Kirkkonummen kolmoissurma 28.-29.7.1990

Kansakuntaa järisyttäneet ja avoimeksi jääneet rikostapaukset
Post Reply
matlockb
Posts: 1754
Joined: Fri Apr 27, 2012 6:30 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 28.-29.7.1990

Post by matlockb »

Tietenkin kuolintodistukset ovat salassa pidettäviä tai ts. kopio niistä luovutetaan vain omaisille, mutta mielestäni sen verran niistä voisi poliisi paljastaa, mikä oikeuslääkärin käsityksen mukaan on ollut todennäköisin kuolinajankohta (päivämäärän lisäksi arvioidut kellonajat).
Se tuskin loukkaisi uhrien yksityisyyttä, sikäli kun jo 25 vuotta sitten kuollut ihminen jaksaa yksityisyyden perään huudella, omasta puolestani 25 vuotta kuolemani jälkeen saa koko kansalle paljastaa vaikka koko sairaskertomukseni sikäli kun se jotain jaksaa kiinnostaa :lol: (huom! kevennys vakavaan aiheeseen).

Hieman ot:nä, mutta kenen koira myös oli poikkeuksellisen hiljainen Heinävedellä, muuan Tulilahti-nimisellä paikalla vuonna 1959? härkä muistanee vastauksen tähän.

Kuitenkin kaksi henkilöä on ollut kiinni ja Veikon vanhin poika vangittunakin, sitä en muista oliko myös Beritin ex-puoliso vangittuna mutta kiinni ainakin enintään sen 3 vuorokautta jonka poliisi saa pitää esittämättä vangitsemisvaatimusta, jolle on oltava jotain konkreettista näyttöä että se menestyy oikeudessa.
Vanhinta poikaa vastaan on siis ainakin jotain näyttöä ollut kun oikeus on vangitsemiseen suostunut, se ei tietenkään tee hänestä murhaajaa, varsinkaan kun emme tiedä mitä näyttöä on esitetty.
User avatar
härkä
Posts: 6842
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:26 am
Location: Laidun

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 28.-29.7.1990

Post by härkä »

Lyytikäisten koiran haukkumattomuus vuonna 1959 ei välttämättä johdu siitä , että kotiväki olisi ollut lapiota hakemassa.
Koira ei aina kaikkea haukkunut.
Lisäksi saunan rakentamisesta tiesi moni poikien tuttu. Es Kauhasen poika , jos jonkun epäillyn perheen ulkopuolisen mainitsen. Oli kyllä muitakin. Koira tunsi ainakin osan näistä.
Tuokkosia mainittu koira ei muuten tuntenut , joka tiedoksi es. Queenille. :D

Se erohan tapauksella on Kirkkonummeen , ettei Heinävedellä menty sisälle taloon. Haettiin vain lapio sorakasasta.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.
User avatar
Harriet
Posts: 1191
Joined: Sun Nov 27, 2011 10:42 pm

Kirkkonummen kolmoissurma 28.-29.7.1990

Post by Harriet »

matlockb wrote:Iltalehdessä muistellaan tätä tapausta, suosittelen katsomaan linkissä olevan videon: http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201 ... 5_v0.shtml
Tuosta voidaan päätellä että tekijä olisi uhrien ei ainoastaan tuttu vaan jopa lähipiiristä.
Mikä olisi teon motiivi, raha? Tekijä otti mukaan VR velkakirjan ja 20 tuhatta markkaa, mutta se voi olla myös hämäystä.
Jos teossa on intohimon piirteitä, kuten poliisi sanoo niin silloin jku eksä olisi todennäköisempi vaihtoehto kun esim VR poika.
Pidätettyinä ollut siis sekä Beritin eksä että Rytkösen vanhin poika. pojilla olisi mahdollista hyötyä taloudellisesti surmista esim perinnön muodossa,
lapsilla myös aikuisilla on Suomessa ns lakiosa, joten miksi ottaa vielä rahaa mukaan (kun sitå on muutenkin tulossa) ja inkriminoida itsensä.
Uhrin lapsi olisi VR pojan pikkusisko, olisi kova kynnys tappaa hänetkin, vaikkakin puoivahingossa, huolimatta siitä että hän olisi perillinen, mutta hänen pelastamiseksi ei ole myöskään mitään tehty.
Toisaalta on BR eksä on voinut olla myös velkaa uhrille.
Eli eksä on vahva epäilty.
Murron jälkiä ei ole ollut, mutta onhan voinut eksä olla hyvissä väleissä uhrien kanssa eli miten uhkailua ja vainoa ei ole ollut joten hänet oli turvallsta päästä sisälle vaikka keskellä yötä.
Ehkä tekijää ei ole saatu kiinni kun poliisi ei ole pystynyt päättämään kumpi on tekijä - molemilla vahva motiivi (mustasukkaisuus tai raha) ja ei alibia?


Sent via Tapatalk
Quilty as charged

SEURAA HEJACia TWITTERISSÄ: http://bit.ly/1JUp7t8
matlockb
Posts: 1754
Joined: Fri Apr 27, 2012 6:30 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 28.-29.7.1990

Post by matlockb »

Rytkösen sisar epäili aikanaan (vanhemmassa) Alibissa että mustasukkaisuuden sijasta/lisäksi syynä on voinut olla myös kateus, ei mielestäni ollenkaan poissuljettu vaihtoehto.
Mikäli tuo olisi motiivi, se selittäisi sen ettei tekijä ole jäänyt kiinni, hänen ei ole luonnollisestikaan tarvinnut olla erityisen läheinen Veikon ja Beritin kanssa, on voinut muuten vain tulla kylään "onnittelemaan perheenlisäyksestä".

Margit Sormuslähde kertoo, että uhkailut alkoivat nimenomaan vasta tuolloin kesällä, aikaisemmin sellaista ei ollut siis (todennäköisesti) esiintynyt..
Joka tapauksessa pois ei voida sulkea (kummankaan osalta) esimerkiksi "salarakasta", olipa mahdollisella "salarakkaalla" sitten osuutta henkirikoksiin tai ei..
matlockb
Posts: 1754
Joined: Fri Apr 27, 2012 6:30 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 28.-29.7.1990

Post by matlockb »

Minulle tuli tunne, joka ei perustu mihinkään faktaan, vaan mutu-tuntumaan että tekijöitä olisi mahdollisesti kaksi. Murhaaja on voinut toimia yksin, mutta teosta tietää ja/tai sitä on ollut suunnittelemassa myös joku toinen henkilö..

Avain.. missä se on nyt ja miksi? se avannee oven myös tekijän/tekijöiden luokse..

Keskusrikospoliisin toivoisi vielä saavuttavan läpimurron tässä. Aikaa on kulunut jo 26 vuotta, mutta murhan syyteoikeus ei vanhene koskaan.
User avatar
-Uta-
Posts: 3598
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 28.-29.7.1990

Post by -Uta- »

Mites tämä tapaus etenee... *)

Veikko Rytkönen, hänen avovaimonsa Berit Andersson, ja heidän pieni Jessica-tyttärensä murhattiin kotonaan Kirkkonummen Volsin kylän Österbyntiellä 28-29. heinäkuuta välisenä yönä vuonna 1990. Kylläpä aika kuluu, kun tapauksesta tulee kohtapuoliin kuluneeksi jo 27 vuotta.

Epäiltyinä ovat olleet ainakin Beritin ex-puoliso (joka oli ilmeisesti aiemmin jollain tapaa uhkaillutkin Beritiä), ja Rytkösen aikuiset pojat (joilla oli velkojensa takia hiukan hankalat välit isänsä kanssa). Mitään todisteita tai näyttöjä heitä vastaan ei sitten tod.näköisesti kuitenkaan löytynyt, koska epäilyistä luovuttiin. Oliko muita epäiltyjä ollenkaan?

*) vieläköhän juttua tutkitaan, vai liekö~jääkö tämäkin kolmen ihmisen murha selvittämättömänä tapauksena historiaan?
User avatar
Queen
Posts: 2380
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:42 am

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 28.-29.7.1990

Post by Queen »

En tiedä, onko tämä edistynyt yhtään mihinkään. Lopulta aika vähän esillä ollut tapaus, vaikka on noinkin raaka juttu.
Ei tässä kai virallisesti ollut kuin nuo kaksi epäiltyä, koska tutkinnanjohtaja Huhta-aho kertoi joskus muutama vuosi sitten, että molemmat pidätetyt saatiin suljettua pois epäilyksistä.
Sittenhän oli tämä Ari Pesämiehen antama vinkki (tai haastattelu mahdollisesta palkkamurhasta). Tästä rönsyili sitten yhteys Gröhnin ja Tahvanaisen surmiin. Eipä tämäkään Pesämiehen haastattelu ole ainakaan mitään poikinut.
monoliitti
Posts: 885
Joined: Tue May 30, 2017 5:04 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 28.-29.7.1990

Post by monoliitti »

Iltasanomien äskettäisiin yleisötilaisuuksiin liittyen julkaistussa "rikostarinat" julkaisussa on myös tästä kolmoismurhasta artikkeli, perustuen Sari Aution tekemään ,tutkinnanjohtaja Kimmo Huhta-Ahon haastatteluun.
Mystinen "Paanasen" kirje on edelleen selvittämättä. Häiriösoittoja oli tullut ennen surmia ,myös joillekin muille kyläläisille. Ryöstö tai talousmotiiviin H-A ei usko , vaan vihasta johtuneeseen suunniteltuun murhiin. Murhaaja oli suunnitellut ja tarkkaillut talonelämää jo jonkin aikaa. Uskoo surman selviävän.
Itselläni on samansuuntainen käsitys.Viha voi muodostua ,ulkopuolisesta täysin käsittömästä, ja mitättömästä syystäkin. Surmat ajoittuivat heinäkuun loppuun, joka tuolloin oli korostuneesti myös monen lomien loppuviikonvaihde. Ehkä lomansa kosto-pjojektiin käyttäneen murhaajan oli iskettävä, koska maanantaina oli palattava työhön, ehkä toiselle paikkakunnalle. Yhtä talon avaimista pidettiin maton alla ulkooven edessä, jonka intensiivinen tarkkalija huomaisi, voiden teettää kopiot. Paljon on ihmetelty kuinka surmaaja "tiesi" kahden kymmenvuotiaan asukin lähdöstä yökylään, ja poissaolon surmayönä ,ehkä tämänkin voinut päätellä metsästä tarkkailulla.
User avatar
-Uta-
Posts: 3598
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 28.-29.7.1990

Post by -Uta- »

Tuntematon henkilö tunkeutui perheen kotiin ja surmasi nukkuvat vanhemmat, vieressä uinunut lapsi kuoli myös – poliisi uskoo, että vanha rikosmysteeri selviää vielä
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tun ... #gs.8mic58
JULKAISTU 14.06.2020 06:20

Poliisi uskoo, että Kirkkonummella 30 vuotta sitten tapahtunut, poikkeuksellisen järkyttävä henkirikos selviää vielä. Joitain vuosia sitten kerrottiin, että KRP:llä on tapaukseen liittyen uusi näkökulma. Missä tutkinnassa mennään nyt? MTV Uutiset pyrki saamaan asiaan selvyyttä, mutta tapaukseen liittyy vielä runsaasti avoimia kysymyksiä.

Kirkkonummella tapahtui järkyttävä henkirikos lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 28.-29. heinäkuuta vuonna 1990.
Tuntematon henkilö tunkeutui Volsin kylässä asuneen perheen kotiin ja surmasi perheen vanhemmat teräaseella. Pariskunnan pieni lapsi kuoli samassa yhteydessä tavalla, jota poliisi ei ole suostunut avaamaan julkisuudessa. Kolmikko oli teon aikaan nukkumassa vanhempien makuuhuoneessa.

Lapsen järkyttävä kohtalo
Mediassa on kerrottu, että kolmikko olisi tapahtuma-aikaan nukkunut vesisängyssä ja tekijä olisi puhkaissut sängyn teräaseella tapahtumien tuoksinassa. On kerrottu, että lapsi olisi hukkunut rikkoutuneen sängyn tulviessa huoneeseen.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Huhta-aho keskusrikospoliisista ei ole kommentoinut lapsen kohtaloa aiemmin, eikä suostu ottamaan asiaan kantaa edelleenkään. Hän ei vahvista aiemmin julkisuudessa esillä olleita tietoja. – Tähän en valitettavasti voi lausua mitään, hän sanoo. Huhta-aho vetoaa lakiin kuolemansyyn selvittämisestä, tarkemmin lain 15. pykälään. Sen mukaan kuolemansyyn selvittämistä koskevat asiakirjat ovat salassa pidettäviä rajatuin poikkeuksin.

Tapaukseen liitetyistä rikosnimikkeistä voi kuitenkin päätellä jotain. Aiemmin julkisuudessa on kerrottu, että toisin kuin vanhempien kohdalla, lapsen kuolemaa ei tutkita murhana. Julkisuudessa on kerrottu, että lapsen kuolemaa selvitettäisiin kuolemantuottamuksena. Lapsen kuolema ei siis välttämättä ollut murhaajan kylmän ja vakaan harkinnan tulos. Tekijän mielenliikkeistä on kuitenkin mahdotonta sanoa mitään varmaa, sillä hän on yhä karkuteillä ja tapaus ratkaisematta.

Tekijä sai etumatkan
Julma verityö paljastui viranomaisille viiveellä. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kuollut perhe löydettiin vasta pari päivää tapahtuneen jälkeen, tiistaina 31. päivä heinäkuuta.

Poliisi kertoi aikoinaan, että alkuviikolle sattuneet sateet saattoivat sotkea talon pihalle mahdollisesti jääneitä jälkiä, jotka olisivat voineet auttaa tekijän jäljittämisessä. Myös tutkinnan alkuvaiheessa tehdyt kiinniotot jättivät poliisin tyhjin käsin. Poliisi pidätti ensin yhden miehen, joka päästettiin vapaaksi lähes heti. Sitten kiinni otettiin toinen, nuorempi mies, jota poliisi myös vaati vangittavaksi rikoksesta epäiltynä. Mies passitettiinkin tutkintavankeuteen. Se ennätti kestää vain viikon. Poliisi esitti itse, että mies päästettäisiin vapaaksi.

Vuosien kuluessa poliisi on pysytellyt vaitonaisena siitä, onko sillä enää tiedossa mahdollista epäiltyä. – Tähän en sano mitään, Huhta-aho vastaa kysymykseen siitä, onko poliisin kiikarissa ketään tiettyä henkilöä. Uusia kiinniottoja ei ole tiettävästi tutkinnan alkuvaiheen jälkeen tehty.

Motiivina raha?
Julman henkirikoksen mahdollista syytä on arveltu julkisuudessa vuosien varrella useampaan otteeseen.

Tiedossa on, että yrittäjäperheen isä joutui jo ennen kuolemaansa erikoisen häirinnän uhriksi. Perheen kotiin oli soiteltu öisin. Hämmennystä oli aiheuttanut myös perheen postilaatikkoon saapunut kirje, jossa isää oli pyydetty Peuramaalle hinaamaan asuntoautoa keskellä yötä. Kirjeen ehdottamassa paikassa ei ollut vastassa ketään. Myöhemmin poliisi sai selville, ettei kirjeen allekirjoittanutta henkilöä ollut olemassakaan. Poliisi on kuitenkin jo aiemmin pitänyt mahdollisena, ettei häirintä liittynyt henkirikokseen. Todennäköisemmäksi motiiviksi on nostettu raha. Tiedossa on, että kuljetusalalla yrittäjänä toiminut perheenisä säilytti kotinsa keittiössä käteistä. Henkirikoksen jälkeen rahoja oli kadonnut noin 20 000 markkaa. Lisäksi kateisiin jäivät miehen muistivihko sekä rahojen säilytykseen käytetty metallinen kirjeteline.

Tekijä uhreille tuttu?
Voisiko poikkeuksellisen julmaan henkirikokseen liittyä kuitenkin myös jotain muuta? Olisiko täysin satunnainen murtomies edes löytänyt keittiössä säilöttyjä rahoja – saati käynyt kokonaisen nukkuvan perheen kimppuun teräaseen kanssa? Medialle onkin vuosien saatossa vihjailtu, että tekijä saattaisi olla uhreille entuudestaan tuttu.

Huhta-aho arvioi Iltalehdelle vuonna 2015, että tekijä oli "tullut tuttuun paikkaan" ja "tiennyt, mitä siellä on odotettavissa". Hän myös kuvaili tekoon liittyvän "tunnetta ja intohimoa". Poliisi siis uskoo, ettei tekijä sattunut murhapaikalle sattumalta.

– Poliisilla ei ole mitään syytä olla uskomatta, etteikö uhreilla ja tekijällä ole aiempaa yhteistä kontaktipintaa. Suomalaisessa henkirikoksessa muutoinkin on hyvin tyypillistä se, että uhri ja tekijä ovat kohdanneet jossain vaiheessa matkan varrella, Huhta-aho sanoo nyt MTV Uutisille. Huhta-aho ei anna suoraa vastausta kysymykseen siitä, onko poliisi tilanteessa, jossa epäilyjä mahdollisesta tekijästä on, mutta näyttö henkilöä vastaan puuttuu.

– Mieleen tulee työuran varrelta kohtuullinen määrä juttuja, joissa esitutkinnan valossa epäilty on tekijä, mutta syytekynnys tai tuomitsemiskynnys on liian kaukana. Edellä lausuttu ei liity millään muotoa siihen, mikä on näkemykseni tämän jutun suhteen, hän muotoilee.

Uusi näkökulma?
MTV Uutiset kertoi vuonna 2015, että KRP oli ottanut jutun jälleen aktiiviseen tutkintaan. MTV Uutisten tietojen mukaan KRP tarkasteli juttua tuolloin "uudesta näkökulmasta". Tuolloin ei tosin paljastunut, mistä uudessa näkökulmassa oli kyse.

Huhta-aho ei edelleenkään halua puhua tutkittavana olevista asioista suurella tarkkuudella. Hän kuitenkin vakuuttaa, ettei tapausta ole unohdettu. – Tutkintajärjestelyitä saatetaan tehdä, ja jutun vastuuhenkilöt voivat vaihtua, mutta selvittämätön juttu pysyy organisaation muistissa, eli arkistossa, ja lisäksi tunnollisten tutkijain muistissa.

Huhta-aho haluaa täsmentää aiempaa puhetta "aktiivisesta tutkinnasta" ja selventää, miten vanhoja rikosjuttuja selvitetään. Poliisille aktiivinen tutkinta ei välttämättä tarkoita yhden asian ääressä puurtamista päivästä tai edes viikosta toiseen.

– Vanhojen juttujen "aktiivinen tutkinta" on varmasti erilainen käsite meille ja medialle tai suurelle yleisölle. Tiettyihin vuosikymmeniäkin vanhoihin juttuihin liittyviä yhteydenottoja tulee tasaisesti – ei välttämättä usein, mutta tasaisesti – ja tämä Kirkkonummen tapaus on yksi näistä. – Aina kun on syytä tarkastella juttua ja tarkistaa yksityiskohtia tutkinnallisesti uudelleen, näin toimitaan. Vanhoissa jutuissa näitä välivaiheita on usein ollut lukuisia. Näin on myös tässä tapauksessa.

"Asioilla on tapana järjestyä"
Huhta-aho ei halua kommentoida sitä, onko tapaukseen liittyen tehty muita, konkreettisempia tutkintatoimia vihjetietojen tarkistamisen lisäksi. Tällaisia voisivat olla esimerkiksi poliisin käytössä olevat pakkokeinot, kuten telekuuntelu tai henkilön tarkkailu. – En voi kertoa poliisin operatiivisesta toiminnasta, rikoskomisario kuittaa. Huhta-aholla on kuitenkin selitys sille, miksi poliisi on ollut vaitonainen tapaukseen liittyen. – Tutkinnan kannalta yksityiskohtien avaaminen enemmälti ei lisää rikoksen selvittämisen todennäköisyyttä, hän sanoo.

Mutta mitkä nuo todennäköisyydet ovat, kun rikoksesta tulee pian kuluneeksi 30 vuotta?

Huhta-aho suhtautuu tulevaisuuteen optimistisesti ja uskoo, että murhan tekijä saadaan vielä vastuuseen. – Luotan edelleen siihen, että asioilla on tapana järjestyä.
Eks-EkstroVertti
Posts: 2731
Joined: Mon Mar 20, 2017 10:45 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 28.-29.7.1990

Post by Eks-EkstroVertti »

^ Asioilla on tapana järjestyessään samalla myös huonontua. Rikostapausten järjestyessä arkistoihin, ne homehtuvat.

Kun tutkija kertoo olevansa optimisti ja luottavansa tulevaisuuteen perustelunaan se, että "asioilla on tapana järjestyä", tulee ehkä auttamatta mieleen, että hän on idiootti. Hän ei mene edes siitä, missä aita on matalin, vaan siitä, missä aitaa ei ole ollenkaan.

En väitä Huhta-ahon olevan idiootti. Totean vain, että sellainenkin mahdollisuus voi tulla mieleen.

Minulle ei ole tähän tapaukseen liittyen koskaan tullut oikeastaan muuta mieleen kuin silmitöntä väkivaltaa ympärilleen kylvänyt autoileva, murhaava murtovaras. Ehkä jutusta on tehty turhan monimutkainen.

Alueen tunnetuista ryöstömurhaajista profiiliin sopii parhaiten Hannu Rissanen.

Rissanen oli ensin lyönyt työhuoneessaan ollutta Raija Muukkosta nelikiloisella kiskopyörällä, joka oli aiheuttanut runsasta verenvuotoa. Sen jälkeen uhri oli pakotettu avaamaan yrityksen kassakaappi. Tutkinnan mukaan uhrin kaulan ympärille oli jo tuolloin kiedottu tietokoneen johto.

Talouspäällikkö Muukkosta oli hinattu sähköjohdosta vetäen eri puolilla kivijalostamoa. Verijälkiä oli monissa paikoin ja uhrin selässä likaa ja pölyä.

Muukkosen silmiä oli vahingoitettu. Silmissä ja niiden ympäristössä oli kaikkiaan 21 haavaa ts. Rissanen oli puhkonut Muukkosen silmät. Silmiä oli myös "koverrettu".

Poliisin mukaan ei ollut kyse seksuaalirikoksesta.
Poliisin mukaan kassalippaan anastus ei ollut teon varsinainen motiivi, myöhemmin motiiviksi ilmoitettiin kuitenkin varkaus tai ryöstö.
Poliisin mukaan tekijä on halunnut varmistaa että uhri on varmasti kuollut.
Poliisin mukaan tekijällä oli käsissään näppylähanskat.
Poliisin mukaan murha oli erikoinen ja raaka.
Syyttäjän mukaan Rissanen oli kertonut tehneensä satoja kilikalikeikkoja.

Rissanen tunnusti Muukkosen murhan ensimmäisen kerran poliisille vuonna 1991 ja toisen kerran vuonna 2007.

"Ensimmäinen tunnustus ei johtanut tarkempaan tutkintaan, koska tässä on ilmeisesti tapahtunut jotain tietokatkoksia Espoon poliisin ja krp:n välillä. Krp:llä oli myös tuolloin erästä ulkomaalaista koskeva tutkintalinja"...kertoi jutun toisena syyttäjänä toiminut Erkki Huhtala.


"Matti Paanasen" viestissä on monta asiaa, jotka pistävät silmään. Yksi sellainen asia on vaimon mainitseminen. Toinen on hinaus. Kolmas on malmi. Neljäs on alleviivattu M. Vaimon löytämässä lapussa ei itse asiassa mainita asuntoautoa vaan asunto ja auto. On muitakin. Kirjoituksen sävy on vahvasti vihjaileva ja kokonaisuudessaan se on älytön liittyäkseen mihinkään tavanomaiseeen hinausapuun.

On mahdollista, että Rytkösellä oli jokin "tilaus" päällä mutta hän päätyi "hinattavaksi" itse.

Uskooko joku, että Muukkonen oli Rissasen ainoa ja viimeinen uhri?

Nikki Kuolemannaakka on naapuripalstalla mielestäni erittäin viitseliäästi ja enimmäkseen ennakkoluulottomasti pyrkinyt etsimään ratkaisua Ulvilan tapaukseen. Ehkäpä Annu onkin Hannu.

Talking heads. Stop making sense. Once in a lifetime.

https://www.youtube.com/watch?v=TGofoH9RDEA


And you may find yourself living in a shotgun shack
And you may find yourself in another part of the world
And you may find yourself behind the wheel of a large automobile
And you may find yourself in a beautiful house, with a beautiful wife
And you may ask yourself, "Well... how did I get here?"

Letting the days go by, let the water hold me down
Letting the days go by, water flowing underground
Into the blue again after the money's gone
Once in a lifetime, water flowing underground

And you may ask yourself, "How do I work this?"
And you may ask yourself, "Where is that large automobile?"
And you may tell yourself, "This is not my beautiful house"
And you may tell yourself, "This is not my beautiful wife"

Letting the days go by, let the water hold me down
Letting the days go by, water flowing underground
Into the blue again after the money's gone
Once in a lifetime, water flowing underground

Same as it ever was, same as it ever was
Same as it ever was, same as it ever was
Same as it ever was, same as it ever was
Same as it ever was, same as it ever was

Water dissolving and water removing
There is water at the bottom of the ocean
Under the water, carry the water
Remove the water at the bottom of the ocean

Letting the days go by, let the water hold me down
Letting the days go by, water flowing underground
Into the blue again, into the silent water
Under the rocks and stones, there is water underground
Letting the days go by, let the water hold me down
Letting the days go by, water flowing underground
Into the blue again after the money's gone
Once in a lifetime, water flowing underground

And you may ask yourself, "What is that beautiful house?"
And you may ask yourself, "Where does that highway go to?"
And you may ask yourself, "Am I right? Am I wrong?"
And you may say to yourself, "My God! What have I done?"

Letting the days go by, let the water hold me down
Letting the days go by, water flowing underground
Into the blue again, into the silent water
Under the rocks and stones, there is water underground
Letting the days go by, let the water hold me down
Letting the days go by, water flowing underground
Into the blue again after the money's gone
Once in a lifetime, water flowing underground

Same as it ever was, same as it ever was
Same as it ever was and look where my hand was
Time isn't holding up, time isn't after us
Same as it ever was, same as it ever was
Same as it ever was, same as it ever was
Same as it ever was, same as it ever was

Letting the days go by, same as it ever was

Here a twister comes, here comes the twister
Same as it ever was, same as it ever was
Same as it ever was, same as it ever was
Once in a lifetime, let the water hold me down

Letting the days go by
prom viis ja Pullosta
Pallon jäi veriä
Masa, Kai ja Hessu
H istunut sit kämpingissä
sayl yo:lla LauLaa. Rainaa, yks joll on Melkon Rantaa
Sepä uoli Maskaa-
massa
Lohiarmand %

Herra X

"Olisimmepa vain hakeneet heidät mukaan"
Post Reply