Bodomjärven kolmoismurha 1960; yleisviestit

Kansakuntaa järisyttäneet ja avoimeksi jääneet rikostapaukset
Post Reply
Kummitus
Posts: 93
Joined: Tue Jul 23, 2013 5:52 pm

Re: Bodomjärven kolmoismurha 1960; yleisviestit

Post by Kummitus » Tue May 15, 2018 8:23 am

Tuohon Veijo-teoriaan liittyen mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että Vesilaitoksellahan työskenteli/asui Pirjo-Pentti Timperi-niminen mies. Oli käynyt omien sanojensa mukaan 3:n aikaan yöllä kusella, eikä kuullut mitään ja murhia seuraavana päivänä oli järjestellyt vesilaitoksen putkivarastoja tyyliin "puuttuuko sieltä jotain". On nimittäin aikamoinen sattuma, että Bodomiin on liitetty kaksi "poikaa nimeltä päiviä", vaikka elettiin 60-lukua. Olisiko tuo Pirjo-Pentti tuo Veijon linkki Bodomiin? Veijohan kertoi Apu-lehden haastattelussa aikanaan käyneensä miesten luona ympäri Suomea. Mitäpä jos päätyi juuri tuona Helluntaina Bodomille tapaamaan Pirjo-Penttiä? Jospa olivat jääneet kiinni ja joutuneet pilkatuksi telttailijoiden toimesta ja sitten yöllä oltiin menty kostamaan? Sellainenkin transu-teoriaan liittyvä mielenkiintoinen yksityiskohta on siitä tuntematonta DNA:ta sisältäneestä tyynyliinasta löytynyt huulipuna. Sitten vielä hautajaiskuvassa näkyy henkilö, jota on kuvailtu "naiseksi pukeutuneeksi mieheksi".


monoliitti
Posts: 295
Joined: Tue May 30, 2017 4:04 pm

Re: Bodomjärven kolmoismurha 1960; yleisviestit

Post by monoliitti » Tue May 15, 2018 11:26 am

Mielenkiintoisia ideoita. Mutta jos arvostelukyvyttömät vanhemmat ovat tosiaan kastaneet poikansa Pirjo Pentiksi ,niin se ei mitään osoita pojan myöhemmistä vaiheista eikä suuntauksista.
Huomasin ,että ylläolevissa kirjoituksissa kummittelee edelleen Assmannin kolmoisasunto Korsbackassa.
Päädyin ja Waldemarin palstalla siihen ettei siihen ollut mitään perustaa. Assman asui Vallilassa ja oli jokin vuokrahuone Espoon aseman eteläpuolella olevassa talossa, jossa asui myös n.s DDR seurue. Noihin aikoihin yhdenkin asunnon hankkiminen vaati tavallisilta ihmisiltä ponnistuksia, ja asui ihmisiä monenlaisissa liitereissä ja saunakamareissa.

Post Reply