että Hintman oli etsinnöissä, tutkinnanjohtaja Ylösjoella oli 2 aikavaihtoehtoa ja sepä oli metkaa :/
Avon repus approt, noki peltoon. Oot Lepikon Torppa, supernova.

Et ympärillesi nää
Kuinka korkeat mäellä nousee puut
Ja kaikki valoa hengittää

Isit tärisi. Parittelu ruletti. Rapisi rättisi
Isi äkkää: rääkkäisi
Piri, Sion. No. Isi, R.I.P.


Post Reply