USA - 10-vuotiaan Lindsey Baumin katoaminen 2009

Selviämättä jääneet katoamistapaukset
Post Reply
User avatar
-Uta-
Posts: 2477
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:55 am

USA - 10-vuotiaan Lindsey Baumin katoaminen 2009

Post by -Uta- » Tue May 15, 2018 9:33 am

9 vuotta sitten kadonneen Lindsey-tytön ruumiin jäännökset löytyivät Washingtonissa
- ”hirviön” etsintä alkoi
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805 ... 4_ul.shtml
Sunnuntai 13.5.2018 klo 22.49

Jäännökset löytyivät metsästykseen tarkoitetulta alueelta.
10-vuotias Lindsey Baum katosi pienessä kaupungissa Washingtonin osavaltiossa vuonna 2009. Hiljattain poliisi kertoi, että tytön ruumiin jäännökset on löydetty ja tytön etsintä lopetettu.
Tytön ruumiin jäännökset löysi ohikulkija. Poliisi ei tarkentanut, millaisesta maastosta jäännökset löytyivät, mutta sanoi, että aluetta käytetään pääasiassa metsästykseen ja ettei siellä ole asutusta.
Poliisin mukaan olennaista on nyt löytää se "hirviö", joka tappoi Baumin. Tähän saakka rikostutkinta ei ole tuottanut tulosta, vaikka useita ihmisiä on kuulusteltu.

Ystävän luota kotiin
Viimeinen havainto Baumista tehtiin, kun hän lähti yhtenä kesäkuisena iltana ystävänsä luota kotiin. Ystävä asui vain muutaman korttelin päässä Baumin kodista. Baum ei koskaan päässyt kotiin.

Baumin äiti julkaisi tytön katoamista käsittelevällä Facebook-sivustollla kirjoituksen, jossa kertoi tytön ruumiin jäännösten löytyneen. Julkaisussa äiti pyytää, että perhe saisi rauhassa surra tyttären kuolemaa.

Äiti kertoi reilu vuosi sitten NBC:n haastattelussa, että hänen elämältään putosi pohja kun tyttö katosi. Minä ikään kuin kuolin sisältä. Olin kuin koomassa, äiti kertoi tuolloin. Baumilla on yksi veli. Perhe oli muuttanut Washingtoniin äidin erottua lasten isästä.

Lähteet: People, New York Times, NBC
Juttua korjattu 14.5.2018. Aiemmin jutussa luki, että jäännökset löydettiin tällä viikolla, vaikka todellisuudessa löydökset tehtiin jo syyskuussa. Tällä viikolla poliisi piti tiedotustilaisuuden löydöksistä.

LAURA PERÄSALO
laura.perasalo@iltalehti.fi


Post Reply