Page 1 of 1

Rekisteröityminen

Posted: Wed Nov 30, 2011 6:54 pm
by sihteeri
Foorumille kirjoittamista varten on rekisteröidyttävä foorumisivun vastaavan linkin kautta.

Kirjoitusoikeutta hakeva hyväksyy rekisteröitymisen yleiset ehdot ja ilmoittaa nimimerkkinsä ja sähköpostiosoitteensa. Ylläpito käsittelee hakemuksen ja myönteisessä tapauksessa antaa aloittelevan kirjoittajan oikeudet. Kirjoittajan halutessa käyttää provosoivaa nimimerkkiä, sähköpostiosoitetta tai kotisivua hänen kannattaa lähestyä ylläpitoa myös sähköpostiviestillä, selittäen tarkoituksensa.

Kirjoitetut viestit esimoderoidaan, mikä voi tarkoittaa myös hylkäämistä. Normaalit kirjoitusoikeudet myönnetään kolmen kuukauden kuluessa, mikäli ehdokas on hyväksytysti kirjoittanut foorumin aiheista, käyttäytynyt asiallisesti ja muutenkin noudattanut sääntöjä ja ohjeita. Jos oikeuksia ei voida myöntää, nimimerkki poistetaan.

Hejac ry:n jäsenet saavat normaalit kirjoitusoikeudet jäsenhakemuksen tultua hyväksytyiksi. Kutsutut kirjoittajat saavat kutsuviestin ja rekisteröityessään normaalit kirjoitusoikeudet.

Rekisteröitymistavasta riippumatta kaikki kirjoittajat ovat esi- tai jälkimoderoinnin alla ja ylläpito voi harkintansa mukaan peruuttaa kirjoitusoikeuden määräajaksi tai kokonaan.

kts. kirjoittajapolitiikka:

Tiedote uusille rekisteröityneille

Posted: Sun Jun 03, 2012 12:22 pm
by sihteeri
Kiitokset uusille kirjoittajille viesteistänne ja muille rekisteröityneille nimimerkeille kiinnostuksesta foorumia kohtaan.

Samalla muistutetaan siitä, että saadakseen kaikki rekisteröityneelle kuuluvat oikeudet nimimerkin tulee hyväksytysti kirjoittaa foorumille kolmen kuukauden kuluessa.